PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
شیــخ داستانش مثل 1 زیبا نیست قطعا ، اما شما سطح بازیگری رو هم ببینید ، مثل یک فیلم واقعیـه و از نظر بصری از بسیاری از بازی های روز جلوتر هست ، ارزش 50 بار تموم کردن رو داره
کامبت سیستم بازی نظیر نداره
من سر تا پا تقصیر مگر چه گفتم! تنها داستانش را یادآور شدم. در دیگر بخش‌ها، این بازی نه فقط از نسخه‌ی نخست،که از بسیاری از عناوین دیگر نیز جلوتر است.

دوستان من جدیداً رو پیسی دوباره خواستم بازیو پلی بدم ولی بصورت عجیبی مصرف سی پی یو بالاس ( حدود ۷۰ درصد الی ۹۵ درصد)
پردازنده ام i5 12400f
ولی مثل لست ۱ اینم مصرفش بالاس
تو بازی های دیگه این مشکل نیست ، میخواستم مطمئن بشم مشکل همون پورت بازیه ؟ یا مسئله کلا یه چیز دیگس؟

• Cool
Reactions: Thundersky
از زیبایی های بازی اینکه پا به پای کرکتر تو محیط قدم میزنی یا بعضی اوقات در حال فرار هستی، میتونی کاملا اون تلاش برای بقا رو حس کنی؛ چی ساخته ناتی داگ!

لعنتی! منم اینجا بعد از اینکه ماسک رو از صورتش برداشت، یه نفس عمیق کشیدم... بازی رو سیو کردم و بعد از 1/5 ساعت بازی، اومدم بیرون. :D

View attachment 385890

فقط میتونم بگم شاهکاره!
سه ماه بود نتونستم بازی رو بازی کنم، اخرین سیو ام مال آخر جولای بود.
Day 3 Seattle Abby بودم، سه شنبه شب شروع کردم و دیشب تمومش کردم.

فقط میتونم بگم رفت کنار تاپ 5 بهترین تجربه های گیمینگ زندگیم.

فعلا اینطوریم که لست 2 و وقایع اش، موندگار تر از شماره یکش هست.

دوست دارم چند وقت دیگه، مجدد از شماره 1 بازی رو برم باز.

این حجم از جزییات، دقت در طراحی و داستان و گرافیک و... آدم رو مبهوت میکنه.
فقط تصور اینکه بازی بعدی اینا چی میخواد باشه مغزمو متفجر میکنه.
لست ۲ و تاثیری که روی من گذاشت اونو کنار عناوین بزرگی مثل red dead redemption 2 بهترین عناوین تاریخ ویدئوگیم میکنه برای من.

این هم به مناسبت هالووین👇

IMG_20251031_145657_439.jpg

یک نسخه داره میاد ، شماره اول و دوم با یک تدوین خاص بهم متصل هستند و یکجا و منسجم بازی می کنید

واقعا چه موزیک هایی داره این بازی امروز ظهر تو مترو گوشیم زنگ خورد به عمد کمی دیر جواب دادم اهنگ زنگ گوشی هم قطعه unbroken بود، موزیک قشنگ ملت برده بود تو خودشون :x
آهنگ All Gone (No Escape) در Last of us 1

اونم عالیه

آهنگ های تیتراژ پایانی هر دو نسخه هم زمانی زنگ گوشیم بود

اینم عالیه :

The Last of Us Part 2 Ending Credits Song Wayfaring Stranger

جوئل و الی حالت دکلمه هم خوانی می کنند

واقعا چه موزیک هایی داره این بازی امروز ظهر تو مترو گوشیم زنگ خورد به عمد کمی دیر جواب دادم اهنگ زنگ گوشی هم قطعه unbroken بود، موزیک قشنگ ملت برده بود تو خودشون :x
Unbroken رو من عاشقش بودم. همیشه گوشش می دادم.
یادش بخیر کلی صبر کرده بودم تا نسخه ی دوم بیاد و وقتی همون اول بازی کنترل جوئل رو دست گرفتم و این موزیک پخش شد احساس کردم در رویا به سر می برم.

دوستان من الان بخوام اپگرید کنم به نسخه ریمستر PS5 تروفی ها و سیو قبلی چی میشه؟ سینک میشن با نسخه جدید؟
راستی نسخه پلی 5 بخش انلاین داره؟
سیو قبلی قابل استفاده هست، نسخه 5 لیست تروفی مجزا داره که بعد از سینک کردن سیو تروفی ها که قبلا آنلاک شده باز میشه اتوماتیک
آنلاین فکر کنم کو آپ داشت

خارج از مباحث داستانی و جنسیتی ،عناوین این کمپانی یک دیزاین خاصی دارن . مثلا من دوباره سری انچارتد و لست رو بخاطر اینکه روی کنسول 4 زیرنویس فارسی شدن دانلود کردم بعد که محیط و بخشهای آنچارتد رو نگاه میکنی لذت میبری ، حتی لست 1 همون اول تو خونه جویل گرافیک و جزییات عالین و هیچوقت یادم نمیره آنچارتد 2 و اون صحنه اولیه در پلی استیشن 3 فکم خورده بود زمین تمام مجلات اون زمان از گرافیک این بازی تعریف میکردن. . لست 2 عجیب غریب خوبه و کاش اپدیتی که دادن در نسل 9 برای زمانبندی اتفاقات برای نسل 8 هم ارایه میدادن. خلاصه جزییات مراحل و کیفیت طراحی رو دست این کمپانی ندیدم

خارج از مباحث داستانی و جنسیتی ،عناوین این کمپانی یک دیزاین خاصی دارن . مثلا من دوباره سری انچارتد و لست رو بخاطر اینکه روی کنسول 4 زیرنویس فارسی شدن دانلود کردم بعد که محیط و بخشهای آنچارتد رو نگاه میکنی لذت میبری ، حتی لست 1 همون اول تو خونه جویل گرافیک و جزییات عالین و هیچوقت یادم نمیره آنچارتد 2 و اون صحنه اولیه در پلی استیشن 3 فکم خورده بود زمین تمام مجلات اون زمان از گرافیک این بازی تعریف میکردن. . لست 2 عجیب غریب خوبه و کاش اپدیتی که دادن در نسل 9 برای زمانبندی اتفاقات برای نسل 8 هم ارایه میدادن. خلاصه جزییات مراحل و کیفیت طراحی رو دست این کمپانی ندیدم
دقت به جزییات و ریزبینی توی عناوینشون غوغا میکنه. یادمه لست ۲ رو داشتم بازی میکردم. یه گوشه ای یه حوضچه کوچکی بود که داخلش مقداری آب جمع شده بود. رفتم جلو و دقت کردم دیدم داخل آبش بچه قورباغه ها زیست میکنن. قشنگ انگار توی یه دنیای واقعی داری سر میکنی. شیشه ها که میشکنن هر کدوم به فراخور وضعیتی که روی زمین قرار گرفتن نورها رو منعکس میکنن. از این دست موارد داخلش خیلی زیاده. کلا هنوزم جزییات و واقعیت پذیری در حد این بازی و red dead 2 ندیدم من.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or