PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
دارم بازی رو درجه سختی Grounded میرم، تقریبا یک سال و نیمه درگیر بازیم رو این درجه سختی ! :| یا من پیر شدم یا بازی دیگه خیلی سخته :/ تنها مشکلم با بازی این سگ هاش هست، لامصب قوی ترین هوش مصنوعی تاریخ رو در یک بازی های رایانه ای دارن .... بعد از یک سال و نیم هنوز Seattle Day 1 قسمت Capitol Hill هستم :| فکر کنم تو سن 60 سالگی بتونم کاملش کنم
برای من گراوندد حدود 1.5 ماه طول کشید، هر روز تقریبا بازی میکردم، حدود 60 ساعت فکر کنم طول کشید تا تموم شه،

یه لحظه دیفیکالتی های مشابه ( حالا با Permadeath که دیگه بیشتر) که در بازی های دیگه رفتی و تجربه خودت رو مرور کن، یادت میاد که یک نکته بسیار مهم در بازی کردن این دیفیکالتی ها، این هست که گیم پلی و ساختار بازی به صورت کامل و 100 درصد تو ذهنت ثبت شده باشه، برای همین بهتره پشت هم بازی کنی، نهایتا فقط چند روز وفقه بنداز و استراحت کن (که گاهی این وقفه کوتاه مدت چند روزه، مفید هم هست، یه جورایی کمک میکنه تجربه ات از گیم پلی و یادگیریت به شدت تو ذهن و ناخوداگاهت ثبت شه و این بعد ها موقع بازی کردن واکنش هات و عملکردت رو به شدت بهبود میده، شبیه وقتی که با خواب سالم و مفید، میتونی درسی/مطلبی که دیروز پریروز خوندی رو بهتر در ذهنت ثبت کنی)

پس به نظرم مهم اینه که بازی رو ول نکنی، دیگه اگرم کردی حداقل بیشتر از چند روز نشه، وگرنه میفهمم چی میگی، منم عادت دارم که یک سری از بازی هارو سال ها طول بدم، (الدن رینگ 90 ساعت از روز انتشار، هنوز فکر کنم 90 درصد کارم مونده هرچند خیییییلییی اکسپلور کردم، دلیلشم این هست که 0 درصد از راهنما/گاید در هر شکلی، استفاده میکنم، کلا دوست دارم بازی های فوق خفن رو طول بدم و 100 درصد خالص بازی کنم بدون گاید، شایدم عادتی هست که از دوران میکرو و سگا و پی اس وان روم مونده)

خلاصه میخوام بهت بگم، برای گراوندد پارت 2، مهمه که بازی رو در یک دوره و نوبت بازی کنی (نهایتا ماهانه، نه سالانه) چون به حدی بازی تو این دیفیکالتی سنگین (و البته لذت بخش8->O:-)) میشه که اگه مدت طولانی ( مثلا + 30 روز) رهاش کنی، ممکنه اون امادگی ذهنیت رو برای بازی از دست بدی، طوری که هر دفعه که میای سراغ بازی، تا اماده میشی، در عین حال خسته هم میشی و بازی رو ول میکنی، در نهایت، هیچ وقت از مرحله "امادگی" فراتر نمیری و بازی برات رو دور نمیفته، "دور" افتادن هم یعنی شبیه حالتی که سولزبورن ها رو دستت میفته و همونی که قبلش پاره میکرد رو، عین اب خوردن رد میکنی، (با این تفاوت که اونجا اپگرید میکنی، اینجا اپگریدی هم در کار نیست، جز ذهن و حواس خودت که با تجربه از گیم پلی، به مرور اپگرید میشه)

پارت 2 هم همینه، سعی کن روش بمونی که امادگیت تبدیل به "عمل" بشه، اون وقت بازی رو دستت میشینه و لذت دنیا و اخرت رو از تموم کردنش میبری :D

** یادمه سر رت کینگ پاره شدم، یه انکاونتر هم با لو تو یک کلبه گیر میفتیم که باید دیفند کنیم تا راه باز شه، اون جا هم رسما پاره کننده است اما شدنیه...

