Bestboyiran
کاربر سایت
دوستان تیم naserabdali36 2-1 از تیم C_RONALDO_MILADI باخت! چرا؟؟ چون منو فرستادن یار کمکی تیم حریف !
اينجوريه؟:d:d
آنلاینن اما گزینه اینوایت نیست ... من هم بزارید تو تیم
خوب اونی که آنلاینه روش X بزن بعد اون زیر یکی از گزینه ها inviteهه!آنلاینن اما گزینه اینوایت نیست ... من هم بزارید تو تیم
دوستان وقتی روی Faction میزنم Erorr Synch level میزنه(با کپی خور)
مشکل از چیه؟
کلا بازی کردن با کپی خور حرامه چه برسه به اینکه بخواید باهاش مولتی هم بزنید! این دیگه خشم الهی هست که گریبان گیر شده. زودتر توبه کنید بهتره به نظرم.دوستان وقتی روی Faction میزنم Erorr Synch level میزنه(با کپی خور)
مشکل از چیه؟
به تیم ما برسید حذف می شید :dخب دیشب هم که ترکوندیمشون 2-0 اولین بازی ای بود که فکر کنم 2-0 شد. میخواستم بگم آقا همین بودید؟ با اختلاف باختید هر دو دور رو که!
شما هم که میگید تیما بالانس نبودن، اتفاقا از نظر لول و هفته ای که هر کی گذرونده بود تقریبا برابر بودن تیما ولی من که خودم هفته نهم هستم، تو بازی اول از 20 تا Execution تیم خودمون 9 تاشو من کردم به شخصه! دیگه بهتر از این هم نمیشه تیم هارو با هم مچ کرد یهو دیدی یکی 60 هفته گذرونده ولی تو گروه آخر میشه یکی هم با هفته کم میاد میترکونه همه رو.
مرتضی@
بابا تو که پیدات نیست. بعد تاپیک به این گندگی رو نیدید آیا؟ ماشالا همیشه هم که تاپیکش بالاس. در معرض دیده!
کلا بازی کردن با کپی خور حرامه چه برسه به اینکه بخواید باهاش مولتی هم بزنید! این دیگه خشم الهی هست که گریبان گیر شده. زودتر توبه کنید بهتره به نظرم.
هیچ مشکلی نیست! چند بار بزنی میاد تو فقط هم اولین بار اینطوریهدوستان وقتی روی Faction میزنم Erorr Synch level میزنه(با کپی خور)
مشکل از چیه؟
من كه شما رو گذاشته بودم تو تيم ديشب نيومديخواهشا منم بازی بدید
lol شده 8
یه چیزایی یاد گرفتم
XBOXONEoOo
من پیامی از شما نگرفتمسلام دوستان واقعا شرمنده كه نيومدم سايت اخه حالم خوب نبود اصلا ديشبم به زور تونستم بازي كنم .
حق با شما دوستانه تيم ها زياد بالانس نيست براي همين هم اين مسابقات دوستانه رو گذاشتيم كه ايراد هاي بازي از توش در بياد
تاپيك جديد ميزنم اونجا تيم هاي جديد رو ميچينيم و ايشلا بازي هاي اصلي رو اغاز ميكنيم
- - -ویرایش - - -
من كه شما رو گذاشته بودم تو تيم ديشب نيومدي
الان من بايد حذفت كنم؟