PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
نظرم راجع به دینا داره عوض میشه! :D
(شاید هم شده)
امیدوارم منو ببخشه.:-s:D

اتفاقا من از اول بازی خیلی ازش خوشم اومد واقعا حال میده دیالوگ هاش رو گوش میکنه ادم هوش مصنوعیش‌ هم عالیه، فقط ی عمل بینی میخواد :دی

آقا چرا هر چی میریم جلوتر این دینا داره باهوش تر که میشه هیچی ،، رسما داره توهم coop بهم دست میده ...
یه جا پشت دیوار خف کرده بودم که ۲تا گشتی رد شن ، دینا از پشت دیوار اومد بیرون ده قدم رفت جلووشون ، دیدنش ، فکر کردم باگه، یهو اسلحه ش رو کشید ، مغز یکیشون رو ریخت رو زمین ....
من هاج و واج ، هوی هوی هوی من قراره بازی کنم نه تو ...
یه جا دیگه یه کلیکر رو خفت کردم ، دیدم دینا از سر و کول رانر های های اونور ساختمون داره بالا می‌ره ... یه چی برای منم بزار
.............

در آخر فقط همین رو ببنید ، تمام فانتزی ها و آرزوهای دوران نوجوانی من از گرافیک و واقع گرایی بازی ها برآورده شد

149384

پاشش خون ، جای کفش ،شیپ پخش شدن خون ...یه جا دیدم خون توی ترک ها و گودی های زمین شروع به پخش شدن کرد ،
من از اول بازی فقط دارم فکم رو از روی زمین جمع میکنم

نکته جالب تر اینکه مرده ها دقیقا از محل برخورد گلوله های خونریزی میکنن ...

حالا فرصت شد عکسای این دو مورد هم میزارم

در نهایت کرفتینگ و اسکیل اپ بازی بسه برا باقی بازی های این نسل ... دوربین گذاشت رو تفنگ ههههههه (خنده هیستریک)

Attachments

• PS_Messages_20200620_195408.jpg
    PS_Messages_20200620_195408.jpg
    213.2 KB · مشاهده: 18
من سر اینجا هم اشکم درومد. نمیدونم یا من زیادی احساسی‌ام یا واقعا کارگردان بازی ماوراییه. نمیتونم تصور کنم کسی این سکانسو دیده باشه ولی بگه داستان بازی بده
تنها نیستی منم اشکم در اومد، اونجا که کلاه رو گذاشت سر جول من منهدم شدم :((ادامه اش بماند..

من فقط موندم نیل دراکمن سر موشن کپچر چه بلایی سر بازیگرا آورده

شما اگه برید ببینید با چه دوز و کلک های کارکتر ها تو انچارتد ۲ دنبالت میان ، که بیشتر شبیه باگه، یا تو گاد از زاویه دوربین سو استفاده کردن برای مخفی کردن همراهی اتریوس ... بعد اینجا کارکتر همراه دقیقا همون کار های شخصیت اصلی رو می‌کنه و همون انیمیشن ها رو داره ... پشمی باقی نمی مونه

اسکار لذت بخش ترین لحظه بازی مال وقتیه که NPCها دارن دنبالت میگردن از اونورم چندتا کلیکر و رانر و ... نزدیکن و تو با یه آجر خوشگل اینفکتدای محترم رو راهنمایی میکنی سمت NPC ها و خودت میشینی از صحنه لذت میبری :)) یعنی اون لحظه که میریزن سرشون عشق دنیا رو میکنم من
به نظرم اسکار بهترین بازیگر هم به یکی از هیترهای بدن که خودشون رو جای فن بازی قرار دادن و از بازی ایراد میگیرن و به قول خودشون نگران این بازی هستن :D
خیلی بازیگران خوبی هستن که این همه توی نقش خودشون فرو رفتن

امروز از سرکار اومدم یه ساعت بازی کردم فقط میچرخم جاهای تکراری هم که دیروز رفتم دوباره میگشتم چیزای جدید پیدا میکردم اصلا دلم نمیاد زیاد بازیو برم :D یه جا رانرا حمله کردن هول شده بودم بجای اینکه میلی اتک بزنم هی R2 میزدم :))بجاش داج زدنم خوب شده حال کردم :D فضاسازی بازی واقعا بینظیره

خان هفت تیر رو :|:|:|:blink1:
چقدر جزئیات دیگه میخواید لامصب ها:D
واقعا از این هم‌ نگذشتن.
واقعا توجه به جزئیات دیوانه کننده هستش.
(مطمئنم اگه HDR تی وی م نبود عمرا اینو نمی دیدم چون وقتی آوردم تو گوشی که بذارم اینجا هیچی ش معلوم نبود، کلی با نور و شفافیت ش ور رفتم تا مشخص بشه)
20200620_193240.jpg

دوستان ببخشید این سوال رو میپرسم:
کسی اینجا سونی x800d داره که تنظیمات تصویرش رو برام پ خ کنه؟
میخوام بهترین تنظیمات تصویر رو بدونم تا نهایت لذت رو از این بازی ببرم

