من نمیدونم چرا تو هر دو دستی که ما دیشب باختیم من آخرین نفر میموندم؟ خو اونا هم که 4 نفر الا امیدی دیگه نبود در آخر هم من تن به ذلت ندادم () و با مولوتوف خود کشی کردم تا داون و Execution برای کسی حساب نشه!
بسیار حرکت ردیفی بود این خودسوزیمن نمیدونم چرا تو هر دو دستی که ما دیشب باختیم من آخرین نفر میموندم؟ خو اونا هم که 4 نفر الا امیدی دیگه نبود در آخر هم من تن به ذلت ندادم () و با مولوتوف خود کشی کردم تا داون و Execution برای کسی حساب نشه!
سلام مسابقات ساعت ١٠ تا ١١:٣٠ برگزار ميشهSlh_BlueIsland level 7 ساعت 2 تا 7 صبح هم هستم فقط برنامه چجوریه یه توضیح بدین؟!
تو منوی آنلاین(Faction) که رفتی مثلث رو بزن...اسم فرندات میاد...رو اسمشون بزن بعد گزینه invite رو انتخاب کن...دوستان چطور میشه اینوایت داد ؟ و اینکه امشب میشه دوستان از ساعت 5 تا 7 هم بیان ؟ بازی من هم بدک نیستا ...
تو منوی آنلاین(Faction) که رفتی مثلث رو بزن...اسم فرندات میاد...رو اسمشون بزن بعد گزینه invite رو انتخاب کن...
در ضمن از اونجایی که نسبت به بچه های تیم خودمون آگاهی کامل دارم میدونم که یکی از یکی گرگ ترند(احسان و بچه ها ناراحت نشید یهو شوخی کردم):d
پس اگه آقا احسان و بقیه قبول کنن من برم تو یه تیم دیگه...درسته بازی بلد نیستم ولی نسبت به بازی دوستان آگاهی دارم و میتونم به هم تیمی هام کمک کنم...
البته اجازه داش احسان شرطه...
احسان یهو فکر بد نکنیا...به خدا فقط برای بهتر شدن بازی ها این پیشنهاد رو دادم...فقط همین...بازم با هم صحبت میکنیم که سوء تفاهم پیش نیاد
باید آنلاین باشناین کارو کردم اما گزینه اینوایت نیست
فقط پروفایل و فیس بوق ...
منم تو تیم بزارید
آره من خودم هکم یه online pass یا dlc unlocker بریز حلهسلام دوستان
دستگاه من هک شدست...می تونم با نسخه هک شده بازی آنلاین بازی کنم و وارد سرور شما بشم؟؟اگه آره چطور؟؟
لطفا جواب بدید