PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
احساس میکنم خیلی دارن روی شخصیت های مونث تو این بازی تاکید میکنن.این مساله برام زیاد جالب نیست!!

پیرو پست شما
یکی از پر طرفدار ترین کامنت ها ی این تریلر در یوتوب:
this is a game called (rise of the lesbianotor!)
ویرایش:
فقط همین یه دونه که اینجا نوشتم نیست خیلی ها توی یوتوب به این مسئله اشاره کردن که این بازی تبلیغ فمنیست و همجنس گرایی از نوع لزبین هست از اون طرف هم یه عده میگن نه و حضور زنان قدرتمند در بازی ربطی به این حرف ها و غیره نداره و عجیب هم نیست ، خلاصه برید کامنت های یوتوب رو بخونید خیلی جالبه هر لحظه هم بیشتر میشه
پ ن:
خداییش عاشق شخصیتی مثل جوئل هستم در نسخه ی اول
Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
منم به شخصه از این موضوع که تمام کاراکترهای اصلی زن شدن چندان خوشم نمیاد!

نمیدونم میخوان ساختار شکن باشن یا چی...ولی اگر حداقل بالانس میبود بهتر بود!
هرچی میسازن، امیدوارم بتونه در حد قبلی ظاهر بشه!

منم به شخصه از این موضوع که تمام کاراکترهای اصلی زن شدن چندان خوشم نمیاد!

نمیدونم میخوان ساختار شکن باشن یا چی...ولی اگر حداقل بالانس میبود بهتر بود!
هرچی میسازن، امیدوارم بتونه در حد قبلی ظاهر بشه!
مگه تایید کردن که همه کارکترای بازی زن شدن ؟؟؟

اول بحث لزبین بودن الی حالا هم این :|
وقتی شخصیتهای یه بازی به راحتی میتونن همه مرد باشن و هیچ کسی هم ایرادی نگیره...
پس زمانی که شخصیت‌های یه بازی بیشترشون مونث باشن هم نباید کسی ایرادی بگیره...
خیلی سادست <:-P
البته اینجور چیزا هنوز واسه صنعت بازی جدید هستن و ممکنه خیلی‌ها باهاش راحت نباشن...
اگه یادتون باشه، تا چند سال پیش، سیاهپوست بودن شخصیت اصلی هم ایراد داشت و خیلی‌ها باهاش نمیتونستن کنار بیان ولی کم‌کم عادی شد...
دیگه وقتی استدیویی مثل ناتی‌ داگ نتونه بدون بحث‌های الکی خیلی راحت شخصیت‌های موردنیازش رو واسه داستان انتخاب کنه، ببین بقیه‌ی استدیوها وقتی یه تصمیم خارج از چارچوب می‌گیرن، زیر چه فشارهایی قرار می‌گیرن...
البته این فقط یه تریلر بود و ممکنه توی خود بازی همه چیز فرق داشته باشه ولی انصافا من از ناتی‌داگ شخصیت‌های پرداخته شده میخوام...حالا میخواد مونث باشه، دو جنسه باشه یا هر گونه انسانی یا حیوانی باشه :D

اول بحث لزبین بودن الی حالا هم این :|
وقتی شخصیتهای یه بازی به راحتی میتونن همه مرد باشن و هیچ کسی هم ایرادی نگیره...
پس زمانی که شخصیت‌های یه بازی بیشترشون مونث باشن هم نباید کسی ایرادی بگیره...
خیلی سادست <:-P
البته اینجور چیزا هنوز واسه صنعت بازی جدید هستن و ممکنه خیلی‌ها باهاش راحت نباشن...
اگه یادتون باشه، تا چند سال پیش، سیاهپوست بودن شخصیت اصلی هم ایراد داشت و خیلی‌ها باهاش نمیتونستن کنار بیان ولی کم‌کم عادی شد...
دیگه وقتی استدیویی مثل ناتی‌ داگ نتونه بدون بحث‌های الکی خیلی راحت شخصیت‌های موردنیازش رو واسه داستان انتخاب کنه، ببین بقیه‌ی استدیوها وقتی یه تصمیم خارج از چارچوب می‌گیرن، زیر چه فشارهایی قرار می‌گیرن...
البته این فقط یه تریلر بود و ممکنه توی خود بازی همه چیز فرق داشته باشه ولی انصافا من از ناتی‌داگ شخصیت‌های پرداخته شده میخوام...حالا میخواد مونث باشه، دو جنسه باشه یا هر گونه انسانی یا حیوانی باشه :D
اگه بازی در مورد ی IP جدید بود که نسخه قبلش شخصیتای داستانی اصلیش حول محور جنس مذکر نبود :D ، یا سبک بازی به این شدت وحشی و خشن نبود میشد قبول کرد. اما نه بازی IP جدیده نه سبک و دنیایی که بازی ارائه میده برای حضور استوار زنها به این شدت قابل قبول.
ی دنیای اخر الزمانی با حضور گسترده ی زامبی ها و تمرکز رو شخصیت مونث ؟ هرکاری میکنم نمیتونم قبولش کنم. ی جورایی ادم زده میشه :D