**میتونستم پرمادف و گراندد رو همزمان برم، اما پرمادف رو نگه داشتم که بهانه ای برای عشق کردن با این شاهکار رو PS5 هم داشته باشم... هرچند این نبود هم باز بازی میکردم O:-)

نسخه Part 2 رو میشه اکثر مراحل یا همش رو بدون درگیر شدن پشت‌سر گذاشت ، مثلا هدف شما عبور از یک مسیر هست یا عبور از یک در ، کافیه فقط نقطه ای که باید بهش برسین رو‌ بدونید
مثلا اولین برخورد شما با سگها دقیقا همینه ، شما باید برید اون سمت خیابان و از یک در رد بشین و تمام
بهتره یک دور روی آسانترین درجه سختی سریع برید بعدش زود درجه سختی مورد نظر رو استارت بزنید تا مسیر رو فراموش نکردین

دارم بازی رو درجه سختی Grounded میرم، تقریبا یک سال و نیمه درگیر بازیم رو این درجه سختی ! :| یا من پیر شدم یا بازی دیگه خیلی سخته :/ تنها مشکلم با بازی این سگ هاش هست، لامصب قوی ترین هوش مصنوعی تاریخ رو در یک بازی های رایانه ای دارن .... بعد از یک سال و نیم هنوز Seattle Day 1 قسمت Capitol Hill هستم :| فکر کنم تو سن 60 سالگی بتونم کاملش کنم
اصلا اینطوری سخت نیست ! من سه بار تا حالا رو گروندد تمومش کردم فقط اوایل بازی سخته چون آدم هیچ سلاحی نداره و اپگرید نکرده هیچی رو
اونجا که اولین بار تیر کمون به دست میاری اون تیکه بعدیش جهنم ولی اون رد کنی تا آخر بازی دیگه راحت میشه رفت
نسخه Part 2 رو میشه اکثر مراحل یا همش رو بدون درگیر شدن پشت‌سر گذاشت ، مثلا هدف شما عبور از یک مسیر هست یا عبور از یک در ، کافیه فقط نقطه ای که باید بهش برسین رو‌ بدونید
مثلا اولین برخورد شما با سگها دقیقا همینه ، شما باید برید اون سمت خیابان و از یک در رد بشین و تمام
بهتره یک دور روی آسانترین درجه سختی سریع برید بعدش زود درجه سختی مورد نظر رو استارت بزنید تا مسیر رو فراموش نکردین
اینجوری که لذتی نداره اصل گروندد به اینه تمام دشمنارو بکشی و 100 درصد بازیو پاکسازی کنی ولا خوب آدم نرمال میره چه کاری گروندد بری ! مگه صرفا هدف تروفی باشه

شاید از نظر منابع معتبر و متخصصین، بهترین ویژوال مال یه بازی دیگه ست و TLoUP2 نیست، اما من همچنان رسیدن به چنین خروجی ای، اونم رو کنسولی که احتمالا حتی منوی بازی های امروزی رو نتونه بالا بیاره رو، ماورای دستاورد تکنیکی می‌دونم. اینجا اعجاز فقط تو تار و پود جنبه‌های فنی نیست، اینجا من دارم با نگاه به عکس حس کرکترو میفهمم. جوری که حدقه چشم، نور رو مات و پراکنده منعکس کرده، خطوط پیشونی و بین دو تا چشم. حتی تشخیص میشه داد چشم خشکه یا خیس. انگار اولویت برای خالق اثر، قبل از رئالیسم، حتمیت وجود و انتقال حس انسانی بوده. من اعتراف می‌کنم که تو گذشته گیر کردم. من سر بلادبورن و لست ۲ تو گذشته موندم
پ.ن: احتمالا یکی دو تا از عکسا از پارت یک باشن.

