PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
والا من که توی ps3 هیچ وقت بازی نکردم ولی توی ps4 یه گزینه داره که روی 30 fps قفل میشه...شاید باورت نشه ولی یکی دوبار که اون گزینه رو برای تنوع فعال کردم چون چشمم به اون حالت عادت کرده بود اصلن نتوستم حتی 2 دقیقه تحملش کنم :| پس صحبت این دوستمون کاملن درسته و روی تجربه و لذت تأثیر صد در صدی داره

میدونی عزیزم مشکل شما دوست محترم و بقیه که مثل شما فکر می کنن اینه که بخاطر علاقه ای که به سونی دارن میان به سونی یه جوری شکل تقدس می بخشن ! و بالا می برن، نه عزیز من سونی هم فقط بفکر فروش هست الآن دیگه مثل نسل 6,7 نیست( پس اصلن چرا پرو رو داد ) حدس من اینه که سونی (مثل مایکرو) از نسل بعد ps5 رو طوری میسازه که بازی های ps4 رو هم اجرا کنه (البته این روند اگه اینطور باشه خیلی هم خوب میشه) اینطوری تا جای ممکن هم پرو پشتیبانی میشه اما دیگه تمرکز برای فروش ps5 به کار میره الآن دیگه سونی و مایکرو مثل قبل عمل نمی کنن خودشون هم گفتن که از بازار گوشی های هوشمند الهام گرفتند!

Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوست عزیز
راجب بقیه صحبت ها نظری ندارم ولی یک مورد اخر که شما داری میگی بحث این که کنسول میان نسلی و الهام از بازار موبایل باید بگم که در واقع داری اصل دلیل پیدایش کنسول رو زیر تیغ میبری دلیلش هم اینکه اصلا دلیل وجود کنسول به خاطر این بود که کاربر هر دقیقه لازم به اپدیت سخت افزارش نباشه و با یه سخت افزار واحد تا چند سال
سرگرم باشه ولی بازار موبایل به این شکل نیست در واقع هر گوشی که قوی تر باشه امکان اجرا بهتر بازی هارو داره و به فرض این که این نظریه درست باشه خرید pc عاقلانه
تر نیست ؟ چرا سونی یا ماکرو بازار خودشون رو دودستی بدن دست pc یا نینتندو و امثال اینا چرا ؟ منطقی توش هست ؟

• Like
Reactions: mikelwar
والا من که توی ps3 هیچ وقت بازی نکردم ولی توی ps4 یه گزینه داره که روی 30 fps قفل میشه...شاید باورت نشه ولی یکی دوبار که اون گزینه رو برای تنوع فعال کردم چون چشمم به اون حالت عادت کرده بود اصلن نتوستم حتی 2 دقیقه تحملش کنم :| پس صحبت این دوستمون کاملن درسته و روی تجربه و لذت تأثیر صد در صدی داره

میدونی عزیزم مشکل شما دوست محترم و بقیه که مثل شما فکر می کنن اینه که بخاطر علاقه ای که به سونی دارن میان به سونی یه جوری شکل تقدس می بخشن ! و بالا می برن، نه عزیز من سونی هم فقط بفکر فروش هست الآن دیگه مثل نسل 6,7 نیست( پس اصلن چرا پرو رو داد ) حدس من اینه که سونی (مثل مایکرو) از نسل بعد ps5 رو طوری میسازه که بازی های ps4 رو هم اجرا کنه (البته این روند اگه اینطور باشه خیلی هم خوب میشه) اینطوری تا جای ممکن هم پرو پشتیبانی میشه اما دیگه تمرکز برای فروش ps5 به کار میره الآن دیگه سونی و مایکرو مثل قبل عمل نمی کنن خودشون هم گفتن که از بازار گوشی های هوشمند الهام گرفتند!

