2 تا مورد وجود داره که متاسفانه خیلیا نمیتونن از هم تفکیکش کنن :
- من دلم میخواست داستان بازی اینجوری بشه. دلم میخواست فلان کرکتر این شکلی بود. دلم میخواست جنسیت فلان کرکتر این نبود. دلم میخواست تمایلات جنسی فلان کرکتر این نبود. دلم میخواست آخر بازی این اتفاق میفتاد. من از اون کرکتر نفرت دارم و ....
- شخصیت پردازی خیلی ضعیفه. چقدر فلانی بی روح و مصنوعی و عروسکیه . چقدر داستان بازی کلیشه ای و ساده و آبکیه و ...
این دو مورد خیلی با هم تفاوت دارن . مورد اول به هیچ وجه شامل نقد نمیشه. شما بر اساس مورد اول حق نداری بازی رو نقد کنی. چون قرار نبوده بازی بر اساس دل شما ساخته بشه . چون شما صاحب اثر نیستی . شما مخاطب هستی و فقط میتونی اگه خوشت نیومده از این داستان نظرشخصی خودت رو بگی ( این با نقد خیلی فرق داره ). نه اینکه حمله کنی به کارگردان ، نه اینکه رکورد یوزراسکور یک بازی رو جا به جا کنی . نه اینکه به منتقدهایی که بصورت فنی و فارغ از تمایلات و احساسات شخصی بازی رو نقد کردن حمله کنی. این نشونه ضعف شخصیتی و فکری خود طرف هست که نمیتونه این 2 مورد رو از هم تفکیک کنه.
جام جهانی 2014 وقتی مسی دقیقه ی آخر به ایران گل زد چیکار کردیم باهاش ... با وجود اینکه مسی خیلی ما رو ناراحت کرده بود و هرچی ناسزا و فحش بود بارش کردیم اما مسی بهترین بازیکن جهان شد چون از لحاظ فنی استحقاقش رو داشت و کسی کاری نداشت که باعث ناراحتی 80 میلیون نفر شده.
بازی از لحاظ داستانی و شخصیت پردازی شگفت انگیزه ( به معنای واقعیه کلمه
شگفت انگیزه ) هیچ بازی ای اینقدر ذهن منو درگیر نکرده بود که واقعا حق با کیه ؟!!! کی اشتباه کرده ؟ این حس بی نظیره ، شوک هایی که بازی بهت میده فوق العاده ست ( یه جاهایی چنان بهت زده میشم که دیگه نمیتونم بازی کنم )
ای کاش حداقل این بازی مالتی پلتفرم بود ... حیفه این شاهکار در انحصار یک کنسول باشه که هم یک سری از تجربه اش محروم بشن و هم برای خیلیا نفرت انگیز بشه.