PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
پورت بازی خوبه و مثل نسخه قبل از shader خبری نیست
پیکش هم فعلا 16 هزار تاست
همانطور DF گفته و خودم هم تایید می کنم، shader ها در خود بازی وقتی وارد محیط های جدید میشید به صورت Async کامپایل میشه که سی پی یو usage تا 70-80 درصد هم در چند ثانیه میره و ممکنه باعث stutter بشه.
برعکس نسخه یک remake همه shader ها اول بازی کامپایل می شدند.
------------------
به نظرم تاپیک جدایی باید زده باشه برای مشکلات و perf. نسخه پی سی.

View attachment VID_20250403_223236_969.mp4

تو این هوای بارونی یکم زیبایی ببینیم ، بعد ps4 و ps5 , برای بار سوم رو pc میخام تجربش کنم و هنوز همون حس تنهایی و تشویش و غم درون رو داره برام ...

آخرین ویرایش:
هیچ وقت از پاک کردن پست لذت نبردم و معتقدم هر کدوم از دوستان فارغ از پلتفرمی که ازش استفاده میکنن حق اینو دارن که آزادانه نظرشونو در کمال احترام بیان کنن . اما اینکه یچیزی رو ( درست یا غلط ) بارها تو چشم مخاطب تاپیک میکنید چاره ی دیگه ای برامون باقی نمیذارید . جای خط و نشون کشیدن و تنبیه کردن هم از بازی لذت ببرید .

خب چند تا تصویر از نسخه PC بازی و دقایق اولیه. اسپویلر خاصی نداره.
فریم ریت و یک سری Perf. metrics تو عکس هستش.
تنظیمات هم maxed out هستش روی رزولوشون 4K native و DLSS DLAA
ضمنا بازی از frame generation از هر دو نوع FSR و DLSS پشتیبانی می کنه.

View attachment 373587View attachment 373588View attachment 373589View attachment 373590View attachment 373591View attachment 373592View attachment 373594
-----------------
به نظرم بازی سنگین هستش برای سیستم من یکم به نسبت اینکه remaster بازی ای هستش که برای PS4 طراحی شده بود. حالا باید جلوتر برم تا بهتر نظر بدم.
ضمنا CPU usage هم زیاد هستش. تا 40-50 درصد هم میره و یکم زیاده برای سی پی یو 24 هسته ای.
ولی خب از DLSS و FSR هم میشه استفاده کرد.
چطوری انقدر سریع دانلود کردی؟

• Like
Reactions: amirmahmood
فرست ایمپرشن بازی باید گفت
پسرفت گرافیکی کرده نسبت به نسخه قبلش مشکلات وی رم و غیره که تو 1 بود رو نداره ولی از هر نظر افت کرده
بازی (غیر از کات سین هاش) بیشتر شبیه بازی های انتهای نسل 8 می مونه تا نسل 9 ( چه بسا گوست اف توشیما که تا همین هفته بازی میکردم خیلی خیلی خیلی کیفیت بالاتری داره)
افت فریم تایم که df گزارش کرده بود هم کاملا مشهوده و برای من که روون بودن بسیار مهمه عملا بازی کردن رو مخم میره
anti aliasing بازی فاجعه است ( در هر تنظیماتی)
dlss تاثیر مثبتی که نداره بدتر میکنه بازی رو ( احتمالا باید اپدیتی چیزی بده انودیا)
اگر کسی عجله داره نصب کنه پیشنهاد میکنم نکنه تا حداقل چن تا اپدیت برا بازی بیاد
همچنین گه گاهی افت fps هم داره
واقعا ناامید کننده

مگه شایعه نبود که بازی خیلی وقته آمادس :|
سر همون part 1 باید کلا دور این iron galaxy رو خط می کشیدن نمیدونم چرا بعد اون افتضاح دوباره رفتن سمت اینا مشخصه nixxes مثل دفعه قبل آخرای کار رسیده ماس مالی کرده به دلیل کمبود وقت ، اینا تازه داشتن گندی که رو اسپایدرمن زده بودن جمع می کردن دو ماه نیست .