اتفافا دوست عزیز من اصلا سونی رو مقدس نمی دونم واینکه چون ps4دارم اینارو بگم اصلا ابدا نه من این وسط چیزی از سونی گیرم میاد ونه کاربران دیگه حتی ماکروسافتم کارش خوب باشه من نداشته باشم بازم میام تعریف و تمجید می کنم اصلا بی منطق نیستم. اما موضوع اینه تا اینجای کار تفاوتی درشتی بین ps4و پرو نبوده بحث اینه حالا شاید ناتی داگ و سانتا مونیکا بتونه این تفاوتو نشون بده

دوستانی که راجب اسم مادر الی براشون سوال پیش اومده این نامه رو احتمالا ندیدن تو بازی یا یادشون رفته. :-"

"Ellie

I'm going to share a secret with you, I'm not a big fan of kids and I hate babies. And yet... I'm staring at you and I'm just awestruck.

You're not even a day old and holding you is the most incredible thing I've done in my life - a life that is about to get cut a little short.

Marlene will look after you. There's no one in this world I trust more than her. When the time comes she'll tell you all about me. Don't give her too much of a hard time. Try not to be as stubborn as me.

I'm not going to lie, this is a pretty messed up world. It won't be easy. The thing you always have to remember is that,

life is worth living! Find your purpose and. fight for it

I see so much strength in you. I know you'll turn out to be the woman you're meant to be.

Forever... your loving mother.

Anna

Make me proud, Ellie!​

سلام دوست عزیز
راجب بقیه صحبت ها نظری ندارم ولی یک مورد اخر که شما داری میگی بحث این که کنسول میان نسلی و الهام از بازار موبایل باید بگم که در واقع داری اصل دلیل پیدایش کنسول رو زیر تیغ میبری دلیلش هم اینکه اصلا دلیل وجود کنسول به خاطر این بود که کاربر هر دقیقه لازم به اپدیت سخت افزارش نباشه و با یه سخت افزار واحد تا چند سال
سرگرم باشه ولی بازار موبایل به این شکل نیست در واقع هر گوشی که قوی تر باشه امکان اجرا بهتر بازی هارو داره و به فرض این که این نظریه درست باشه خرید pc عاقلانه
تر نیست ؟ چرا سونی یا ماکرو بازار خودشون رو دودستی بدن دست pc یا نینتندو و امثال اینا چرا ؟ منطقی توش هست ؟

سلام، اینا رو از خودم نمی گم، دقیقن حرف خودشونه همین آقای اسپنسر (یا یه نفر دیگه مربوط به مایکرو ) بود که چند وقت پیش و اوایل معرفی وان ایکس دقیقن اومد گفت که که ما وان ایکس رو با الهام گیری از شرکت اپل ! منتشر کردیم، حالا باز ممکنه یه عده بگن اون اسپنسر و مایکرو بوده همچین حرفی زده و سونی فلانه و اینطور نیست اما حقیقت اینه که سیاست های سخت افزاری سونی نمی تونه جدای از مایکرو باشه (دوران ps2 خیلی فرق داشت اون رو نباید ملاک قرار داد) و اینکه خود سونی اول از همه با پرو این روند رو کلید زد! درست یا غلط هم سونی و هم مایکرو این سیاست رو برای منافع شون خوب دیدن به هر حال، سونی که انحصاری ها رو داره برای رقابت با PC مایکرو هم این استدلال رو داره که از نظر هزینه وان ایکس خیلی به صرفه تره تا سیستم بستن

واقعا یه سری از دوستان فکر میکنن تفاوت نسخه ی بیس و پرو مثل تفاوت نسخه ی PS3 و ریمستر میشه؟:-?:D

Tlou ریمستر روی ps4 اجرا میشه روی کنسولی که 16 برابر ps3 رم داره رمش 5 برابر پهنای باند بیشتری داره gpu ش حداقل 25 برابر فیلریت داره و قدرت خام پردازشیش هم 10 برابر بیشتره. به بیان ساده تر تفاوت PS3 و PS4 در حد زمین تا آسمونه. اما تفاوت PS4 معمولی و پرو فقط به دوبرابر قدرت GPU ختم میشه نه رم بیشتری داره و نه مزیت دیگه ای.

