البته نیروی خیر و شر اشتباهه. چون حقیقتا هر دو به دنبال انتقام بودم. نمیشه گفت این شر بوده یا اون یکی! قطعا هم بازی دنبال رسوندن این مفهوم نبوده. اما چیزی که مشخصه اینه که اگرم قراره کسی شر باشه اون الی هست نه ابی. اگه جوئل و الی رو یه تیم در نظر بگیرین, پدر,معشوقه, سگ و تمام دوستان ابی توسط این دو نفر کشته شده! یعنی شما تصور کن پدری که وظیفش جراحی بود, صرفا کشته شد چون جوئل نمیخواست الی رو از دس بده!!! چرا این بیچاره باید شر حساب بشه? ابی چیکار کرد? انتقام باباشو گرفت. جون یارا و لو رو نجات داد. از جون الی ( که تمام اطرافیانش کشت) گذشت, از جون تامی (که رفیق صمیمیشو جلوش کشت) گذشت, از جون دوست دختر الی (که حامله بود) گذشت و به خاطر نجات دادن جون لو, گروهش اونو خیانت کار دوسنتن و به دنبال سرش بودن! چرا این بشر باید شر باشه?
شر بیشتر به الی میخوره. کسی که به بدترین نحو ممکن با کسی که دوستش داشت (جوئل) حرف زد. اینهمه جون بی گناه رو گرفت صرفا برا شهوت کوفتیش, معشوقشو از دس داد صرفا برا یه حس انتقام قدیمی و...! حتی ابی در لحظه ی اخر نخواست باهاش بجنگه!! چون ابی شخصیتی بی نهایت اخلاق محور و منطقی ای داره. حتی از اینکه چرا ۳ تا ساندویچ برا دو نفر برداشته ناراحته و معتقده باید صف رعایت بشه.
فقط یک لحظه خودتو بذار جای ابی. فرض کن یکی خانوادتو میکشه , تمامی دوستای زندگیتو میکشه, سگتو میکشه, عشقتو میکشه. چرا? چون تو انتقام باباتو گرفتی و کسیو کشتی که هم باباتو کشته و هم نذاشته جهان به واکسن و درمان برسه. ولی با این حال, درست در لحظه ای که جنازه ی سگ, مل و بچش و عشقتو دیدی, هم از جون تامی گذشتی و هم از جون الی!
من به شخصه شخصیتی به مثبتی و پختگی و انسانیت ابی به عمرم ندیدم...! ابی معنی حقیقی انسان رو نشون داد و الی دقیقا برعکسشو نشون داد و در نهایت نتیجشو دیدیم. نتیجش این شد که:
۱- ابی رفت با لو زندگی کنه.
۲- الی هم انگشتشو از دست داد, هم اطرافیانش, هم معشوقش و هم زندگی پر از ارامشش.
اتفاقا هدف داستان هم همین بود به نظرم.
البته این نظر من بود. نه میشه.گفت درسته نظرم و نه غلط. صرفا برداشت بنده هست.. قطعا شما هم برداشت خودتونو داشتید.