دوستان تفاوت نسخه معمولی که 3 بار رفتم با ریمستر چیه از لحاظ گیمپلی و ارزش رفتن داره؟
از نظر گرافیکی تفاوت خاصی وجود نداره. یک مود لاست لولز داره که مراحلی که از بازی حذف شدن و در نسخه نهایی وجود ندارن رو شامل میشه. یک مود روگ لایت به اسم نو ریترن داره که فانه و چیز جالبیه. رو کنسول رزولوشن بالاتر داره با فریم آنلاک. یکم lod بهتری داره رو کنسول

طبق سه ساعتی که تا به الان بازی کردم به نظرم پورت خوبیه، شاید حتی از Part 1 کنونی بعد از همه پچ هاش هم حتی سبک تر باشه (که بیشتر نشون میده Part 1 چه قدر بیخود سنگین بود)، همین که نمیخواد این همه مدت اول بازی منتظر موند تا شیدر ها هم کامپایل بشن خودش پیروزی بزرگی محسوب میشه.

ولی... فقط منم که تنها No Return برام مهمه؟:D یعنی بازی رو باز کردم و یه راست پریدم توی No Return تا این Daily ها رو هرچه سریعتر آنلاک کنم. برام هم سوال ایجاد شده آیا لیدربورد ها برای پلتفورم ها مجزا هستن یا نه. من کلاً عاشق این مود های گیم پلی محورِ بازی ها هستم و مثلاً به نظرم خیلی حیف شد سوروایول مود Uncharted 4/Lost legacy رو به کل از ریمستر حذف کردن. اصلاً نیازی هم به نگهداری سرور نبود، میشد آفلاین هم بازیشون کرد.

حالا در مورد No Return، بیل و مارلین که تازه اضافه شدن قابلیت های جالبی دارن، ولی انتخاب شدن این دو تا کاراکتر از این جهت جالبه که اولین کاراکترهایی هستن که هیچ حضوری توی Part 2 ندارن و مدل هاشون هم مستقیم از Part 1 اومدن. حتی اسلحه M4 ای که مارلین استفاده می کنه هم تا به الان توی Part 2 وجود نداشته. مثل این که چند خط دیالوگ هم بازیگراشون تازگی برای این مود ضبط کردن. به نظر من در آینده Tess و Henry هم به بازی میتونن اضافه بشن، که البته از اونجا که صداپیشه Tess دیگه زنده نیست، احتمالا فقط از دیالوگ های نسخه اول استفاده میکنن.

مهم تر از همه، این آپدیت منو به فکر انداخته که چه چیزای دیگه ای میتونه بهش اضافه بشه، بنابراین میخوام ایده هام (رویاهام؟:))) رو برای این مود توضیح بدم8->:
مورد اول، کوآپ به بازی اضافه بشه! به نظرم میتونه یه وضعیتی مثل مود Legends گوست آف سوشیما برای این بازی هم ساخته بشه، که از اون طرف هم میدونم کلا ایده این بود که Factions تبدیل بشه به یه همچین چیزی، ولی به نظرم همین الان هم همین مود که آماده شده فقط با اضافه شدن کوآپ میتونه خیلی بهتر بشه.

مورد دوم، حالا که نسخه اول هم مثل نسخه دوم روی آخرین نسخه انجین بازسازی شده، ای کاش مپ های نسخه اول هم به No Return اضافه می شد! باز هم می دونم شاید از نظر تکنیکی مشکلاتی وجود داشته باشه، این که حجم بازی قطعا خیلی زیادتر میشه، شاید Part 1 و Part 2 از نظر مسیریابی NPC ها یکی نباشن، Prone برای مپ های نسخه اول تعریف نشدن و احتمالا نیاز هست که بوته و علف به این مپ ها اضافه بشه و حتی شاید قایم شدن توی این سبزیجات(!) باید از نو برای این مپ ها تعریف بشه و خیلی چیزهای دیگه، و حتی از نظر اقتصادی هم شاید منطقی نباشه، از این نظر که چه قدر میشه با چنین آپدیتی پلیر جذب کرد، مپ های نسخه اول مجانی برای هر کسی که نسخه دوم رو داشته باشه اضافه بشه یا باید نسخه اول هم خریداری بشه و ...

به هر صورت بدون هیچکدوم از این موارد هم، No Return برای من با ارزش ترین بخش پکیج Part 2 هست. کامبت بازی واقعاً عالیه و انتخاب Encounter های بخش داستانی قبل از این برای من یکی که کافی نبود.
پ.ن: این ژاکت Intergalactic هم به نظرم روی تَنِ الی نمیشینه!

1743753077579.jpeg

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and sms12

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or