تا حالا بازیای زیادی مشترکا روی هر دو مدل PS4 اومده و تفاوت عمدشون محدود به رزولوشن بیشتر و چکربردینگ روی تلویزیون 4K بوده پس جای اینکه نگران بشید و کام خودتون و دیگران رو تلخ کنید برید از تریلر لذت ببرین

دوستانی که راجب اسم مادر الی براشون سوال پیش اومده این نامه رو احتمالا ندیدن تو بازی یا یادشون رفته. :-"

"Ellie

I'm going to share a secret with you, I'm not a big fan of kids and I hate babies. And yet... I'm staring at you and I'm just awestruck.

You're not even a day old and holding you is the most incredible thing I've done in my life - a life that is about to get cut a little short.

Marlene will look after you. There's no one in this world I trust more than her. When the time comes she'll tell you all about me. Don't give her too much of a hard time. Try not to be as stubborn as me.

I'm not going to lie, this is a pretty messed up world. It won't be easy. The thing you always have to remember is that,

life is worth living! Find your purpose and. fight for it

I see so much strength in you. I know you'll turn out to be the woman you're meant to be.

Forever... your loving mother.

Anna

Make me proud, Ellie!​
خوب این ازین پس‌تو نامه ها بوده

سوال بعدی چی اونو کسی نمیدونه مادر سارا یا زن جول زندس یا مرده اصلا تو بازی دربارش چیزی میگن

• Like
Reactions: deadkin
من واقعا نمی دونم فهمیدن این موضوع چقدر سخته
بیشتر از دو برابر قدرت
دادن این قدرت دست استدیویی که با همون ps3 معجزه کرده بود
احتمال پایان دادن نسل با این بازی
تمایل فروش هرچه بیشتر پرو
درآمد زایی
باز هم میگم به نظرتون استدیو مثل ناتی داگ میاد میگه گور پدر قدرت بیشتر اصلا ما نمی خوایم به شعار همیشگیمون (رد کردن مرز ها ) عمل کنیم
نه عزیزان نسل بعد هم که بیاد باز هم سازنده هایی مثل ناتی داگ تلاششون اینه که رس یه دستگاه رو بکشن
حالا بماند که با اومدن وان اکس سونی می خواد نشون بده که اونقدر ها هم از لحاظ قدرت دستگاهی عقب نیست
همه چیز داره میگه برید پرو بخرید ولی نمی دونم چرا بعضی ها فک می کنن سونی بهشون مدیونه
اگر به این مسائل بود سونی جای 4 میومد همون 3 رو آپگرید می کرد (کارت گرافیک RSX با افزایش رم حتی می تونست تا 1.8 ترافلاپس هم بره )
بعد دیگه تا ده سال آینده بازی ها رو روی 3 تا سیستم عرضه می کرد
این طبیعی هست که شرکت سخت افزار سازی مثل سونی مدام بخواد سخت افزار جدید بفروشه و برای این کار اهرم فشار احتیاج داره

• Like
Reactions: James Sunderland
خوب این ازین پس‌تو نامه ها بوده

سوال بعدی چی اونو کسی نمیدونه مادر سارا یا زن جول زندس یا مرده اصلا تو بازی دربارش چیزی میگن
فکر کنم یک جا تعریف میکنه جول. که وقتی خیلی جوان بوده ازدواج کرده وسارا به دنیا امده و بعدش از هم جدا شدن.بیشتر از این توضیح نمیده

