The Last of Us | PSN

امروز یکم مولتی زدم دوباره رفتم تو حس خلاصه اگه جا بود یا یکی رو بخاطر بازی ضعیفش مثه ممد موسوی انداختید بیرون(:>) اطلاع بدید که ما هم هستیم:d

c@rn@ge
فرنود یعنی تو نباید به ما این مسابقاتو اطلاع میدادی؟ منو تو مثلا قرار مولتی داشتیما:d

امروز یکم مولتی زدم دوباره رفتم تو حس خلاصه اگه جا بود یا یکی رو بخاطر بازی ضعیفش مثه ممد موسوی انداختید بیرون(:>) اطلاع بدید که ما هم هستیم:d

c@rn@ge
فرنود یعنی تو نباید به ما این مسابقاتو اطلاع میدادی؟ منو تو مثلا قرار مولتی داشتیما:d
اينجوريه؟:d:d
جداْ صحبت مي كنم با ناصر اؤن پايين مايين ها تو آبدارخونه يه كاري برات پيدا كنه:bighug::d

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.آقا ناصر لطف کن دوستانی که میان تو سایت و لول و ای دیشون رو میزارن تیم بندیشون کن، حالا بعد در مورد قوی بودن یا ضعیف بودنشون تصمیم میگیریم.من خودم عاشق بازی کردن با روفقایه ایرانی هستم و مطمئنم دوستان هم دوست دارن تو این مسابقه در کنار ایرانیا بازی کنن(لذت خاصی داره)

- - -ویرایش - - -

آنلاینن اما گزینه اینوایت نیست ... من هم بزارید تو تیم

ببین داداش شما وقتی تو لابی هستی اون دوستت هم باید تویه لابی باشه که تا بهش ایوایت دادی سریع جوین بشه در ضمن نیازی هم به اینوایت نداره چون خودش جوین گیم داره و وقتی اونو بزنی به دوستت جوین میشی

خب دیشب هم که ترکوندیمشون 2-0:دی اولین بازی ای بود که فکر کنم 2-0 شد. میخواستم بگم آقا همین بودید؟ :دی با اختلاف باختید هر دو دور رو که!
شما هم که میگید تیما بالانس نبودن، اتفاقا از نظر لول و هفته ای که هر کی گذرونده بود تقریبا برابر بودن تیما ولی من که خودم هفته نهم هستم، تو بازی اول از 20 تا Execution تیم خودمون 9 تاشو من کردم به شخصه! :دی :> دیگه بهتر از این هم نمیشه تیم هارو با هم مچ کرد یهو دیدی یکی 60 هفته گذرونده ولی تو گروه آخر میشه یکی هم با هفته کم میاد میترکونه همه رو.
مرتضی@
بابا تو که پیدات نیست. بعد تاپیک به این گندگی رو نیدید آیا؟ :-/ ماشالا همیشه هم که تاپیکش بالاس. در معرض دیده! :دی
دوستان وقتی روی Faction میزنم Erorr Synch level میزنه(با کپی خور)
مشکل از چیه؟
کلا بازی کردن با کپی خور حرامه چه برسه به اینکه بخواید باهاش مولتی هم بزنید! :| این دیگه خشم الهی هست که گریبان گیر شده. زودتر توبه کنید بهتره به نظرم.

خب دیشب هم که ترکوندیمشون 2-0:دی اولین بازی ای بود که فکر کنم 2-0 شد. میخواستم بگم آقا همین بودید؟ :دی با اختلاف باختید هر دو دور رو که!
شما هم که میگید تیما بالانس نبودن، اتفاقا از نظر لول و هفته ای که هر کی گذرونده بود تقریبا برابر بودن تیما ولی من که خودم هفته نهم هستم، تو بازی اول از 20 تا Execution تیم خودمون 9 تاشو من کردم به شخصه! :دی :> دیگه بهتر از این هم نمیشه تیم هارو با هم مچ کرد یهو دیدی یکی 60 هفته گذرونده ولی تو گروه آخر میشه یکی هم با هفته کم میاد میترکونه همه رو.
مرتضی@
بابا تو که پیدات نیست. بعد تاپیک به این گندگی رو نیدید آیا؟ :-/ ماشالا همیشه هم که تاپیکش بالاس. در معرض دیده! :دی

کلا بازی کردن با کپی خور حرامه چه برسه به اینکه بخواید باهاش مولتی هم بزنید! :| این دیگه خشم الهی هست که گریبان گیر شده. زودتر توبه کنید بهتره به نظرم.
به تیم ما برسید حذف می شید :d

- - -ویرایش - - -

دوستان وقتی روی Faction میزنم Erorr Synch level میزنه(با کپی خور)
مشکل از چیه؟
هیچ مشکلی نیست! چند بار بزنی میاد تو فقط هم اولین بار اینطوریه

خواهشا منم بازی بدید
lol شده 8
یه چیزایی یاد گرفتم :-s
XBOXONEoOo

پینگم با خارجیا یکم بالاست
پشت دیوارم تیر می خوره به من :(

آخرین ویرایش:
سلام دوستان واقعا شرمنده كه نيومدم سايت اخه حالم خوب نبود اصلا ديشبم به زور تونستم بازي كنم .
حق با شما دوستانه تيم ها زياد بالانس نيست براي همين هم اين مسابقات دوستانه رو گذاشتيم كه ايراد هاي بازي از توش در بياد
تاپيك جديد ميزنم اونجا تيم هاي جديد رو ميچينيم و ايشلا بازي هاي اصلي رو اغاز ميكنيم

- - -ویرایش - - -

خواهشا منم بازی بدید
lol شده 8
یه چیزایی یاد گرفتم
XBOXONEoOo
من كه شما رو گذاشته بودم تو تيم ديشب نيومدي
الان من بايد حذفت كنم؟

سلام دوستان واقعا شرمنده كه نيومدم سايت اخه حالم خوب نبود اصلا ديشبم به زور تونستم بازي كنم .
حق با شما دوستانه تيم ها زياد بالانس نيست براي همين هم اين مسابقات دوستانه رو گذاشتيم كه ايراد هاي بازي از توش در بياد
تاپيك جديد ميزنم اونجا تيم هاي جديد رو ميچينيم و ايشلا بازي هاي اصلي رو اغاز ميكنيم

- - -ویرایش - - -

من كه شما رو گذاشته بودم تو تيم ديشب نيومدي
الان من بايد حذفت كنم؟
من پیامی از شما نگرفتم
ساعت تو اکانتتون زدین 10
چطوری وارد تیم بشم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or