PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
دوستان یک نکته رو فراموش کردم بگم

حالا ما به اندازه کافی فحش نثار رت کینگ و شمبلر ها کردیم ولی با افتخار جایزه ... ترین دشمن بازی می رسه به اون زنیکه کلنگ دار که ابی رو خفت میکنه
من به شخصه ده‌بار تا حالا مبارزه با ایشون رو پلی کردم :D به شدت دوسش دارم ولی دوست داشتم که فقط یکبار توی بازی بیاد که خب تکرار شد چندبار :| گوش کندن :Dاون دوستی هم که دهنشو جر دادیم عالی بودا

ندیدم کسی اشاره کنه بش جایی

ولی یه چیزی کشف کردم

:D

اسپویل داره اگه تموم نکردین باز نکنین

اگه گفتین jj مخفف چیه

Joel junior :(
Neil Druckmann, writer and director of The Last of Us Part II, confirmed on Twitter that second J does not stand for Junior, ruling out names such as Jesse Jr. and Joel Jr.

ادیت: من چه کارم آخه شکلک عصبانی میذاری:D

آقا من بعد از گذشت 2 هفته همچنان نمیتونم گرافیک این بخش رو هضم کنم.

5fqa_12323.jpg

به جرات میتونم بگم Impressive ترین چیزیه که تو این نسل دیدم. یادمه بعد از رسیدن به Libertalia تو U4 با خودم گفتم دیگه امکان نداره چیزی تو این نسل ببینم که از این بهتر باشه. :D

بخش فنی به کنار، از لحاظ هنری هم خیلی تخیلیه، معمولا حال و هوای کانسپت ها و آرت های یه بازی با نتیجه ی نهایی خیلی تفاوت داره و افت محسوسی داره. اما اینجا کانسپت ها و بازی اصلی به قدری به هم نزدیکن که آدم میمونه چی بگه. :D همین عکس بیشتر شبیه یه طراحی میونه تا یه محیط کاملا 3 بعدی و قابل گشت و گذار.

این هم یه مثال برای مقایسه کانسپت ها و بازی نهایی.

ww7y_fotojet.jpg

منم بازی رو تموم کردم
به نظرم بازی کاملا بی نقص بود و از نظر من هیچ گونه مشکلی نداشت
با داستان هم شدیدا حال کردم هرکی هم ناراحته جمع کنه از ایران بره :D
بعد این بازی واقعا دست و دلم به هیچ بازی دیگه ای نمیره
بیصبرانه منتظرقسمت سوم هستم

معمولا حال و هوای کانسپت ها و آرت های یه بازی با نتیجه ی نهایی خیلی تفاوت داره
گفتی کانسپ و ارت
یاد طراحی اولیه abby تو ارت ها اولیه افتادم
انصافا طراحی اولیش بهتر نبود؟ یجورایی حس معمولی بودن تو دنیایه اخر و زمانی رو بهتر منتقل میکرد
البته طراحی نهایی هم مشکلی نداشت ولی طرح اولیه که درنظر داشتن خیلی عالی بود خدایی:D
بیصبرانه منتظرقسمت سوم هستم
بکشین بیرون از این رسم سه گانه:D
همین الانش هم داستان بازی تو اوجه
بخدا هر دوتا تیم ناتی داگ برن سمت یه ای پی جدید خیلی بهتره
الان همین نسخه دیگه گیم پلی بازی رو به تکامل رسونده البته ناتی بارها ثابت کرده توانایی سوپرایز کردن هوادارش رو داره ولی تنوع ای پی هاش زیاد بشه به نفع ما گیمراس

داداش یه خورده از میزان احساسی نگاه کردن ت به قضیه کم کن، به واقع بینی ت اضافه کن،
شخصیت اَبی منطقی ترین کاراکتر کل بازی اگه نبود یکی از منطقی ترین ها بود تو دیدگاه من،
به جز اون اتفاق اول داستان که اون هم میشه یکی از خصوصیات اون وضع دنیا دونست، یعنی دادگاهی نیست ، قاضی ای نیست و هرکس دنبال خودش دنبال قصاص میره،
(البته روی نوع قصاص ش بحث دارم)
هیچ حرکت غیر منطقی، کینه توزانه ای ازش ندیدم.(به جز وقتی که فهمید دینا حامله س گفت بهتر! این به نظرم تنها حرف غیر منطقی ش بود که البته از روی خشم بخاطر اوون و مل بود، توی خشم هم آدم ها خودشون نیستن)
ابی چیزی از پدرش دیده بود که از هزار نصیحت بهتر عمل میکنه اون هم نگاه کردن به رفتار پدرش بود، آزاد کردن اون گورخر یه نمونه کوچیک بود، مطمئنم بیشتر از اینا اون پدر یاد دخترش داده بود.
تو میتونی اتفاقات بازی رو عوض کنی؟ خیر
پس زاویه دیدت رو آگاهانه تر کن تا از بازی لذت ببری.
کینه توزی که نداشت ولی عقده گشایی تا دلت بخواد داشت :D
اولین پلات برخوردش با جول جوری رقم میخوره که جول جون abby رو نجات میده . ولی همچنان برای انتقام گرفتن مثل حیوون برخورد میکنه و طرفو داره زجر کش و سلاخی میکنه:Dتا جایی که خود اوون شاکی میشه میاد بالا سرش میگه جمع کن دیگه این بند و بساطو ! بعد از اونم جسی بدبخت و بیگناهو هدشات میکنه:Dواسم‌جالبه یه سری میگن ما با abby بیشتر از جول و الی ارتباط برقرار کردیم ! واقعا دمشون گرم‌چه انعطافی دارن یهو میتونن اینجوری با شخصیت جدید که زده قهرمان های قبلی قصه رو سارونده به هم ارتباط برقرار کنن :D

