PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
حالا خیلی از این تفاوت فرهنگی در گیم اسپات خوش حال نباشید ممکنه فردا با همین بهانه ها از نمره ی بازی کم کنن یا ناتی رو مجبور کنن قسمت هایی از بازی رو تغییر بده (که میتونه باعث افت کیفیت بشه) بعد توی همین تاپیک امثال گیم اسپات رو به فحش می کشید :|

Sent from my iPhone using Tapatalk
هیچکی نمیتونه ناتی رو وادار به کاری کنه سونی که صاحب این استدیو هست زورش نمیرسه بهشون فرمون بده اونوقت گیم اسپات وادارش کنه؟
اگه سونی یه نکته مثبت تو مدیریت استدیوهاش داشته باشه دادن ازادیه عمل کامل به استدیوهاشه اگه ناتی الان شده غول صنعت بازی سازی بخاطر هیمن جریانه
فرض کن استدیویی مثل ناتی زیر پوشش شرکتی مثل اکتیویژن یا یوبی بود الان 30تا انچارتد داشتیم:))

من هنوز این خشونتی که میگن توی تریلر بود رو درک نمیکنم:-"
یعنی بودا! ولی تو شماره اولم این چیزا بود،بعد این هیچی...در مقابل بازیی مثل GOW که رسما بچه بازی بود:-"
نمیدونم یعنی قبلا اونجا خشونت حساب نمیشده و الان میشه...یا قضیه چیز دیگریست:-"وگرنه این جو که چقدر تریلر خشن بوده و اعتراض ملت و اینا رو نمیفهمم چیه! :دی

یعنی بودا! ولی تو شماره اولم این چیزا بود،بعد این هیچی...در مقابل بازیی مثل GOW که رسما بچه بازی بود:-"
نمیدونم یعنی قبلا اونجا خشونت حساب نمیشده و الان میشه...یا قضیه چیز دیگریست:-"وگرنه این جو که چقدر تریلر خشن بوده و اعتراض ملت و اینا رو نمیفهمم چیه! :D
نمی خوام حالا اینجا فکتی صادر کنم
ولی ناتی به قدری این خشونت رو قابل لمس درست کرده بود که رسما بعضی از بازی ها که به خشونتشون معروفن جلو این بچه بازین:D
فقط صحنه ای که باچکش میزنن دست زنه رو میشکنن نگاه کن ادم قشنگ اون درد رو حس میکنه والا ما هم gow بازی کردیم ولی با خشونتش به جنبه فان نگاه میکردیم:D
این هنره ناتی داگه کاری میکنه لحظه به لحظه بازی رو تو وجودت حس کنی

همین یه چسه تریلر انقدر بحث ؟؟؟
تنها نکته منفی تریلر واسه من این بود که بی سر و ته بود
یه چیزی که سونی بخواد فقط بگه درسته ریلیز دیت نداریم ولی زندست بازی
چیزی که در مورد نحوه روایت tlou میدونیم اینه که شخصیت های زیادی میان و میرن
و این چند دقیقه تریلر می تونه یک بخش خیلی کوچیک از بازی باشه
زیادی خودتون رو درگیر نکنید
پایان تریلر هم که نوشت اجرا شده روی پرو
امیدوارم این گرافیک روی 4 معمولی نا امید کننده نشه
در مورد نسخه معمولی کنسول والا تا الان تفاوت اون چنانی تو بازیا ندیدیم حتی تو انحصاریای خود سونی چون منطقی بخواهید فکر کنید می بینید سخت افزار پرو این قدر نیست که تفاوت درحد شب روز باشه مطمئن باشید رو معمولی به خوبی اجرا می شه تفاوت فقط تو رزولیشنه

• Like
Reactions: blue lion
نمی خوام حالا اینجا فکتی صادر کنم
ولی ناتی به قدری این خشونت رو قابل لمس درست کرده بود که رسما بعضی از بازی ها که به خشونتشون معروفن جلو این بچه بازین:D
فقط صحنه ای که باچکش میزنن دست زنه رو میشکنن نگاه کن ادم قشنگ اون درد رو حس میکنه والا ما هم gow بازی کردیم ولی با خشونتش به جنبه فان نگاه میکردیم:D
این هنره ناتی داگه کاری میکنه لحظه به لحظه بازی رو تو وجودت حس کنی
بی خیاااال!:دی
آره اون صحنه چکش زدن بسی درد داشت :-" ولی GOW صدتا بدتر اون صحنه رو داشته!
نمایش E3 2009 ، تهش کریتوس زنده زنده کله ی هلیوس رو کند! یا ترکوندن صورت هرکول ، کور کردن پوسایدون و شکوندن گردنش ، زیر چرخ دنده و این حرفا له کردن معشوقه ی پوسایدن!
و خیلی چیزای دیگه(و این فقط از شماره سوم بود)

