PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
دوستان داخل قسمت اخبار سایت همسایه داشتم مطلبی در رابطه با کال اف دیوتی میخوندم که داخل قسمت کامنتاش ی ادم بی همه چیزی اومده بود با شخصیتهای کال اف دیوتی اخر دلست 2 رو اسپویل کرده بود :|من هنوز اواسط سیاتل هستم
حواستون باشه اصلا کامنتهای اون سایت رو نخونین

• Sad
Reactions: only sony
دوستان داخل قسمت اخبار سایت همسایه داشتم مطلبی در رابطه با کال اف دیوتی میخوندم که داخل قسمت کامنتاش ی ادم بی همه چیزی اومده بود با شخصیتهای کال اف دیوتی اخر دلست 2 رو اسپویل کرده بود :|من هنوز اواسط سیاتل هستم
عجب ذکاوتی :|

• Like
Reactions: mahdi1996
اصلا سمت سایت های همسایه نباید رفت یه مدت خیلی دیگه دارند یه سری کارهای عجیب انجام میدن من که توی سایت ورزشی اسپویل از داستان این بازی پیدا کردم

• Sad
Reactions: db07
من هنوز نمیدونم چطوری بازی ها رو اسپید ران میکنید ، در نوع خودش استعداد منحصر به فردیه .... این زمان هایی که میدید برای تموم کردن کل بازی ، من فقط داشتم بین 4,5 تا خونه و ده پانزده تا وولف سر و کله میزدم تو روز دوم (بخشی که تو پری ویو ها منتشر شد)

و چقدر حال داد ... در کنار همه بهترین های که جلوی اسم بازی هست ، بهترین پیسینگ و اونت دیزاین رو هم بهش اضافه کنید ...

نمیدونم چطور تیر تموم نکردم ، با هر چی داشتم و نداشتم جنگیدم ، یه ویو دیگه میومد باید با مشت و پاره اجر میجنگیدم

آخرین ویرایش:
خداییش این حرکتشونو درک نکردم
چیز جالبی نبود
اتفاقا درست بود که اشتباه خودشون درست کردن وقتی اون تریلر اولیه دادن هیچ وقت فکر نمیکردن ملت اولین چیزی که متوجه بشن چیزی که درست هم بوده بعدش تلاش کردن به افکار ملت جنبه های دیگه بدن با این ویدیو و بقیه .

عجب کلاهی گذاشتن سرمون دهن سرویسا. اون You think i'd let you do this on your own جوئل توی تریلر فکر نمیکردم جسی از آب در بیاد هیچوقت :))

خداییش من خداییش خیلی بدم اومد از کارشون جدای اینکه ترول محض بود، و حتی شاید بشه گفت فریبکاری تو تبلیغات محصول

من گفتم تامیه دیگه یا نهایتش اینه که بره تو فلش بک... بعد دیدم جسی جمله جوئل رو میگه ،دلم ریش ریش شد ...

جسی رو از همون اول اون ذرات خونه اش و مسئولیت پذیری و کول بودنش خوشم اومد و حال کردم باش... ولی واقعا سنگین بود جای جوئل بپذیرمش... مثل این میمونه که یه جا منتظر ورود کریتوسی ، بعد یه کارکتر جدید بیاد جاش...

در نهایت سی ثانیه بعد کلا همه این افکار و دلخوری کاملا از یادم رفت ، د گازشو بگیر لامصب ....

بعدشم که یه فلش بک ناب ، با چه گیم پلی

اتفاقا درست بود که اشتباه خودشون درست کردن وقتی اون تریلر اولیه دادن هیچ وقت فکر نمیکردن ملت اولین چیزی که متوجه بشن چیزی که درست هم بوده بعدش تلاش کردن به افکار ملت جنبه های دیگه بدن با این ویدیو و بقیه .

حرفاتو قبول دارما ولی میشد به نوع دیگه ای هم این وضعیت رو درست کرد که به کسی بر نخوره
مثلا میومدن از یه سری توهمات استفاده میکردن یا خواب و خیال

