PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
آقا من فک کنم دارم خیلی کند پیش میرم :دی تازه دیروز رسیدم فک کنم ب اواخر روز اول سیاتل ک اونم تمومش نکردم هنوز، البته همین قدر بازی کردن هم
بخاطر این بود ک از خوابم زدم و الان دارم بیهوش میشم پشت میز :دی

دیروز رسیدم ب اون جا ک الی و دینا رو میگرفتن، یعنی وقتی یارو داشت دینا رو خفه میکرد قششششنگ تا مرز سکته رفتم :دی
اون لحظه ک دیدم طرف همونیه ک لحظه مرگ جول بود فقط داشت زیر لب فحش خوارمادر میدادم بهش، دیگه وقتی ک دستای الی باز شدن و رفت چاقو کرد تو گردن یارو
فقط تند تند دکمه ها رو میزدم و از حرص چشمام اشک زد.
اخرین بار ک اینجوری حس تنفر و انتقام داشتن مال COD : MW2 بود برای کشتن شپرد ک اصلا قابل مقایسه نیست با حسی ک الان دارم برای کشتن کسایی ک جول رو کشتن.

دوستان دیدین برای سلاح های سنگین توی سیاتل ی تسمه برمیداشتیم ک سوییچ کردن بین سلاح ها رو سریع میکرد حالا
من بالا دیدم یکی از بچه ها برای سلاح های کوچکش هم همچین چیزی پیدا کرده،سوالم اینه ک برای من هنوز باید برم جلوتر تا بدستش بیارم یا از چشمم افتاده توی سیاتل؟

آقا من فک کنم دارم خیلی کند پیش میرم :دی تازه دیروز رسیدم فک کنم ب اواخر روز اول سیاتل ک اونم تمومش نکردم هنوز، البته همین قدر بازی کردن هم
بخاطر این بود ک از خوابم زدم و الان دارم بیهوش میشم پشت میز :دی

دیروز رسیدم ب اون جا ک الی و دینا رو میگرفتن، یعنی وقتی یارو داشت دینا رو خفه میکرد قششششنگ تا مرز سکته رفتم :دی
اون لحظه ک دیدم طرف همونیه ک لحظه مرگ جول بود فقط داشت زیر لب فحش خوارمادر میدادم بهش، دیگه وقتی ک دستای الی باز شدن و رفت چاقو کرد تو گردن یارو
فقط تند تند دکمه ها رو میزدم و از حرص چشمام اشک زد.
اخرین بار ک اینجوری حس تنفر و انتقام داشتن مال COD : MW2 بود برای کشتن شپرد ک اصلا قابل مقایسه نیست با حسی ک الان دارم برای کشتن کسایی ک جول رو کشتن.

دوستان دیدین برای سلاح های سنگین توی سیاتل ی تسمه برمیداشتیم ک سوییچ کردن بین سلاح ها رو سریع میکرد حالا
من بالا دیدم یکی از بچه ها برای سلاح های کوچکش هم همچین چیزی پیدا کرده،سوالم اینه ک برای من هنوز باید برم جلوتر تا بدستش بیارم یا از چشمم افتاده توی سیاتل؟

برای هفت تیر قبل این قسمت بود همون اولاش که سوار اسب میگشتی همه جاها رو نقشه رو برو اونجا پیدا کردم برای صلاح سنگین من ندیدم !
عکس بذار ببینم چجوری میگی

این که گذاشتی تو اسپیوتل که ربطی به داستان بازی نداره خخخ
Sent from my iPhone using Tapatalk

برای هفت تیر قبل این قسمت بود همون اولاش که سوار اسب میگشتی همه جاها رو نقشه رو برو اونجا پیدا کردم برای صلاح سنگین من ندیدم !
عکس بذار ببینم چجوری میگی

این که گذاشتی تو اسپیوتل که ربطی به داستان بازی نداره خخخ

میشه بگی دقیق کجا پیداش کردی؟من این مپ رو 2 3 بار جوییدم ولی ندیدمش!

ی در ساختمون بود ک اول قفل بود بعد ک کلیدش رو پیدا کردی میتونی اونجا پیداش کنی رو ی میز.

لعنتی داشتم سکته میکردم :D
الان فهمیدم ک جای ایتم ها توی بازی رندوم هستش و ممکنه برای هر کسی فرق کنن.

من روز دوم تو یه گاو صندوق پیداش کردم

من حسرت یه گاو صندوق دارم میخورم
اولا بازی یه گاو صندوق بود تو برفا من رفتم مثلا رمزش پیدا کنم یکم رفتم جلو دمو شد افتاد پایین دیکه هیچ راهی برای برگشت به اون اتاق نبود
اتوماتیک سیو بود فقط
پیشنهاد من به دوستان اینه همیشه چنتا سیو داشته باشن به سیو اتوماتیک اکتفا نکن ...