به نظرم اونا هم قابل درک بودن:D

حالا این هیچ، بخش زمستون شماره اول TLOU از اول تا آخرش چنین وضعی و حتی بدتر رو دیدیم!
به نظر من که جوگیریه الکیه:-"

نمیدونم یعنی قبلا اونجا خشونت حساب نمیشده و الان میشه...یا قضیه چیز دیگریست:-"وگرنه این جو که چقدر تریلر خشن بوده و اعتراض ملت و اینا رو نمیفهمم چیه! :D
به نظرم یه بخشی از قضیه به خاطر گرافیک واقع گرایانه بازی هست و البته جزییات و انیمیشن ها. :D
مثلاً توی همون GoW که گفتی، کریتوس کله ی طرف رو میگرفت و خیلی قشنگ و جذاب به سمت بالا میکشید و کنده میشد! :D ولی ملت کمتر گیر میدادن، چون سبک بصری بازی یه حالت فانتزی و آبرنگی (!!) داشت نسبت به TLoU. (ربطی به بالا و پایین بودن گرافیک نداره)
یا مثلاً توی GTAهای PS2، مردم رو هدشات میکردی و کله ـشون مثل بادکنک میترکید و خون فواره میزد!!! ولی در این حد گیر نمیدادن که الآن میان به تریلر TLoU2 گیر میدن.
البته اوضاع هم نسبت به قبل فرق کرده و رسانه ها خیلی دنبال سوژه هستن. انصافاً فکر نمیکردم کسی به تریلر Detroit هم گیر بده، ولی 2تا مصاحبه با دیوید کیج دیدم و توی هر دو (مخصوصاً Eurogamer که طرف انگار قصد اعدام کیج رو داشت) هی میگفتن به چه جرئتی آزار رسوندن به بچه رو توی بازی نشون دادی؟! :| خب بابا این یه بازی هست و داستانی داره و توی داستانش هم به بچه آسیب میرسه. درجه سنی هم داره و هر کسی نباید سراغش بره. ولی رسانه ها منتظرن یه چیزی ببینن و دیگه گیر بدن بهش.

هیچکی نمیتونه ناتی رو وادار به کاری کنه سونی که صاحب این استدیو هست زورش نمیرسه بهشون فرمون بده اونوقت گیم اسپات وادارش کنه؟
اگه سونی یه نکته مثبت تو مدیریت استدیوهاش داشته باشه دادن ازادیه عمل کامل به استدیوهاشه اگه ناتی الان شده غول صنعت بازی سازی بخاطر هیمن جریانه
فرض کن استدیویی مثل ناتی زیر پوشش شرکتی مثل اکتیویژن یا یوبی بود الان 30تا انچارتد داشتیم:))

بحث حساسیت روی چیزهایی مثل خشونت و غیره کاملن جداست با بحث سیاست های کلی استدیو و سونی
الآن چندتا بازی تا حالا داشتیم که بخاطر قوانین کشور ها در ریجن های مختلف سانسور شدن
بعدش همین ناتی باید بتونه بازی اش رو بفروشه تو کشور های مختلف پس بالأخره باید قوانینی رو رعایت کنه البته من نه قطعی گفتم و نه دوست دارم که ناتی تسلیم این جور مسائل بشه ولی اگه بخوان می تونن فشار بیارن موارد این چنینی داشتیم

واقعا حیفه این بازی سانسور بشه ؛ ناتی داگ عمرا زیر بار بره
مطمعن باشید با دیدن گیم پلی این بازی سر به کوه و بیابون میذاریم ۰
دوستان مراسم PSX دقیقا چه تاریخیه ؟؟؟

• Like
Reactions: Changed_Man 50
من میخوام به خودم و طرفدارن ND تبریک بگم بزای این میزان از واقع نمایی در یک بازی که خیلی اوقات توجه به جزئیات درش فراموش میشه
تبریک میگم به ND که تونسته طوری درد و رنج رو نشون بده نه نتها ما بلکه بیشتر مخاطبین فراموش کنن دارن یک تریلر از بازی میبینن

در یک بازی وقتی قراره انتقامی بدست گیمر در بازی گرفته بشه کی با حس کامل انجام میشه ؟ قطعا زمانی که گیمر درد و رنچ رو با تموم وجودش حس کرده
حتما هممون تجربه اینو داریم تو بازی چیزی رو بدست آوردیم و بشیوه ناجوانمردانه ای از دست دادیم مثل دزدیده شدن پولمون تو AC چقدر با تمام وجودمون و با تمرکز دنبال دزد میریم با خشنترین روش ازش پس میگیریم
حالا فکر کنیم باید انتقام دست شکسته اون دختره رو بگیریم چه حسی داریم

