اول اینکه تو شروع ۳تاشون تاکید میکنن که هیچکس تو این دنیا بیشتر از ما شخصیتهای بازی رو دوس نداره مخصوصا نیل که خیلی تند و تیزتر این حرفو میزنه و مخصوصا در مورد جول که میگه شاید خود تروی بیکر بیشتر از من دوسش داشته باشه. این حرفا خطاب به کسانی بود که کاسه داغتر از آش شدن. بعد در مورد سکانس کشته شدن جول حرف میزنن که تروی کلا نمیتونه بغضشو جمع کنه و در راستای اون اشلی هم بغض میکنه و یه جایی نیل میاد میگه بذارید من یه جمله بگم تا اینا آروم شن. اصن وحشتناکه میزان عشق و علاقهای که دارن برای شخصیت داخل بازیشون و کاملا میشه فهمید که هیچکس اندازه اینا عاشق کرکترای بازی نیس. تروی بیکر حرف جالبی زد در مورد جایی که دنبال ابی میره. این بود که جول صرف نظر از ۴سال زندگی آروم و متمدنانه میتونس راحتر اعتماد کنه، اما در عین حال ابی رو هم سن و سال الی میبینه و برای لحظاتی گاردش رو باز نگه میداره و اتفاقاتی که در ادامه میفته و پشیمونی فایده نداره. همچنین اشلی از سخت بودن اون سکانس میگه و هربار میخواد حرف بزنه با بغض حرف میزنه و اینکه تروی بیکر میگه به خاطر اشلی هم که شده مجبور بودم اینقدر خوب باشم تا برداشتهای زیادی نداشته باشیم ازین صحنه تا زودتر تموم شه. در مورد اینکه آیا کسی تو مجموعهی سونی در بخشای مختلف و حتی کشورای مختلف مشکلی با تم کلی داستان داشت یا نه مشخصا کشتن جول که نیل میگه هیچکس هیچ ایرادی نگرفت و همه مطمئن بودن که به داستان قوی از توش درمیاد فقط یه نفر با بخش وید کشیدن مشکل داشت اونم به خاطر جایی که ازش میامد و نیل میگه این همه حرف زدم بعد تو با این بخش مشکل داری
تروی در مورد جَوی که راه افتاد بعد لیک و آدما فقط نق میزدن و میگفتن ما سمت بازی نمیریم این بازی ارزش وقت گذاشتن نداره و اینکه کسی که نخواد قبول کنه رو کاریش نمیشه کرد. یه جایی نیل میگه که همه میگن بازی در مورد نفرته اما از نظر من بازی در مورد عشقه و کارهایی که به نام عشق و دوس داشتن انجام میشه. یه جایی اشاره میکنه به اینکه الی خیلی سعی میکنه شبیه جول باشه مخصوصا توی صحنهای که میخواد از مل و اوون اعتراف بگیره اما نمیتونه مثل جول باشه و همه چیزو خراب میکنه. در مورد دلیل تغییر شخصیت تام صحبت میکنن همینطور انتخاب لارا بیلی برای نقش ابی و همینطور اهمیت شخصیت Lev و پاسخ به سوالهای داستانی که ملت داشتن حتی برای ریزترینشون که کسی فکرشم نمیکنه میل جواب داشت و حتی خود اشلی هم یه جا میگه منم ازین موضوع خبر نداشتم. در مورد پایان بازی حرف میزنن و اینکه یه عده سوال کردن وقتی الی انتقام نمیگیره یعنی هیچی به هیچی و نیل توضیح میده که چرا همهی این اتفاقا به خاطر هیچی نبوده. در آخر از لارا بیلی میگه و اینکه چقدر اذیتش کردن تو فضای مجازی و بار دیگه متوجه میشیم چقدر همه چیز داره ترسناکتر میشه توی این دنیا و بعد همین آدمای سطحی و بیارزش میگن بازی منطقی نیست!