طبق سه ساعتی که تا به الان بازی کردم به نظرم پورت خوبیه، شاید حتی از Part 1 کنونی بعد از همه پچ هاش هم حتی سبک تر باشه (که بیشتر نشون میده Part 1 چه قدر بیخود سنگین بود)، همین که نمیخواد این همه مدت اول بازی منتظر موند تا شیدر ها هم کامپایل بشن خودش پیروزی بزرگی محسوب میشه.
ولی... فقط منم که تنها No Return برام مهمه؟

یعنی بازی رو باز کردم و یه راست پریدم توی No Return تا این Daily ها رو هرچه سریعتر آنلاک کنم. برام هم سوال ایجاد شده آیا لیدربورد ها برای پلتفورم ها مجزا هستن یا نه. من کلاً عاشق این مود های گیم پلی محورِ بازی ها هستم و مثلاً به نظرم خیلی حیف شد سوروایول مود Uncharted 4/Lost legacy رو به کل از ریمستر حذف کردن. اصلاً نیازی هم به نگهداری سرور نبود، میشد آفلاین هم بازیشون کرد.
حالا در مورد No Return، بیل و مارلین که تازه اضافه شدن قابلیت های جالبی دارن، ولی انتخاب شدن این دو تا کاراکتر از این جهت جالبه که اولین کاراکترهایی هستن که هیچ حضوری توی Part 2 ندارن و مدل هاشون هم مستقیم از Part 1 اومدن. حتی اسلحه M4 ای که مارلین استفاده می کنه هم تا به الان توی Part 2 وجود نداشته. مثل این که چند خط دیالوگ هم بازیگراشون تازگی برای این مود ضبط کردن. به نظر من در آینده Tess و Henry هم به بازی میتونن اضافه بشن، که البته از اونجا که صداپیشه Tess دیگه زنده نیست، احتمالا فقط از دیالوگ های نسخه اول استفاده میکنن.
مهم تر از همه، این آپدیت منو به فکر انداخته که چه چیزای دیگه ای میتونه بهش اضافه بشه، بنابراین میخوام ایده هام (رویاهام؟

) رو برای این مود توضیح بدم

:
مورد اول، کوآپ به بازی اضافه بشه! به نظرم میتونه یه وضعیتی مثل مود Legends گوست آف سوشیما برای این بازی هم ساخته بشه، که از اون طرف هم میدونم کلا ایده این بود که Factions تبدیل بشه به یه همچین چیزی، ولی به نظرم همین الان هم همین مود که آماده شده فقط با اضافه شدن کوآپ میتونه خیلی بهتر بشه.
مورد دوم، حالا که نسخه اول هم مثل نسخه دوم روی آخرین نسخه انجین بازسازی شده، ای کاش مپ های نسخه اول هم به No Return اضافه می شد! باز هم می دونم شاید از نظر تکنیکی مشکلاتی وجود داشته باشه، این که حجم بازی قطعا خیلی زیادتر میشه، شاید Part 1 و Part 2 از نظر مسیریابی NPC ها یکی نباشن، Prone برای مپ های نسخه اول تعریف نشدن و احتمالا نیاز هست که بوته و علف به این مپ ها اضافه بشه و حتی شاید قایم شدن توی این سبزیجات(!) باید از نو برای این مپ ها تعریف بشه و خیلی چیزهای دیگه، و حتی از نظر اقتصادی هم شاید منطقی نباشه، از این نظر که چه قدر میشه با چنین آپدیتی پلیر جذب کرد، مپ های نسخه اول مجانی برای هر کسی که نسخه دوم رو داشته باشه اضافه بشه یا باید نسخه اول هم خریداری بشه و ...
به هر صورت بدون هیچکدوم از این موارد هم، No Return برای من با ارزش ترین بخش پکیج Part 2 هست. کامبت بازی واقعاً عالیه و انتخاب Encounter های بخش داستانی قبل از این برای من یکی که کافی نبود.
پ.ن: این ژاکت Intergalactic هم به نظرم روی تَنِ الی نمیشینه!