PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
خیلی مختصر بگم که بازی واقعا فوق العاده هست. صرف نظر از تمامی حواشی و یا اینکه حتی اگه پایان بازی هم داستان جالب نباشه باز هم از فوق العاده بودن بازی چیزی کم نمیشه.

من اسپویل نشده بودم از قبل خدا رو شکر. اما با روند بازی کاملا آماده شده بودم که جول احتمالا همین اول کشته میشه. از همون بار اول که ابی اسم جول رو می فهمه تا قبل ترش که دیالوگ های ابی با owen (اگه درست باشه اسمش) رو می شنویم به نوعی آماده شده بودم. اما خب اولش حس جالبی از نظر داستانگویی نداشتم که همین اول زدن جول رو کشتن چون بازی اصلی 7 سال پیش اومده بود و خب به نظرم قبلش برای تجدید خاطره و اینکه این حس بین الی و جول رو دوباره ببینیم که بعدا اون حس خشم و انتقام رو بهتر درک کنیم نیاز به زمان بیشتری بود. اما خب خوشبختانه با یه تصمیم درست و اضافه کردن فلش بک ها اتفاقا بار احساسی رو بیشتر کردن و این حس رو تو طول بازی با این کار زنده نگه داشتن.

من فعلا حدود 16 ساعتی بازی کردم و تو روز سوم هستم تازه. رو درجه hard هم بازی رو شروع کردم. چون نسخه قبلی رو که اولش normal رفتم خیلی برام راحت بود. البته اینم چون بیشتر مخفی کاری رفتم اصلا به مشکل کمبود مهمات و ... فعلا نخوردم و خیلی فشنگ و موارد دیگه رو اتفاقا چون از قبل پر بود نمیتونستم بردارم. این دور اول رو که با همین سبک میخوام برم جلو. ولی حتما یه دور دیگه باید بازی رو با یه سبک متفاوت برم. برا من سخت ترین دشمنا تا اینجا استاکر ها بودن اونم چون دیگه مخفی کاری جواب نمیداد که مجبور شدم بالاخره از این trap mine ها استفاده کنم.

یه سوالی هم از شماره قبل برا من باقی مونده که چرا دشمنا رو می کشیم خیلی وقتا اسلحشون رو نمیشه برداشت. به نظرم صرفا برا سخت تر کردن بازی این تصمیم رو گرفتن.

در مورد باقی موارد هم اگه حسش بیاد بعد از اتمام بازی به یاد گذشته یه نقد و بررسی کامل انجام میدم.

دوستان داخل قسمت اخبار سایت همسایه داشتم مطلبی در رابطه با کال اف دیوتی میخوندم که داخل قسمت کامنتاش ی ادم بی همه چیزی اومده بود با شخصیتهای کال اف دیوتی اخر دلست 2 رو اسپویل کرده بود :|من هنوز اواسط سیاتل هستم
حواستون باشه اصلا کامنتهای اون سایت رو نخونین

• Sad
Reactions: only sony
دوستان داخل قسمت اخبار سایت همسایه داشتم مطلبی در رابطه با کال اف دیوتی میخوندم که داخل قسمت کامنتاش ی ادم بی همه چیزی اومده بود با شخصیتهای کال اف دیوتی اخر دلست 2 رو اسپویل کرده بود :|من هنوز اواسط سیاتل هستم
عجب ذکاوتی :|

• Like
Reactions: mahdi1996
اصلا سمت سایت های همسایه نباید رفت یه مدت خیلی دیگه دارند یه سری کارهای عجیب انجام میدن من که توی سایت ورزشی اسپویل از داستان این بازی پیدا کردم

• Sad
Reactions: db07
من هنوز نمیدونم چطوری بازی ها رو اسپید ران میکنید ، در نوع خودش استعداد منحصر به فردیه .... این زمان هایی که میدید برای تموم کردن کل بازی ، من فقط داشتم بین 4,5 تا خونه و ده پانزده تا وولف سر و کله میزدم تو روز دوم (بخشی که تو پری ویو ها منتشر شد)

و چقدر حال داد ... در کنار همه بهترین های که جلوی اسم بازی هست ، بهترین پیسینگ و اونت دیزاین رو هم بهش اضافه کنید ...

نمیدونم چطور تیر تموم نکردم ، با هر چی داشتم و نداشتم جنگیدم ، یه ویو دیگه میومد باید با مشت و پاره اجر میجنگیدم

آخرین ویرایش:
خداییش این حرکتشونو درک نکردم
چیز جالبی نبود
اتفاقا درست بود که اشتباه خودشون درست کردن وقتی اون تریلر اولیه دادن هیچ وقت فکر نمیکردن ملت اولین چیزی که متوجه بشن چیزی که درست هم بوده بعدش تلاش کردن به افکار ملت جنبه های دیگه بدن با این ویدیو و بقیه .

عجب کلاهی گذاشتن سرمون دهن سرویسا. اون You think i'd let you do this on your own جوئل توی تریلر فکر نمیکردم جسی از آب در بیاد هیچوقت :))

خداییش من خداییش خیلی بدم اومد از کارشون جدای اینکه ترول محض بود، و حتی شاید بشه گفت فریبکاری تو تبلیغات محصول

من گفتم تامیه دیگه یا نهایتش اینه که بره تو فلش بک... بعد دیدم جسی جمله جوئل رو میگه ،دلم ریش ریش شد ...

جسی رو از همون اول اون ذرات خونه اش و مسئولیت پذیری و کول بودنش خوشم اومد و حال کردم باش... ولی واقعا سنگین بود جای جوئل بپذیرمش... مثل این میمونه که یه جا منتظر ورود کریتوسی ، بعد یه کارکتر جدید بیاد جاش...

در نهایت سی ثانیه بعد کلا همه این افکار و دلخوری کاملا از یادم رفت ، د گازشو بگیر لامصب ....

بعدشم که یه فلش بک ناب ، با چه گیم پلی

اتفاقا درست بود که اشتباه خودشون درست کردن وقتی اون تریلر اولیه دادن هیچ وقت فکر نمیکردن ملت اولین چیزی که متوجه بشن چیزی که درست هم بوده بعدش تلاش کردن به افکار ملت جنبه های دیگه بدن با این ویدیو و بقیه .

حرفاتو قبول دارما ولی میشد به نوع دیگه ای هم این وضعیت رو درست کرد که به کسی بر نخوره
مثلا میومدن از یه سری توهمات استفاده میکردن یا خواب و خیال

• Like
Reactions: kamyy and vivanred

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or