عده‌ای از Pro خیلی دست کم گرفتن
Cpu 30 درصد قوی تر
GPU 2.3 قوی تر
یک گیگ رم DDR3 که هیچ کجا اشاره نمیشه باعث آزاد شدن 1 گیگ gddr5 در pro میشه
Ps4 5 گیگ در اختیار بازی ساز ها قرار میده
Pro 6 تا 6.5 گیگ بعلاوه 24 درصد سرعت بیشتر مموری
اگه قدرت pro تو 1080 استفاده بشه تفاوتش با معمولی در حد Medium تا ultra است
نه خود سونی اجازه می ده و نه بازی ساز ها علاقه ای دارن
دلیلش هم ساده است
تا به حال 64 میلیون معمولی و 3 یا 4 میلیون pro فروخته شده
تا آخر نسل 80 تا 90 میلیون معمولی فروش میره درحالی که Pro حداکثر 20 میلیون
حالا سوال پیش میاد چرا سونی Pro رو ساخت؟
4K TV به سرعت در حال گسترش حتی در در کشور خودمون
سخت افزار هم با سرعت افسار گسیخته در حال پیشرفت الان با 150 دلار میشه RX 470 خرید که 2 برابر PS4 قدرت داره( هر چند ماین همه رو نابود کرده )
2018 هم نسل جدید کارت گرافیک ها عرضه میشه
سونی دو راه داشت؟
عرضه PS5 جلو می نداخت
یا یه راهکار ابتکاری برای طولانی کردن عمر PS4 که شد PRO
سونی دو تا نسخه Pro در نظر داشت یکی 6 ترافلاپ 500 دلاری یکی 4.2 ترافلاپ 400 دلاری
در آخر هم نسخه 400 دلاری انتخاب شد تا برای فروش PS4 معمولی مشکلی ایجاد نکنه و از طرفی کسانی که 4k TV میخرن با کمترین قیمت 4K و که البته بیشتر اپ اسکیل تجربه کنن
ولی با ONE X سونی نمی تونه روی رزولوشن مانور بده
پس مجبور روی گرافیک و قیمت مانور بده

بعدشم جناب تفاوت لست اف اس1 تو نسخه پلی استیشن 3نسبت به 4 خیلی کم بود خیلی در حد چند تا شیشه شکسته بیشتر بود نسبت به ps3 حالا نمی دونم تفاوتش برا شما زیاد بوده حتما برا شما شما شخصی سازی شده اصلا حتی حرف من اشتباه یه مقایسه تو یوتیوپ اپارات یا ای جی ان و.... کنین
اما ب نظرم تفاوت نسخه ها تو کنسول ها به این کمی که میگید نبود.
مخصوصا بحث افت فریم که تو 3 خیلی داغون میشد و 4 اصلا افتی نداشت.!
در کنار اون شیشه شکسته ها بازی کلا 1 پرده شفاف تر شده بود تو 4،و واقعا مشخص بود که کیفیت،وضوح بیشتری پیدا کرده.

دوبرابر قدرت کم نیست
اونم وقتی توی دست ناتی داگ باشه
من فکر می کنم لست 2 قطعا بازی خواهد بود که کل قدرت پلی 4 رو می کشه مثل لست 1 و سونی نسل رو باهاش می بنده
با توجه به صحبت های نیل و هدفش برای هرچه ریل تر بودن
معادله واسه من جور در نمیاد
از طرفی هیچکس نمی تونه منکر بشه که سونی تمام انحصاری هایی که منتظرش بودیم از ابتدای نسل رو آورده بعد از عرضه پرو
به نظرم تفاوت مثل لست پلی 3 و پلی 4 میشه
لست روی 3 عاالی بود میشه گفت محشر بود
اما وقتی روی 4 بازیش می کنی و بعد به 3 نگاه می کنی ضد حال می خوری
درست میگی اما هیچوفت تفاوتش مثل نسخه 1 روی 3 و 4 نخواهد بود.

