بازی دریچه ی جدیدی از نگاه ها رو به سمت دنیای گیم کشونده.
جان کمپلا یکی از منتقدین و نویسنده سینما بازی رو تجربه کرده (کات سین ها و گیم پلی هایی که داستان رو روایت میکردن ) و نظرش رو تو ویدو پایین میده در موردش(اگر ویدو رو نمیتونید ببینید پایین تر بخش های مهم صحبتش رو ترجمه کردم):
اول از همه در مورد بازی صحبت میکنه . میگه اگر بازی رو به اسکار راه میدادن من خودم شخصا تمام عناوین امسال اسکار رو بهش میدادم . به این نکته اشاره میکنه که داستان و نویسندگی پارت 2 با اختلاف فراوان بهترینه تو صنعت گیم و اذعان میکنه بازی یه "شاهکار سینماییه". در ادامه میگه ممکنه بعضیا نتونن با هر داستانی کنار بیان ولی این باعث نمیشه که TLOU2 یه شاهکار تمام عیار نباشه.
اشاره میکنه داستان بازی بقدری قدرتمنده که کلمات قادر به توصیفش نیستن. قبل از اینکه بازی رو تجربه کنه بعضی از لیک ها رو تو جاهای مختلف دیده بوده و شنیده بوده و براش جالب نبوده بازی ولی وقتی کل بازی رو تجربه کرده باورش نمیشده چقدر عالی بوده همه چیز. فدا شدن کرکترهای مهم رو برای داستان بازی ضروروی میدونسته و بقدری تاثیر گذار بوده واسش که بعد از تموم کردن داستان از دیشب تا حالا داره در موردش فکر میکنه(حس و حال همه ما بعد تموم کردن بازی). میگه هیج جوره باورش نمیشه کسی بتونه از داستان و نحوه روایت خوشش نیاد, چون با اختلاف فراوان بهترین چیزی هست که صنعت گیم تا به امروز ارایه داده. تو این نسل داستان بازیای زیادی رو دنبال کرده (مثل انچارتد , گاد او ار , پارت یک . . . ) از اونا خوشش اومده ولی پارت 2 همه اونارو
به تنهایی به خاک و خون میکشه. میگه من فقط در مورد داستان بازی صحبت میکنم و باور دارم کرکتر سازی بازی به طرز دیوانه کننده ای واقعیه و درد هاشون و مصمیبت هاشون بطرز باورنکردنی قابل لمسه.
بازی براش به معنای واقعی "درد" رو معنا میکنه و بازی به زیبایی توصیف میکنه "درد" چقدر ممکنه حتی انسان های خوب رو مجبور به انجام وحشتناک ترین رفتارها کنه و حتی فکر کردنش به داستان بازی باعث سیخ شدن موهای بدنش میشه.
و در آخر احترام میذاره به کسانی که ممکنه از بازی و داستانش خوششون نیومده ولی بر این باوره اشتباه فکر میکنن و اذعان میکنه TLOU2 بروی قله ی دنیای گیم حضور داره و با اختلاف فراوان شماره یک این صنعته.
پ.ن:این صحبت فردیه که فقط یک بخش از بازی (داستان ,قسمتی که به گفته بعضیا ضعیف ترین بخشه بازیه!)رو تجربه کرده و چنین تاثیری روش گذاشته , حالا تصور کنید میتونست مثل ما کل بازی رو تجربه کنه!