آخرین ویرایش:
View attachment 81252

View attachment 81251

شخصیت جدید؟
نقطه مقابل الی؟
انتقام؟
ما رو باش میگفتیم این دست تو ارته ماله یه مرد هست:|
ماشالله زنی نبود که شیرزنی بود فکر کنم یه چند دوره ای هم بدنسازی برداشته بود:|:D
خداییش گند نزنید به بازی می خواید توجه زیادی به زن ها کنید مشکلی نداره ولی نبرد زن ها در مقابل زن ها دیگه...
البته نمیگم همچین چیزی تو بازی نباشه ولی دیگه امیدوارم کل داستان بازی این نباشه و این قسمت بخش کمی از بازی رو شامل بشه

این نظریه که چندجا دارن میگن اینکه زنه مادر الی باشه محتمله!چون هم داشت با کشیدن چاقو رو شکمش تهدیدش میکرد(که ممکنه فلش بک باشه به زمانی که مادر الی تازه باردار بوده) و هم اینکه زمانی که اون الوده ها حمله میکنن از واژه Demon استفاده میکنن بجای اسمایی که تو نسخه اول روشون گذاشته بودن که بازم ممکنه مربوط به اوایل شیوع بیماری بوده که همه اشنایی کامل نداشتن باهاشون!
تو یکی از سایتها اینو دیدم که جالب اومد!چون بسته به تریلر اول و صحبت سازنده هام بیشتر از قبل تمرکز رو الیه و احتمالا اونایی که الی و جویل باهاشون به مشکل میخورن ربطی به گذشتش حتی داشته باشن این زنه احتمالا مادرش بوده.

مگه تایید کردن که همه کارکترای بازی زن شدن ؟؟؟
تایید نکردن ولی فعلا 2تا تریلر دادن، 5تا کاراکتر معرفی کردن و نشون دادن، 5تاش زن:-"

این نظریه که چندجا دارن میگن اینکه زنه مادر الی باشه محتمله!چون هم داشت با کشیدن چاقو رو شکمش تهدیدش میکرد(که ممکنه فلش بک باشه به زمانی که مادر الی تازه باردار بوده) و هم اینکه زمانی که اون الوده ها حمله میکنن از واژه Demon استفاده میکنن بجای اسمایی که تو نسخه اول روشون گذاشته بودن که بازم ممکنه مربوط به اوایل شیوع بیماری بوده که همه اشنایی کامل نداشتن باهاشون!
تو یکی از سایتها اینو دیدم که جالب اومد!چون بسته به تریلر اول و صحبت سازنده هام بیشتر از قبل تمرکز رو الیه و احتمالا اونایی که الی و جویل باهاشون به مشکل میخورن ربطی به گذشتش حتی داشته باشن این زنه احتمالا مادرش بوده.
این ایده جذاب تریه:D

• Like
Reactions: only sony
یه موضوعی که منو به فکر فرو برد
اینه که نیل توی مصاحبه میگه ما نمیگیم تریلر مال چه تایملانی هست

به نظر من این خانم مادر الی هست و این صحنه ای که نشون داد مال زمانی هست که الی رو حامله بوده. چون چاقو رو به سمت شکمش نشونه رفت و گفت که اون گناهکاره. اون پوستر توی آنچارتد هم به همین اشاره داشته.
در این صورت بازی به دوتا تایملاین تقسیم میشه
زمان مادر الی
و خود الی
احتمالا روایت کلی حولِ پیدا شدن قاتلِ مادرِ الی و دلی اینکه الی توی تریلر اولعصبی بود هم همینه میچرخه بعلاوه فلش بک هایی که چجوری الی به دنیا اومده.

حالا اگه بتونن دو تا تایملاین رو جوری باهم مخلوط کنن که ما فکر کنیم مال یه زمان هستن ولی اینطور نباشه. :D
نویسنده ی وست ورلد ام که استخدام کردن خیلی غیر محتمل نیست

پ.ن:اگه دوستی ایده مشابهی مطرح کرده من معذرت میخوام. حقیقتا نتونستم کامنتهارو کامل بخونم

:D

پس فکر میکنی چرا گرایش به نازیسم داره دوباره زیاد میشه تو دنیا ! بخاطر همین از اون ور بوم افتادن ها هست (خارج از بحث)
همون تعداد شخصیت های سیاه پوست هم از نظر من غیر طبیعی هست مثلن سال پیش هم مافیا 3 و هم واچ داگز 2 و فیفا 17 شخصیت شون سیاه پوست بودن بابا آخه چه خبره این که الآن شد تبعیض علیه سفید پوست ها!
ما هم فکر می کنیم تصمیم ناتی داگ برای انتخاب شخصیت ها تحت هیچ شرایطی ربطی به مسائل تبلیغاتی و سیاست های خاص نداره خودمون رو میزنیم به کوچه ی علی چپ !
پ ن: خواهشن این پست من رو پای بحث های نژاد پرستی و غیره نذارید من اصلن همچین آدمی نیستم

Sent from my iPhone using Tapatalk

بعد از اولین تریلر حدس میزدم داستان بازی در مورد انتقام گرفتن الی از افرادی باشه که باعث مرگ مادرش شدن. بعد از دیدن این تریلر، احتمال این قضیه بیشتر شد! :دی بعید نیست بخش هایی از بازی رو در نقش مادر الی بازی کنیم و بفهمیم جریان چی بوده. در زمان حال هم بیفتیم به جون عوامل قتل ننه ـش.
ولی کل تریلر یه طرف، این تیکه یه طرف! دماغش خیلی قشنگ در برخورد با زمین خم شد! :دی

ovat_vlcsnap-6129-05-18-01h01m55s156.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or