• Like
Reactions: deadkin
قابل توجه دوستانی که پرو رو دست کم گرفتند و معتقدن که تا آخر نسل مبنا ps4 معمولی هست و روی پرو فقط کمی بهبود و رزولیشن بهتر داریم، به این سخنان "مدیر فروش جهانی پلی‌استیشن یعنی جیم رایان (Jim Rayan)، " دقت کردید؟ توی یه سایتی دیدم (گیمفا-برای تبلیغ نام نیاوردم! پاک نکنید این پست رو! منبع رو ذکر کردم که یه وقت حقی ضایع نشه ) این قسمتش خیلی قابل توجه هست:
{شب گذشته مجموعه‌ای عالی از بازی‌ها را مشاهده کردید که بسیاری از آن‌ها در انحصار پلتفرم ما هستند و تنها برروی پلی‌استیشن ۴ پرو پیدایشان می‌کنید.}
بنظرتون چرا مشخصن روی پرو تأکید کرده؟! اگه بازی برای همه ی مدل های ps4 میاد دلیلی نداره روی پرو تأکید کنه دیگه همه می دونن پرو قوی تره
دلیلش مشخصه از این به بعد به ویژه بخاطر رقیبی مثل وان ایکس عملن مدل معمولی ps4 به حاشیه کشیده میشه و تمرکز سونی و بازی سازان روی سخت افزار پرو هست دیگه ، تا با نهایت استفاده از این سخت افزار حداقل فاصله ی گرافیکی بین وان ایکس جبران بشه تا حدی
از طرفی این اشتباهه که فکر کنیم با اومدن ps5 سونی تلاش برای فروش پرو رو کنار میذاره قطعن اینجور نخواهد بود و پرو کاهش قیمت پیدا میکنه تا یکی دوسال بعد ps5 هم سونی به فروش پرو چشم داره! پس لازمه ی اینکار اینه که در اواخر این نسل و اوایل نسل بعد از سخت افزار پرو در نهایت ممکن استفاده بشه پس میشه نتیجه گرفت که اختلاف بسیار زیادی رو باید بین پرو و معمولی در انحصاری های آینده ی سونی شاهد باشیم.

• Like
Reactions: gamer1998y
من واقعا نمی دونم فهمیدن این موضوع چقدر سخته
بیشتر از دو برابر قدرت
دادن این قدرت دست استدیویی که با همون ps3 معجزه کرده بود
احتمال پایان دادن نسل با این بازی
تمایل فروش هرچه بیشتر پرو
درآمد زایی
باز هم میگم به نظرتون استدیو مثل ناتی داگ میاد میگه گور پدر قدرت بیشتر اصلا ما نمی خوایم به شعار همیشگیمون (رد کردن مرز ها ) عمل کنیم
نه عزیزان نسل بعد هم که بیاد باز هم سازنده هایی مثل ناتی داگ تلاششون اینه که رس یه دستگاه رو بکشن
حالا بماند که با اومدن وان اکس سونی می خواد نشون بده که اونقدر ها هم از لحاظ قدرت دستگاهی عقب نیست
همه چیز داره میگه برید پرو بخرید ولی نمی دونم چرا بعضی ها فک می کنن سونی بهشون مدیونه
اگر به این مسائل بود سونی جای 4 میومد همون 3 رو آپگرید می کرد (کارت گرافیک RSX با افزایش رم حتی می تونست تا 1.8 ترافلاپس هم بره )
بعد دیگه تا ده سال آینده بازی ها رو روی 3 تا سیستم عرضه می کرد
این طبیعی هست که شرکت سخت افزار سازی مثل سونی مدام بخواد سخت افزار جدید بفروشه و برای این کار اهرم فشار احتیاج داره

