بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.
در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.
برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.
آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017
10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید
با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول

Last edited by a moderator:

یا من پیر شدم یا بازی دیگه خیلی سخته :/ تنها مشکلم با بازی این سگ هاش هست، لامصب قوی ترین هوش مصنوعی تاریخ رو در یک بازی های رایانه ای دارن .... بعد از یک سال و نیم هنوز Seattle Day 1 قسمت Capitol Hill هستم 
) میشه که اگه مدت طولانی ( مثلا + 30 روز) رهاش کنی، ممکنه اون امادگی ذهنیت رو برای بازی از دست بدی، طوری که هر دفعه که میای سراغ بازی، تا اماده میشی، در عین حال خسته هم میشی و بازی رو ول میکنی، در نهایت، هیچ وقت از مرحله "امادگی" فراتر نمیری و بازی برات رو دور نمیفته، "دور" افتادن هم یعنی شبیه حالتی که سولزبورن ها رو دستت میفته و همونی که قبلش پاره میکرد رو، عین اب خوردن رد میکنی، (با این تفاوت که اونجا اپگرید میکنی، اینجا اپگریدی هم در کار نیست، جز ذهن و حواس خودت که با تجربه از گیم پلی، به مرور اپگرید میشه)