هر چه درد واقعی تر ملموس تر و هرچه ملموس تر مواثر تر

این درگیری سره این خشونت از سره فراموشی دنیای واقعی هست که وقتی نیت فقط بقا باشه همچین خشونتی غیر قابل انکاره
کمی حواسمون به موقعیت زمانی اتفاقات باشه

این درگیری ها زیاد طول نمیکشه

انصاقا اگه کیفیت بازی همین باشه رسما یه نسل از کله بازیها جلوئه . این شخصیت زنه که داشتن اعدامش میکردن میخوره شخصیتش جالب باشه مخصوصا اینکه هیکلی مردونه داره که احتمالشم هست یه همراه نزدیک برایه الی باشه . البته فکر کنم بازی بیاد هرچی خیال پردازی کردیم همش دود شه بره هوا چون ناتی داگ استاد سورپرایزه . فقط تنها مشکلی که هست اینه که دلست 1 از بس خفن بود ایا میتونن تو همون سطح در بیارن یا نه .

سره چه چیزایی بحث میشه !!!!!
گرافیک بازی روان بود آره ولی چرا رو پرو داشت اجرا میشد ؟؟ یعنی همه تو تایپیک اصل رو ول کردن فرعیات رو چسبیدن!! ( این کار سونی والا برا من خیلی ترسناک تر از انتخابات و تصمیمات نیل بود )
امیدوارم کیفیت نهایی رو غیر پرو هم عالی باشه ....

• Like
Reactions: Ps42014
یادمه در کنفرانسهای سالهای گذشته xbox بازیو روی pc ران میکردن و نمایش میدادن
وقتی کنسول قویتر سونی الان pro هست تو استودیوهای سونی بازیهاش با کیفیت بالاتری براش بهینه میشه و طبیعیه برای نمایش بهتر ازش استفاده کنن این موضوع چیش عجیبه؟
هرکاریشم کنن تفاوت اونقدری نمیشه که از عصبانیت کنسولتو بکوبی تو دیفال پس اینقد خودشو ناراحت نکن!

گرافیک بازی روان بود آره ولی چرا رو پرو داشت اجرا میشد ؟؟ یعنی همه تو تایپیک اصل رو ول کردن فرعیات رو چسبیدن!! ( این کار سونی والا برا من خیلی ترسناک تر از انتخابات و تصمیمات نیل بود )

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Adidas95

دقیقن من هم همین احساس رو دارم هر چی که بگذره کیفیت بازی ها روی ps4 معمولی کمتر و کمتر میشه چون اولویت تغییر کرده و شده پرو (درباره ی انحصاری ها وگرنه وان ایکس هم میخواد) و نگران کیفیت روی معمولی هستم

• Like
Reactions: mikelwar
در مورد نسخه معمولی کنسول والا تا الان تفاوت اون چنانی تو بازیا ندیدیم حتی تو انحصاریای خود سونی چون منطقی بخواهید فکر کنید می بینید سخت افزار پرو این قدر نیست که تفاوت درحد شب روز باشه مطمئن باشید رو معمولی به خوبی اجرا می شه تفاوت فقط تو رزولیشنه
دوبرابر قدرت کم نیست
اونم وقتی توی دست ناتی داگ باشه
من فکر می کنم لست 2 قطعا بازی خواهد بود که کل قدرت پلی 4 رو می کشه مثل لست 1 و سونی نسل رو باهاش می بنده
با توجه به صحبت های نیل و هدفش برای هرچه ریل تر بودن
معادله واسه من جور در نمیاد
از طرفی هیچکس نمی تونه منکر بشه که سونی تمام انحصاری هایی که منتظرش بودیم از ابتدای نسل رو آورده بعد از عرضه پرو
به نظرم تفاوت مثل لست پلی 3 و پلی 4 میشه
لست روی 3 عاالی بود میشه گفت محشر بود
اما وقتی روی 4 بازیش می کنی و بعد به 3 نگاه می کنی ضد حال می خوری

• Like
Reactions: Ps42014
بابا از الان تو فکرش باشین تا سال دیگه Pro بخرین دیگه ناراحتی نداره :D قرار نیست که گرافیک خدا رو اون سخت افزار پی اس عادی بالا بیاد
خودمم هنوز عادی دارم ولی از پارسال تو فکرش هستم که حتما RDR2 و Tlou2 رو پرو تجربه کنم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or