دوستان من تازه رسیدم روز اول سیاتل قسمت downtown،خیلی خلوته ،فقط توی یکسری ساختمان ها که توی نقشه هس یه سری رانر وکلیکر هس،خبری از آدم یا گروهی نیس،باید همینطور باشه؟

دوستان من تازه رسیدم روز اول سیاتل قسمت downtown،خیلی خلوته ،فقط توی یکسری ساختمان ها که توی نقشه هس یه سری رانر وکلیکر هس،خبری از آدم یا گروهی نیس،باید همینطور باشه؟

باید بگردی دیکه همه جای نقشه رو هر قسمت کی میری خودش علامت میزنه بعضی جاها علامت نداره برو خودش علامت میزنه بعد ... گاماس گاماس

خب پس مال شما مث من هستش، منم باید همونجا پیدا کنم
فقط قبلش یه بمب ، یا یه خشاب پر شاتگان آماده داشته باش :-?:-h

من دلم میخواد سگا رو نکشم ، ولی جوری که اینا میان طرفم که دستپاچه چند تا تیر شلیک میکنم تا یکیش شرش رو کم کنه ... یعنی سگا اندازه شمبلرز ها وقتی بمب ندارم ، بهم استرس میدن ....

خدا لعنتت کنه نیل دراکمن ، روانی ، بازی برای سرگرمیه ، نه سکته دادن ، آنقدر ترس و تنش و استرس بالاست به مغزم فشار اومد ، جلوی چشمام سیاهی رفت ... @-)x_x

آخرین ویرایش:
:-? چی شد داداش. متوجه نشدم چی گفتی اصلا؟ شما فکر کنم اشتباه نقل قول کردی جمله من. هر جور فکر میکنم اصلا نمیخوره. یا متوجه نشدی اصلا چی گفتم حتما فکر کردی اون مدت تایم تموم کردم بازی رو. من هنوز یک سوم بازی هم نیومدم. فکر کنم خیال کردی تموم کردم. دارم لاک پشتی بازی میکنم خودم
شما رو نگفتم من در رابطه با سوالی که کردین گفتین " کی بازی و تموم کرده" این مطلب و گفتم

• Like
Reactions: reza11
بخواین از لحاظ فنی و جزئیات این رو با RDR 2 مقایسه کنید چی به ذهنتون میرسه؟
به نظر من این یه سرو گردن از رد دد بالاتره من هردو رو رو پرو بازی کردم بگذریم که وقتی تو رد دد HDR رو روشن میکردم همه جا مه گرفته میشد ولی شما فضای سبز انبوه د لست 2 رو بعلاوه خود جزئیات کاراکتر و جزئیات و عضلات اسب و نورپردازی خورشید و... بذارین کنار همینا تو رد دد متوجه میشین چی میگم.... البته نا گفته نمونه که رد دد هم عالی بود...

تا حالا تو هیچ بازی از یه کاراکتر تا این حد متنفر و کینه ای نشده بودم.دلم هم برا هیچ کدوم تا این حد کباب نشده بود :((
یه وقتایی از بازی یادم میره دارم بازی میکنم،همشم تو این فکرم که چرا آخه،به چه دلیل اون اتفاق افتاد
من فکر میکنم نیل نیاز به ایجاد یه همچین کینه و تنفری در بازیکن داشته که ادامه بازی با انگیزه شدید باشه ولی خودم به شخصه فکر میکنم ارزشش و نداشت که این کار و بکنه!!!

این سیاتل شما را هم یاد محیط های Nier میندازه؟ من همش حس میکنم دارم Nier با گرافیک بالا بازی میکنم
و این که امیدوارم این سند باکس طور شدن بازی تو مرحله های دیگه کمتر باشه. من واقعا اون حالت خطی نسخه اول رو خیلی بیشتر دوست داشتم

2 ساعت اول بازی رو تو یوتویب دیدم.
خوشا به سعادت اونایی که میتونن بازی کنن، خوشا به سعادت اون کسایی که میتونن ساعت ها تو محیط بازی همین طوری قدم بزنن و از این اتمسفر خاص و باورنکردنی لذت ببرند...من که این اواخر به خاطر یک سری مشکلات مالی PS4 رو فروختم، الان فراق دیدار این بازی اینقدر برام سخته که شب و روز ندارم دیگه هم نمیخوام چیزی از بازی ببینم بیشتر از این تا وقتی که نسل بعد هر طوری شده باید PS5 بخرم و بتونم بازیش کنم. خلاصه بازی کردن این بازی تو این دنیا و تو این زمانی که ما بدنیا اومدیم واقعا باورکردنی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or