آخرین ویرایش:
گفتی کانسپ و ارت
انصافا طراحی اولیش بهتر نبود؟ یجورایی حس معمولی بودن تو دنیایه اخر و زمانی رو بهتر منتقل میکرد
البته طراحی نهایی هم مشکلی نداشت ولی طرح اولیه که درنظر داشتن خیلی عالی بود خدایی:D

الان همین نسخه دیگه گیم پلی بازی رو به تکامل رسونده البته ناتی بارها ثابت کرده توانایی سوپرایز کردن هوادارش رو داره ولی تنوع ای پی هاش زیاد بشه به نفع ما گیمراس
با کلیت حرفتون موافقم که تنوع آی پی لازمه ی دنیای گیمه و خب هرچی بیشتر یک بازی ادامه پیدا کنه اجتناب ناپذیره که به وعده تکرار بیفته اما خب بازی طوریه که وقتی درگیرش میشیم دوست داریم بیشتر با کاراکتر ها وقت بگذرانیم و طبیعیه که این میل و علاقه بوجود میاد که دوست داریم بازی ادامه اش سریع ساخته بشه . یعنی به گونه ای میشیم جزو همون دسته فست فودیا که یک کار آماده میخوان فقط بشیین بازی کنن کاری هم ندارن سازنده ها اگه عجله ای بازی رو آماده کنن ممکنه کیفیت اش بیاد پایین :دی. و بازی هم درجایی به اتمام میرسه که راه برای ادامه باز باشه و گیمر هم بدجور تشنه ادامه اشه

آقا من بعد از گذشت 2 هفته همچنان نمیتونم گرافیک این بخش رو هضم کنم.

5fqa_12323.jpg

به جرات میتونم بگم Impressive ترین چیزیه که تو این نسل دیدم. یادمه بعد از رسیدن به Libertalia تو U4 با خودم گفتم دیگه امکان نداره چیزی تو این نسل ببینم که از این بهتر باشه. :D

بخش فنی به کنار، از لحاظ هنری هم خیلی تخیلیه، معمولا حال و هوای کانسپت ها و آرت های یه بازی با نتیجه ی نهایی خیلی تفاوت داره و افت محسوسی داره. اما اینجا کانسپت ها و بازی اصلی به قدری به هم نزدیکن که آدم میمونه چی بگه. :D همین عکس بیشتر شبیه یه طراحی میونه تا یه محیط کاملا 3 بعدی و قابل گشت و گذار.

این هم یه مثال برای مقایسه کانسپت ها و بازی نهایی.

ww7y_fotojet.jpg
دقیقا همون عکس اولی که گذاشتی واقعا گرافیکش فک بر اندازه.

کلا تو این بازی به نظرم سبزه و چمن زار ها بعضی جاها واقعا با واقعیت مو نمیزد.

گفتی کانسپ و ارت

به نظر من الان دست سازنده ها بازتر شده و تو قسمت سوم میتونن برن جاهای جدید و یجورایی از اون حال و هوای شماره یک کاملا خارج بشن و یه چیز کاملا جدیدی از نظر داستان و لوکیشن ارائه بدن
یعنی حداقل من حس میکنم این پتانسیل کاملا واسه این بازی وجود داره
اما ازونور برای آنچارتد حسی میکنم دیگه اون کشش لازم وجود نداره و اگه قراره بین لست و انچارتد یکی کنار گذاشته بشه و برن سراغ یه آی پی جدید اون بازی انچارتد باشه
به هرحال ناتی داگ نشون داده معمولا رو دور تکرار نمیفته و هردفع با ای پی های قبلیش شاهکار میکنه
یادمه واسه GOW هم خیلیا میگفتن این بازی دیگه نباید ادامه داشته باشه و خراب میشه و ازین حرفا ولی دیدیم که چی شد
همه چی بستگی به استدیو و توانایی ها و سیاست های شرکت مادر داره
وگرنه اگه مثل اساسین کرید و call of duty هرسال یه کپی پیست بدی بیرون مشخصه که چی درمیاد

• Like
Reactions: Peyman_sata

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or