• Like
Reactions: kamyy and vivanred
واقعا سریع رفتن این بازی رو برای خودم یه جور خیانت میدونم (نظر شخصی منه هر کی دوست داره میتونه هر جور بره و لذت ببره) منو رفیقام ۷-۸ ساعته رفتیم جلو اصلا دلمون نمیاد شبی بیشتر از یکی دو ساعت بازیو بریم بعدشم میایم در مورد همه چیزش صحبت میکنیم تئوری میدیم در مورد کارکترها و داستانش تکنیک های فنی رو نقد میکنیم تعریف میکنیم از اینکه کی چجوری اون مرحله رو رد کرد عکس های خفن واسه هم میفرستیم چیزای مخفی که پیدا میکنیم رو بهم میگیم که تو دیدی یا نه... حیفه واقعا لذت ببرید از همه جای بازی نامه ها رو خیلی با دقت بخونید ترجمه کنید یه داستان اصلی تو نامه‌هاس واقعا عالین بچرخید عکس بگیرید همه سوراخ سمبه ها رو بگردین همش اکشن نرید یا همش مخفی‌کاری نرید یه بالانس برقرار کنید(همه اینا پیشنهاده نه بیشتر) اسپیدران عجله‌ای که فقط آخرشو ببینید چی میشه حیفه واقعا این بازیو یک بار برای بار اول میرید تایم بدین بین صحنه های مهم بازی فکر کنید بزارید کامل درکش کنید لذتش هزار برابر میشه

یه چیزی در مورد صحنه جوئل بگم رفتم استریم یه پسر ایرانی معروف رو تو یوتیوب دیدم اون صحنه رو دوباره دیدم اون صدای سوت وحشتناکی که بعد ضربه زدن ابی به سر جوئل میاد میره تو اعماق مغزت زووم کردم رو گریه و چشمای الی که نمیتونه کاری واسه نجاتش بکنه دوباره بغضم گرفت سرم درد گرفت احساساتی شدم اصلا عجیب و غریب سنگینه شاید اینی که بگم بگین دیگه جوگیر نشو و فلان ولی حسمو دوست دارم اینجا بگم مهم نیست قضاوت بد بکنن بعضیا چند روزه سرکار یا خونه یهوو دپ میشم میرم تو خودم میگفتم چرا اینجوری میشم آخه انگار واقعا یکی از عزیزان نزدیکمو از دست دادم خدای ناکرده که خیلی دوسش داشتم مرد قوی بود چقدر نامردی کشتنش همه بچه‌ها میتونن اعتراف کنن که یه شوک روحی روانی سنگینی خوردن که ناخودآگاه رو زندگیه معمولیشون یه نیمچه تاثیری گذاشته و بعضی اوقات یه حس پوچی میاد درون آدم ولی چه کنیم که عین زندگی واقعی ناراحتی و غم و از دست دادن آدمایی که دوسشون داریم همیشه هست و باید قوی باشی باهاش کنار بیای و ناامید نشی ادامه بدی و انتقامتو از زندگی بگیری و بزرگترین درس این بازیم همینه که بینظیرش میکنه. خوشبختانه این موضوع رو تجربه بازیم صدمه نزده و بیشتر عاشق بازی شدم همش ذوق دارم برم خونه بازی کنم و چه خوب که اوایل بازی این اتفاق افتاد تا بتونیم به خودمون بیایم به الی عادت کنیم

این چپتر که با گشت و گذار سیاتل شروع شده و چقدر قوی و خفن طراحی شده یه کلاس درسه واسه کمپانیای بازی خطی ساز دیگه که یه دنیای نیمچه سندباکس غنی وارد بازی بکنن که لذت ببری چندین چند بار به جاهاش مختلفش سر بزنی نامه ها رو بخونی اتفاقاتی که تو اون لوکیشن ها رخ داده رو واسه خودت تداعی کنی که یه داستان اصلیه بازی تو نامه‌هاس خونه ها چقدر مثل قبل روح دارن قشنگ حس میکنی قبلا خونواده زندگی میکرده چه ترس‌هایی داشتن چه بلاهایی سرشون اومده.... اولین رویارویی با وولف ها هم محشر بود اصلا انتظارشو نداشتم یهویی بیان تو اوج آرامش بودم که بووومم هیجانی وارد شدن چه انتقامی هم از اولین نفرشون گرفتیم لذتی داشت گان پلی شاهکار بازیم اینجا خودشو نشون میده چقدر نشونه‌گیری طبیعیه واقعا سخته و چالشیه این که تو علفزارهای قایم بشی چه ایده بکریه هوش مصنوعیشون چقدر قویه همش باهم ارتباط برقرار میکنن چقدر میچرخن برنامه دارن یه ربع طول دادم صحنه رو واسه همه لحظه‌هاش برنامه داشتن یه کار تکراری نمیکردن آجر و شیشه یه جا کم آوردم از دو طرف دورم کردن با شاتگان یدونشونو زدم دینا اون یکی رو با کلت زد طرف هول شد نتونست درست ریلود کنه با تبر زدمش از این واقعی تر نمیشد یه درگیری رو طراحی کرد واسه همین سنگینیه تک تک مراحل کوچیک بازیه که میگم باید آروم رفت و تجزیه تحلیل کرد فکر کرد درمورد تکنیک های فنی و انسانی که با دقت و وسواس مثال‌زدنی واسش کار شده تا لذتتون صد برابر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or