Attachments

• IMG_7798.jpeg
    IMG_7798.jpeg
    338 KB · مشاهده: 50
  • IMG_7797.jpeg
    IMG_7797.jpeg
    277 KB · مشاهده: 39
  • IMG_7793.jpeg
    IMG_7793.jpeg
    144.8 KB · مشاهده: 36
  • IMG_7794.jpeg
    IMG_7794.jpeg
    238.4 KB · مشاهده: 37
  • IMG_7783.jpeg
    IMG_7783.jpeg
    240.9 KB · مشاهده: 42
  • IMG_7784.jpeg
    IMG_7784.jpeg
    327.2 KB · مشاهده: 39
  • IMG_7781.jpeg
    IMG_7781.jpeg
    170.2 KB · مشاهده: 38
  • IMG_7790.jpeg
    IMG_7790.jpeg
    311.8 KB · مشاهده: 39
  • IMG_7789.jpeg
    IMG_7789.jpeg
    376.8 KB · مشاهده: 45
شاید از نظر منابع معتبر و متخصصین، بهترین ویژوال مال یه بازی دیگه ست و TLoUP2 نیست، اما من همچنان رسیدن به چنین خروجی ای، اونم رو کنسولی که احتمالا حتی منوی بازی های امروزی رو نتونه بالا بیاره رو، ماورای دستاورد تکنیکی می‌دونم. اینجا اعجاز فقط تو تار و پود جنبه‌های فنی نیست، اینجا من دارم با نگاه به عکس حس کرکترو میفهمم. جوری که حدقه چشم، نور رو مات و پراکنده منعکس کرده، خطوط پیشونی و بین دو تا چشم. حتی تشخیص میشه داد چشم خشکه یا خیس. انگار اولویت برای خالق اثر، قبل از رئالیسم، حتمیت وجود و انتقال حس انسانی بوده. من اعتراف می‌کنم که تو گذشته گیر کردم. من سر بلادبورن و لست ۲ تو گذشته موندم
پ.ن: احتمالا یکی دو تا از عکسا از پارت یک باشن.
شاید روی سیستم چند ده هزار دلاری 4090tix super star دوازده سیلندری تا خرخره پر path tracing (که حتی کنسول های نسل بعدی هم از عهدش برنمیان) بازی دیگه ای از بعضی لحاظ چشم نوازتر باشه ولی روی کنسول اگه نگیم بعد ۳ سال از شروع نسل نهم هنوز بهترینه، top 5 هست بدون شک! اینم درنظر بگیرید که به صورت نیتیو 1080p روی ps4 بیس فسیل شده اجرا میشد! نه در حد رزولوشن بازی های نسل هفتمی که بعد با زور fsr آپسکیل بشه با هزاران باگ و شیمرینگ

آخرین ویرایش:
دوستان چطوری این باس bloater رو بزنم کلا 11 تا تیر دارم 5 تا تیر کلت، 3 تا شاتگان و چند تای دیگه، اصلا نمیشه زدش، تای میای نشونه گیری کنی رانر ها میان میگم این رانر ها تمومی ندارن یا هی میان؟ کسی میدونه چقدر دمیج میخواد تا بمیره؟ درجه سختی grounded تو راهنما ها گفتن باید اتیش بزنی من که موادشو ندارم :/

خب، بالاخره فرصتی پیش اومد و من هم تونستم بعد از بیش از یکسال این بازیو شروع کنم،
اولین چیزی که حقیقتا به چشمم اومد گرافیک فوق العاده و طراحی بی نظیر محیطهای بازی هست. حقیقتا در مخیله ام نمی‌گنجید PS4 بتونه همچین گرافیکی رو هندل کنه.
خوشبختانه تا قبلش هیچ تریلری هم از بازی ندیده بودم و این خودش لذت کار رو چند برابر کرده.
نکته بعدی هم که تا الآن به چشمم اومده خشونت لذت بخش بازیه که حقیقتا مکمل سنگینی اتمسفر و جو بازی هست.
افتتاحیه بازی هم هرچند در حد قسمت اول نبود ولی خیلی خوب آدمو پرت میکنه داخل این محیط پساآخرالزمانی تاریک و دهشتناک.
در کل تا الآن که بسیار لذت بخش بوده بازی، بنظرم بر هر کسی واجب هست که شاهکارهای اینچنینی رو بازی کنه و لذت ببره.
View attachment 217235
با اینکه این شاهکار رو روی کنسول قبلی شخم زدم، ولی از همینجا اعلام می‌کنم که بشدت منتظر حتی یه ریمستر ساده روی Ps5 هستم که بدون شک و شبهه و با کمال میل بخرمش، اونم نه اکانت و ظرفیتی، دیسک فقط😁

شرایط روحی حال حاضرم میطلبه بازی رو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or