PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
نکات جالب توجه برای من :

1.اون Yara و دوست کماندارش که بعد اومد یه قیافه ژاپنی مانندی داشتن و انگار هر دو از یک Cult بودن که زامبی هارو Demon خطاب میکردن
2.اون زنیکه وقتی چاقوشو گرفت سمت شکم ناشناس گفت : ...When they are nested With Sin که احتمال زیاد اشاره به حامله بودن داره ، اما چن تا آدم دار زده شده دیگه هم میبینیم که روده هاشون ریخته بیرون ...
3.اگه زنی که به دار آویخته شد اول کار جزع کاراکتر های قابل بازی باشه اصلا حس کاراکتر زن رو نمیده چون عضلاتش از سرنوشت من هم وسیع تر بود
4. اینایی که با زن بودن بیشتر کاراکتر ها مشکل دارن نظرشون محترم اما برای من قابل درک نیست ، بقول یکی از دوستان که خیلی خوب گفت ،چطور اگه همه کاراکتر ها مرد باشن براتون طبیعه ؟! زن باشه غیر عادی میشه ؟!! چیش دقیقا نچسب هست ؟
اتفاقا برا من جذابه نشون دادن وضعیت و فراز و نشیب های چند تا زن در دنیای آخر الزمانی و بشدت وحشی ، مسلما اگه مرد بودن جریان اینطور تازگی نداشت ...

:-bd:-bd

آخرین ویرایش:
اتفاقا برا من جذابه نشون دادن وضعیت و فراز و نشیب های چند تا زن در دنیای آخر الزمانی و بشدت وحشی ، مسلما اگه مرد بودن جریان اینطور تازگی نداشت ...

چیز خیلی تازه ای هم نیست در سری RE بارها شخصیت اصلی مؤنث بوده در دنیای وحشی و زامبی ها منتهی در RE همیشه شخصیت های مؤنث و مذکر مکمل داستان بودن

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: mohsen2012
امیدوارم قضیه مادر الی درست نباشه که خیلی جالب نیست به نظرم.!!

کلا چی جالبه به نظر شما ؟ :D
ناتی‌داگ همیشه نشون داده وقتی تریلری پخش میکنه از بازیش اصلا اون چیزی که ملت فکر میکنن نیست و آخرش همه سورپرایز میشن، دیدگاه ملت سادس اما ناتی کارشو خوب بلده
در مورد مخالفت دوستان با حضور شخصیت زن هم خیلی شکوفا گشتیم واقعا، ملت هنو درگیر این مسائلن توی بازیا :D
یه عمر با سیبیل سر و کار داشتین حالا یه بازی به شکل کاملا منطقی و عالی از جنس مونث استفاده میکنه، عادت کردین ت بازی و فیلم زن بیاد یه سکانس سک*س داشته باشه و بره دنبال کارش :D آقا هم شارژ شه و به کشتنش ادامه بده

کلا چی جالبه به نظر شما ؟ :D
ناتی‌داگ همیشه نشون داده وقتی تریلری پخش میکنه از بازیش اصلا اون چیزی که ملت فکر میکنن نیست و آخرش همه سورپرایز میشن، دیدگاه ملت سادس اما ناتی کارشو خوب بلده
در مورد مخالفت دوستان با حضور شخصیت زن هم خیلی شکوفا گشتیم واقعا، ملت هنو درگیر این مسائلن توی بازیا :D
یه عمر با سیبیل سر و کار داشتین حالا یه بازی به شکل کاملا منطقی و عالی از جنس مونث استفاده میکنه، عادت کردین ت بازی و فیلم زن بیاد یه سکانس سک*س داشته باشه و بره دنبال کارش :D آقا هم شارژ شه و به کشتنش ادامه بده
زمانی که تایید کردن جول کاراکتر اصلی نیست یک مقدار تو ذوقم خورد.
در کل امیدوارم فراتر از نسخه اول عمل کنه و همگی لذت ببریم.

• Like
Reactions: Jack cooper
نکات جالب توجه برای من :

1.اون Yara و دوست کماندارش که بعد اومد یه قیافه ژاپنی مانندی داشتن و انگار هر دو از یک Cult بودن که زامبی هارو Demon خطاب میکردن
2.اون زنیکه وقتی چاقوشو گرفت سمت شکم ناشناس گفت : You are nested With Sin که احتمال زیاد اشاره به حامله بودن داره ، اما چن تا آدم دار زده شده دیگه هم میبینیم که روده هاشون ریخته بیرون ...
3.اگه زنی که به دار آویخته شد اول کار جزع کاراکتر های قابل بازی باشه اصلا حس کاراکتر زن رو نمیده چون عضلاتش از سرنوشت من هم وسیع تر بود
4. اینایی که با زن بودن بیشتر کاراکتر ها مشکل دارن نظرشون محترم اما برای من قابل درک نیست ، بقول یکی از دوستان که خیلی خوب گفت ،چطور اگه همه کاراکتر ها مرد باشن براتون طبیعه ؟! زن باشه غیر عادی میشه ؟!! چیش دقیقا نچسب هست ؟

