PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
امروز بازی سه ساله شد... <:-P
هنوز هم بهترین بازی هستش که تا حالا تجربه کردم.
موافقم.
برا منم همینه با اختلاف بهترین و تاثیر گذارترین بازی بوده که انجام دادم.

این دو گانه و احتمالا در آینده سه گانه بهترین تجربه های عمرم خواهند بود.

سه سالگی یکی از بهترین بازی‌های تاریخ مبارک!
چون خودم از دیدن این ویدیو سیر نمی‌شم، سالی یه بار باید اینجا بذارمش! :دی
از سر تا ته بازی رو لو می‌ده و البته دیگه بعید می‌دونم کسی مونده باشه که هنوز از داستان بازی بی‌اطلاع باشه.

لینک آپارات برای دوستانی که نمی‌تونن از یوتیوب ببینن:

من به دلیل نداشتن Ps4 این عنوان رو ۶ ماه قبل روی Ps5 رفتم. در کنار سرازیر شدن اشکام هنگام تیتراژ پایانی تنها بازی هست که دوست دارم دوباره بازی کنم ولی به خاطر اون حجم از غم و درد که از داستان تا گیم پلی و طراحی مبارزات به آدم منتقل میکنه توانش رو ندارم.

تصور این که ناتی داگ با تلو 3 چه گرافیک و داستان دیوانه واری رو قراره به تصویر بکشه مغز آدم سوت میکشه!
داستان که با توجه به روندی که 2 طی کرد، پر کلی سورپرایزه. گرافیکم با توجه به قدرت فنی اینا احتمالا دیگه نهایت چیزی باشه که تو ویدیو گیم خواهیم دید! :D امیدوارم در کنار یه IP جدید که شایعه‌اش خیلی وقته هست، آخر این نسل یه تلو 3 هم ازشون ببنیم.

من به دلیل نداشتن Ps4 این عنوان رو ۶ ماه قبل روی Ps5 رفتم. در کنار سرازیر شدن اشکام هنگام تیتراژ پایانی تنها بازی هست که دوست دارم دوباره بازی کنم ولی به خاطر اون حجم از غم و درد که از داستان تا گیم پلی و طراحی مبارزات به آدم منتقل میکنه توانش رو ندارم.
دقیقا منم همین حالت رو دارم، حتی به خاطر پلات آسان ش هم نتونستم خودم رو راضی کنم دوباره اون همه درد و رنج و غم و استرس رو تجربه کنم....
فشار و خستگی که گیم پلیش تحمیل میکنه به کنار

فقط متوجه نشدم چطور اینقدر زود سه سال شد

چون خودم از دیدن این ویدیو سیر نمی‌شم، سالی یه بار باید اینجا بذارمش! :D
از سر تا ته بازی رو لو می‌ده و البته دیگه بعید می‌دونم کسی مونده باشه که هنوز از داستان بازی بی‌اطلاع باشه.

هر جور که نگاه میکنم همین یه کلیپ رو تنها چیزی که به ذهنم میرسه این بازی زیادی برای این مدیوم و مخاطبینش سنگین بود ....

بهترین تجربه زندگیم؟ 100 درصد
عنوانی که زندگیم رو به قبل و بعد از پارت ۲ تبدیل کرد. موسیقی، گرافیک، شخصیت ها، گیم پلی و داستان پردازی که فقط دراکمن میتونه دوباره از این بهتره شو بسازه و امیدوارم تا چند سال دیگه برگردیم به TLOU و با پارت سه این داستان تموم کنیم.

میزان غم و رنج و اندوه و حقارت و پستی و طعم انتقام و شیرینی بخششی که تو این بازی هست، تو هیچ محصولی از مدیوم سرگرمی وجود نداره و نخواهد داشت.

چون خودم از دیدن این ویدیو سیر نمی‌شم، سالی یه بار باید اینجا بذارمش! :D

لعنتی حتی این کلیپ هم اون فشار و غم رو یاد ادم میاره و ناخودآگاه اشک و بغض، ادم رو میگیره.
جول بشدت تاثیرگذار بود و فقط تو همون پارت ۱ کاری کرد که همه دوستش داشته باشن.
شوخی نیست یهو بیای این همه محبوبیت رو ندید بگیری! و بزنی زیر میز.
این کار خیلی دل (....) میخواست که دراکمن و تیمش به بهترین شکل ممکن انجامش دادن.

آخرین ویرایش:
دقیقا منم همین حالت رو دارم، حتی به خاطر پلات آسان ش هم نتونستم خودم رو راضی کنم دوباره اون همه درد و رنج و غم و استرس رو تجربه کنم....
فشار و خستگی که گیم پلیش تحمیل میکنه به کنار

فقط متوجه نشدم چطور اینقدر زود سه سال شد
باور کنید اشتباه می کنید و آب دستتونه بذارید زمین برید دوباره سراغش، من گردن می گیرم :D منم دقیقاً همین فکر رو می کردم و این حس رو داشتم ولی تجربه بازی برای بار دوم کاملاً متفاوته؛ چون کمی با منطق بیشتر، دور از تعصب و آگاهی و درک بالاتری از داستان، پلی می دید به شکل عمیق تری غرق گیم پلی گاد، اتمسفر، محیط، داستان و گرافیک محشر بازی می شید و بیشتر می فهمید چقدر این گیم خفن و درجه یکه و حتی لذت بیشتری می برید به خصوص زمانی که پلاتش کنید. همین الان که گفتم هوس کردم سه باره برمش :D

The Last of Us Part II به نظرم بهترین جانشین تو صنعت گیم برای اویل ۴ اورجینال ! و البته رو سطح گروندد این جانشینی به اوج خودش میرسه بازیو تا حالا ۷ بار رفتم تو ۳ سال اخیر میشه میانگین تقریبا ۲ بار و یه جورایی داره برام روتین میشه سالی یک بار برمش بازی به معنی واقعی کلمه تو یه لول دیگس و اصلا جوریه که وقتی استارت میزنی با عشق تا آخر میری این خاصیت برای من فقط تو اویل ۴ اینطوری بود و به نظر بعد ۱۵ سال جانشین واقعی اویل ۴ پیدا کردم ! بازی رو نیو گیم عادی و گروندد جوری هر یه تیکه بازی که رد میکنی لذت خالص و مراحل فلش بک اینا شاید رو نرمال هارد خسته کننده باشن ولی رو گروندد به شدت آرامش بخشن و نوع طراحی بازی جوری که لذت تموم کردن هر چپتر فوق العادس مثلا سیاتل روز ۱ تموم میکنی میگی حالا نوبت روز دوم و مراحل بی نظیرش بعد ۳ و ... طراحی دشمنا بی نقص هوش مصنوعی بی نظیر و نکته دیگه اینه بازی واقعا از زمان خودش جلوتر و هیچی شبیهش نیست با اختلاف هم فعلا نزدیک ترین گرافیک به دنیا واقعی ارائه میده !
به طور کلی به عنوان کسی که تمام بازیا ناتی داگ از u2 تا حالا رو زمان عرضه بازی کردم بدون شک tlou p2 با اختلاف فاحش بهترین بازی ناتی داگ تو زمان عرضش بوده و u2 و tlou 1 و ... هیچکدوم به این شکل وحشتناک تو زمان خودشون از بقیه جلوتر نبودن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or