منم به هر بدبختی بود بلاخره بازی بدستم رسید(اصلا نشده یه چیزی رو به راحتی بدست بیاریم
)
ناتی داگ فقط بلده شاهکار بسازه
بعضی جاها اصلا مخت هنگ میکنه چطور ممکنه همچین چیزی ساخت
بزرگترین و بهترین چیزی که این بازی نیاز داشت همین سندباکس شدن محیط های بازی بود چقدر این حس اخر و زمانی رو قشنگ منتقل میکنه با چیز دیگه ای هم که حال کردم بالانس گشت و گذار بازیه تو انچارتد 4 بعضی وقتا بازی فقط میشد ادونچر بدون هیچ اکشنی اگه هم داشت بقدری جزئی بود که ضد حال میزد(البته من اون زمان اصلا این چیزا حالیم نبود فقط تو کف بازی بودم
) اما اینجا بالانسه درکنارش اون اکشن ناب خودش هم داره که اصلا خسته نمیشی
من اصلا نفهمیدم کی نشستم پا بازی,چقدر بازی کردم؟!!
فقط انیمیشن جمع کردن طناب رو ببینید ادم دلش می خواد فقط طناب بازی کنه باهاش
گیم پلی بازی یک پکیج تمام و کماله یه چیز بی نقص یادمه اولین گیم پلی بازی اومد با بچه ها بحث میکردیم که ممکنه این حس ضعیف بودن الی ضربه بزنه به بازی ولی واقعا میگم بقدری گیم پلی الی باور پذیر و بی نقصه و جوری هوشنمدانه طراحی شده که بکل اون حس سنگین بودن گیم پلی جوئل رو یادتون میره(دقیقا یک چیز متفاوت ولی بی نقص که جایه مقایسه رو نمیذاره) اما خب اون حس خاصی که جوئل به ما میداد همیشه تو قلب ما میمونه
مکانیزم داج واقعا عالی طراحی شده کاملا تحول گیم پلی رو حس میکنید
شاتگان
شاتگان... وقتی شلیک میکنی باهاش تا گوشت و استخونت اون قدرتش رو حس میکنی
هوش مصنوعی بازی عالی طراحی شده دیگه اون حس خنگ بودن همراهت رو نداری خیل جاها به کمکت میاد حواسش هست که وقتی می خوایی یه جا رو مخفی کاری بری مثل دیوونه ها نره وسط زامبیا برقصه
من خودم جدا از تمام این ها از پیشرفت ناتی داگ تو طراحی تمام ساختمون ها خونه ها و هرجایی که قراره توش گشت بزنی و ایتم جمع کنی شگفت شده شدم جوری طراحیش کردن که انگار خودت تو یه دنیایه اخر و زمانی مخصوصا وقتی درکنارش عناصر ترس و اکشن هم گذاشته اصلا ادم خسته نمیشه اصلا
درمورد داستان هم فعلا نظری نمیدم تا تمومش کنم با این فکر کنم همه چیز داستان رو میدونم حتی اخرش رو
تنها نکته مثبت داستان تا اینجای کار برای من اون حس و روند انتقامیه که الی درپیش گرفته که واقعا باور پذیره
درمورد شخصیت ها و کلیت داستان سعی میکنم خودم کامل داستان رو با جزئیات بفهمم تا نتیجه گیری کنم که با چیزایی که میدونم به احتمال زیاد خوشم نیاد که واقعا امیدوارم خلافش بهم ثابت شه سر همین جریان فعلا دارم حال بازی رو میکنم تا ببینم اخرش داستان چی میشه دیگه