عده‌ای از Pro خیلی دست کم گرفتن
Cpu 30 درصد قوی تر
GPU 2.3 قوی تر
یک گیگ رم DDR3 که هیچ کجا اشاره نمیشه باعث آزاد شدن 1 گیگ gddr5 در pro میشه
Ps4 5 گیگ در اختیار بازی ساز ها قرار میده
Pro 6 تا 6.5 گیگ بعلاوه 24 درصد سرعت بیشتر مموری
اگه قدرت pro تو 1080 استفاده بشه تفاوتش با معمولی در حد Medium تا ultra است
نه خود سونی اجازه می ده و نه بازی ساز ها علاقه ای دارن
دلیلش هم ساده است
تا به حال 64 میلیون معمولی و 3 یا 4 میلیون pro فروخته شده
تا آخر نسل 80 تا 90 میلیون معمولی فروش میره درحالی که Pro حداکثر 20 میلیون
حالا سوال پیش میاد چرا سونی Pro رو ساخت؟
4K TV به سرعت در حال گسترش حتی در در کشور خودمون
سخت افزار هم با سرعت افسار گسیخته در حال پیشرفت الان با 150 دلار میشه RX 470 خرید که 2 برابر PS4 قدرت داره( هر چند ماین همه رو نابود کرده )
2018 هم نسل جدید کارت گرافیک ها عرضه میشه
سونی دو راه داشت؟
عرضه PS5 جلو می نداخت
یا یه راهکار ابتکاری برای طولانی کردن عمر PS4 که شد PRO
سونی دو تا نسخه Pro در نظر داشت یکی 6 ترافلاپ 500 دلاری یکی 4.2 ترافلاپ 400 دلاری
در آخر هم نسخه 400 دلاری انتخاب شد تا برای فروش PS4 معمولی مشکلی ایجاد نکنه و از طرفی کسانی که 4k TV میخرن با کمترین قیمت 4K و که البته بیشتر اپ اسکیل تجربه کنن
ولی با ONE X سونی نمی تونه روی رزولوشن مانور بده
پس مجبور روی گرافیک و قیمت مانور بده

قابل توجه دوستانی که پرو رو دست کم گرفتند و معتقدن که تا آخر نسل مبنا ps4 معمولی هست و روی پرو فقط کمی بهبود و رزولیشن بهتر داریم، به این سخنان "مدیر فروش جهانی پلی‌استیشن یعنی جیم رایان (Jim Rayan)، " دقت کردید؟ توی یه سایتی دیدم (گیمفا-برای تبلیغ نام نیاوردم! پاک نکنید این پست رو! منبع رو ذکر کردم که یه وقت حقی ضایع نشه ) این قسمتش خیلی قابل توجه هست:
{شب گذشته مجموعه‌ای عالی از بازی‌ها را مشاهده کردید که بسیاری از آن‌ها در انحصار پلتفرم ما هستند و تنها برروی پلی‌استیشن ۴ پرو پیدایشان می‌کنید.}
بنظرتون چرا مشخصن روی پرو تأکید کرده؟! اگه بازی برای همه ی مدل های ps4 میاد دلیلی نداره روی پرو تأکید کنه دیگه همه می دونن پرو قوی تره
دلیلش مشخصه از این به بعد به ویژه بخاطر رقیبی مثل وان ایکس عملن مدل معمولی ps4 به حاشیه کشیده میشه و تمرکز سونی و بازی سازان روی سخت افزار پرو هست دیگه ، تا با نهایت استفاده از این سخت افزار حداقل فاصله ی گرافیکی بین وان ایکس جبران بشه تا حدی
از طرفی این اشتباهه که فکر کنیم با اومدن ps5 سونی تلاش برای فروش پرو رو کنار میذاره قطعن اینجور نخواهد بود و پرو کاهش قیمت پیدا میکنه تا یکی دوسال بعد ps5 هم سونی به فروش پرو چشم داره! پس لازمه ی اینکار اینه که در اواخر این نسل و اوایل نسل بعد از سخت افزار پرو در نهایت ممکن استفاده بشه پس میشه نتیجه گرفت که اختلاف بسیار زیادی رو باید بین پرو و معمولی در انحصاری های آینده ی سونی شاهد باشیم.

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or