The Last of Us | PSN

بروبچه the last of us باز max clan تون چنده، مي خواستم ببينم ازمن شاخ تر هم هست،max clan من152
اون نفرات اول كه 512 max clan نشون اولين روزاي لايو يه باگ داشت بعدش سرور درستش كرد
شاخ ترين 215 max clan ،اگه كسي هست جواب بده اينم ايديم Hidden-wolf-360
راستي نگه داشتن اين كلن كار خيلي سختيه چون needed per day :126

خیلی باحاله انلاینش ولی فقط من بلدم برم تو بازی و چیز دیگه ای مثل چه طور تو تیم بیام یا تو کلن یا کدوم ساید رو انتخاب کنم رو بلد نیستم کسی میتونه راهنمایی بکنه؟
به هر حال آقا منم اد کنید بازی میکنم
amirgame94

دوستان من نمیتونم بازی کنم کمک کنید این ارور رو میده :
error syncing levels
کمک کنید تو رو خدا :(
آقا حمید رضا من که بهتون گقتم معمولا این قضیه ممکنه ایراد نت یا ایراد سرور های شلوغ بازی باشه.در هر صورت بعد از چند بار کانکت زدن و 10 دیقه تعمل کردن درست میشه

آقا حمید رضا من که بهتون گقتم معمولا این قضیه ممکنه ایراد نت یا ایراد سرور های شلوغ بازی باشه.در هر صورت بعد از چند بار کانکت زدن و 10 دیقه تعمل کردن درست میشه
درسته اقا احسان شما کلا کارت درسته حالا ایندفعه زیاد قطع و وصل میکنم تا فرجی بشه و درست شه!!!!!!

باگی بزرگ در مولتی پلیر بازی TLOU ( اطلاع رسانی )

سلام

دوستانی که بازی TLOU را بصورت آنلاین بازی کردند خواهند دید که لول بعضی ها 100 خورده ای یا 200 خورده ای است و 12 هفته را کامل کردند اصلاً تعجب نکنید یا میبینید با اینکه از شما ضعیف تر هستند پارتی که جمع کرده اند به 15000 خورده ای رسیده است .

این افراد از باگی که در بازی است استفاده می کنند :

1 : صندوقچه هایی که در بازی است اول میرن باز میکنند بعدش میرن جای خلوت این به اون اون به این به همدیگه آسیب میزدند یعنی بمب و آتیش میزنند بعد همینجوری پارت هاشون میره بالا میبینی آخر بازی 4000 تا پارت با اینکه شما بازی رو بردید جلو هستند . حتی با چند تا از دوستان خارجی بازی میکردم گفتند Fake Part

درکل بازی از چشمم افتاد . خواهشاً تجربه خودتون در این زمینه رو اینجا بنویسید
...

برای تست باگ با دوست خودتون برین یه جای خلوت به هم دیگه بمب و آتیش پرت کنید با اینکه هردو یک سمت هستید اما همینجوری پارت به شما اضافه میکنه ... خیلی خنده داره
یاعلی

آخرین ویرایش:
سلام

دوستانی که بازی TLOU را بصورت آنلاین بازی کردند خواهند دید که لول بعضی ها 100 خورده ای یا 200 خورده ای است و 12 هفته را کامل کردند اصلاً تعجب نکنید یا میبینید با اینکه از شما ضعیف تر هستند پارتی که جمع کرده اند به 15000 خورده ای رسیده است .

این افراد از باگی که در بازی است استفاده می کنند :

1 : صندوقچه هایی که در بازی است اول میرن باز میکنند بعدش میرن جای خلوت این به اون اون به این به همدیگه آسیب میزدند یعنی بمب و آتیش میزنند بعد همینجوری پارت هاشون میره بالا میبینی آخر بازی 4000 تا پارت با اینکه شما بازی رو بردید جلو هستند . حتی با چند تا از دوستان خارجی بازی میکردم گفتند Fake Part

درکل بازی از چشمم افتاد . خواهشاً تجربه خودتون در این زمینه رو اینجا بنویسید
...

برای تست باگ با دوست خودتون برین یه جای خلوت به هم دیگه بمب و آتیش پرت کنید با اینکه هردو یک سمت هستید اما همینجوری پارت به شما اضافه میکنه ... خیلی خنده داره
یاعلی
نیاز به تاپیک زدن نبود دوست عزیز این قضیه آتیشو بمب رو همه ازش استفاده میکنن تا بتونن هفته هاشون رو تکمیل کنن . در ضمن مطمئن باش این قضیه به فکر سازنده بازی رسیده که میتونست کاری کنه که بمبو مولوتوو خودت به خودت اثری نداشته باشه.ولی به نظر من کار درستی رو کردن . حالا 4000 تا که چیزی نیست با خودم بیا بازی کن تا 14 هزار تا واست پارت جمع کنم

سلام دوستان . چند وقتی هستش که بازی نکردم . الان هارد کنسول رو عوض کردم و نت رو هم از مخابرات گرفتم . نت مخابرات 300k دانلود میده . ولی مشکل من توی بازی واسه نقشه dam و university هستش . زمانی که میره واسه load کردن بعد یکی دو دقیقه برمیگرده و این خطا رو میده lost connecting to host و lost connection to matchmaking server
مشکل از نت هستش یا سرعت هارد ؟

سلام دوستان . چند وقتی هستش که بازی نکردم . الان هارد کنسول رو عوض کردم و نت رو هم از مخابرات گرفتم . نت مخابرات 300k دانلود میده . ولی مشکل من توی بازی واسه نقشه dam و university هستش . زمانی که میره واسه load کردن بعد یکی دو دقیقه برمیگرده و این خطا رو میده lost connecting to host و lost connection to matchmaking server
مشکل از نت هستش یا سرعت هارد ؟
برای همه این مشکل هست دوست عزیز.این مشکل بر میگرده به نت من و شما و عامل اصلی سرور های این بازی .چون این بازی واسه مولتی از خودش سروری نداره.(سرور کمکی یا مچ مکینگ استفاده میکنه)

سلام دوستان
من اولین باره انلاین بازی میکنم
رفتم تو منو اولش اما هیچ گذینه ای برای بازی کردن وجود نداره ممنون میشم راهنمایی کنید
تازه کارم دیگه تو انلاین:p

سلام دوستان
من اولین باره انلاین بازی میکنم
رفتم تو منو اولش اما هیچ گذینه ای برای بازی کردن وجود نداره ممنون میشم راهنمایی کنید
تازه کارم دیگه تو انلاین:p
از طریق گزینه FACTIONS میتونی به مولتی بازی دسترسی داشته باشی

FACTIONS رو زدم به سرور هم وصل شد
سرچ میکنه اما گذینه به نام ورود به بازی نمیده
دوست من شما وقتی وارد لابی بازی شدید .سه تا مود رو میبینید که بر حسب علاقه هر کدوم رو خواستین فایند مچ رو میزنید در این قسمت باید صبر کنید تا سرور های بازی افرادی رو با شما مچ کنه بعد میتونید از بازی لذت ببرید (مواظب shiv باش)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or