من بشخصه برام هیچ اهمیتی نداره کارکتر این سری چه کسی باشه چه زن چه مرد نه فقط تو این سری تو هربازیی
ولی بخدا قسم هیچ هرمون زنانه ای تو این شخصیت نبود:|( البته اگه این شخصیت قابل بازی باشه)
اینا همون طور که تو نسخه قبل جوئل رو گذاشتن شخصیت اصلی و ویژگی های یه مرد رو بهش دادن اینجا هم بیان ویژگی های یه زن رو بهش بدن(البته اگه بازم شخصیت قابل بازی این باشه) بابا لامصب با قطر بازویی که من از این میبینم زورش از پدر منم بیشتره:D
زمانی که شخصیتی که داری باهاش بازی میکنی زن باشه ولی هیچ ویژگی زنانه ای درش نباشه(مثل قدرت فیزیکی و سرعت کمتر نسبت به مردها حالا ما کاری به اندام زنانه هم نداریم) ادم از بازی زده میشه بخدا همون زن ها بشینن پا این بازی بدشون میاد
ولی در کل ما به ناتی داگ اعتماد داریم:D

• Like
Reactions: mohsen2012
تریلر بسیار خوفناک بود، یاد قسمت اول ریبوت تومب رایدر افتادم. اگه توی این بازی شخصیت مرد قابل بازی نباشه نشون میده کلا انحصاری های سونی دارن به سمت جنس مونث میرن. دی ال سی آنچارتد، هورایزون، TLOU2، نمیدونم بازی دیگه ای هم داریم یا نه ... ولی یه چی بگم منو مسخره نکنید، تمام اعضای خانواده TLOU1 رو سه بار تموم کردن من هنوز اولاشم!

حالا خداروشکر نهایت در بدترین شرایط در کل بازی کنترل زن رو در اختیار داریم... از این خز بازی های جدید در نیاوردند سیاه پوست هارو بریزند رو قیمه ها:دی
ــــــــ
دیگه یه سری شرکتا یکاری می کنند ع* قضیه در میاد... می خوان بگن ما مرز های انسانیت رو رد کردیم و هیچکس با هیچکس فرقی نداره فارق از نژاد و جنسیت... و اونایی که تا الان به نوعی سرکوب شدند و میشن رو بیایم خوب نشون بدیم...و کل قضیه زوم میشه به نکات مثبت شخصیت... ذاتا این ریا کاری اون سازنده و حالا کارگردان رو نشون میده... مثل ادم می خوای بگی سیاه پوستا یا مثلا منزوی ها یا اصلا همجن*گرایان یا تر*نس ها خوبن... اکی... بیا نصف شخصیت هاتو افراد عادی قرار بده... به مخاطبت بگو افراد عادی توشون خوب هست بد هست... خیر هست... قهرمان هست... پست هست... مجرم هست و... و اون افرادی که سرکوب شدن رو هم نشون بده بگو اینا هم توشون خوب هست... بد هست... خیر هست... قهرمان وجود داره... مجرم وجود داره...پس مثل انسان عادی یا خوده ماها هم قدرت تصمیم گیری و ... دارند نه اینکه یطوری بشه دیگه سفید پوستا حذف بشن یا اگرم باشند در مقابل این افراد صد در صد نقش منفی رو بهشون بدیم... این حالا فقط یه قضیه بود... در اثار سینمایی و فیلم هم شاهد این ریاکاری ها بودیم که مخاطبم برای طرفم بلند شده دست زده...یه موردش میازاکی استدیو ghibli. به اینجور افراد بگن فیلم در مورد دزدی از بیت المال فیلم بساز... میان یه شخصیت ذاتا خوب رو خلق می کنند که انگار این ربات هست... خلق شده فداکار باشه...فردی بدون خواسته های دنیوی شخصیت مثبت داستان... یکی نیست بگه جمع کنید این ریاکاری هاتون رو...

دیگه امیدمون باید فقط به امثال ناتی باشه از این ریاکار بازی ها صد در صد در نیاره:دی

کلا رسما این چند سال اخیر اکثر بازیها کاراکتر اصلی زن شده !!!
این سری قسمت 2 این بازی که احتمال90 درصد شخصیت اصلی زنه .
باید کم کم شاهد این باشیم که طی چن سال دیگه کاراکتر اصلی بازیها بدون شک زن میشن
احتمالا سری بعدی کال اف دیوتی هم زن میشه یا جی تی ای جدید.( تو بتل1 یه زن دیدم داخل کلیپها حالا نمیدونم قسمتی از بازیرو با زن میره جلو یا نه .بازی نکردم)
خلاصه به شخصه قابل حضم برام نیست این مسله .که سری اول بازی با کارکتر پر ابهت عالی جول که جدا خیلی حال میکردم باهاش( سر اون صحنه که از بالا ساختمون افتاد گفتم دیگه تمومه داستان جول که پلی3 رو خاموش کردم ول کردم. بعد فهمیدم اینطور نیست) ولی ضاهرا تو این سری فکر نکنم باشه !!! فقط به خاطر جنگولک بازیهای اون دختره الی که تو سری اول .برای بعضی از مخاطبین محبوب شد .و گفتن بهتر بریم رو کار ساخت داستان دختره !!
جدا کلا با مغز ادم جور در نمیاد که یه دختر و زن بتونند تو اون محیط وحشی دوووم بیاره .

اون شخصیت زن چکش بدست که رسما اگر از اول کلیپ از نمایی پشت نشون میدادن همه فکر میکردن مرده!!! لامصب انگار یه باشگاه تو جنگل دارن که بدنش مثل مرد بود ولی فقط با دو تفاوت یکی صدا یکی صورت !

حیفه واقعا که نتونیم با جول بازی کنیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ps42014
شاید از لحاظ کیفیت و گرافیک خیلی بالاتر از نسخه اول باشه ولی به نظر من از لحاظ کارگردانی و داستان کم میاره.
ایمان داشته باش به ناتی داگ, در حقیقت اینقدر نسخه اول بی نقص هست که بهتر از اون نمیشه ساخت %%-

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mikelwar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or