به نظرم اسکار بهترین بازیگر هم به یکی از هیترهای بدن که خودشون رو جای فن بازی قرار دادن و از بازی ایراد میگیرن و به قول خودشون نگران این بازی هستن :D
خیلی بازیگران خوبی هستن که این همه توی نقش خودشون فرو رفتن

چرا به این افراد اصلا توجه میکنی ؟
اون طفلکی که از بخت بدش هیتر این بازی شده بذار به حال خودش باشه اصلا ولش کن

البته اشتباه نشه من نقد رو مقدس میدونم
به عنوان کسی هم که دستی به نقد داشته معتقدم که باید هر اثری رو با بی رحمی تمام برد زیر تیغ نقد
ولی این بازی تا اینجای کار واقعا نتونستم یک ایراد واقعی درش ببینم که بیام مطرح کنم
چه تو گیم پلی چه تو گرافیک چه تو داستان و شخصیت پردازی از هر نظر به تکامل خاصی رسیده

• Like
Reactions: Amin.AP and mdtnt
وقتی خدای ناکرده یکی از نزدیکانت رو توی دنیای واقعی از دست میدی جایگزینی براش هست؟ فقط یه حس خلع وجود داره. حالا اگر کسی اون کس رو از تو گرفته باشه علاوه بر این حس خلع حس خشم و تنفر و غم و..... همینها میشه دلیل تو برای انتقام. اگر این حسا رو نداشته باشی که زندگیتو نمیزاری برای انتقام. بازی این حس رو به بهترین شکل منتقل کرده. این حسی که شما داری دقیقا چیزیه که باید داشته باشی

در مجموع حرفت درسته راجع به حس انتقام.

ببین من مشکلم مرگ جول نیست! من مرگ جول واسم اسپویل شده بود از قبل ولی با این مدل مردن باز شوکه شده بودم! تو از انتقام و حس خشم حرف میزنی ولی الان من تنها خشمی‌ که دارم نسبت به نیل دراکمنه که این مدلی جول رو حذف کرده! باید داستان رو ادامه بدم. حتما باید دلیل مهمی داشته باشه برای این مدلی حذف کردن جول. واسه اینکه بفهمی من مشکلم مرگ جول نیست بهتره مثال بزنم برات که موقع مرگ جان اسنو توی گات من چند روز خون گریه کردم ولی با مرگش کنار اومدم چون مطمئن بودم جرج.ار.ار مارتین از پس قصه بر میاد ولی وقتی متوجه شدم ادامه داستان سریال با اون نیست و جان اسنو اون مدلی زنده شد کلا خورد تو ذوقم! حالا باز باید ببینم داستان در ادامه چی میشه. ممکنه کلا برگردم و به این حرفام بخندم در نهایت.

یه نکته جالب در مورد ابی این بود که قبل اون حرکتش به بچه ها میگفتم خانم جدیدم رو یافتم ولی بعد اون جریان.. :))

• Like
Reactions: benjohn
چرا به این افراد اصلا توجه میکنی ؟
اون طفلکی که از بخت بدش هیتر این بازی شده بذار به حال خودش باشه اصلا ولش کن

البته اشتباه نشه من نقد رو مقدس میدونم
به عنوان کسی هم که دستی به نقد داشته معتقدم که باید هر اثری رو با بی رحمی تمام برد زیر تیغ نقد
ولی این بازی تا اینجای کار واقعا نتونستم یک ایراد واقعی درش ببینم که بیام مطرح کنم
چه تو گیم پلی چه تو گرافیک چه تو داستان و شخصیت پردازی از هر نظر به تکامل خاصی رسیده
نقد کردن و دست به قلم بودن کار بزرگی هست ولی وقتی منطقی باشه نه این که 10 نفر 0 بدن و نگاه میکنی همه یه متن رو ارسال کردن مشخصه اینجا یه مشکلی هست
خود بنده که از 2013 فن بازی بودم تا الان هنوز نتونستم از بازی ایرادی بگیرم بعد کسانی که مشخص نیست اصلا نسخه اول رو بازی کردن یا نه چطور بهتر از فن های بازی تونستن ایراد از بازی پیدا کنند
خلاصه ما آخر نسلی از بازی لذت میبریم هیترها هم برن اکانت بسازن نمره 0 بدن:))

• Like
Reactions: Amin.AP
آقا من اعصابم شدید بهم ریخته !!! سردرد گرفتم ،، خدا نیل دراکمن و لعنت کنه [-(
بابا این چه سناریو نویسیه ؟؟ خیلی نامردی جوئل و‌کشتن !!! من یه چیزهایی شنیده بودم ولی فکر میکردم شایعه هست یا وسطهای بازی زنده میشه !! راستی اون زنه کی بود چرا کینه داشت از جوئل؟؟

Last edited by a moderator:
در مجموع حرفت درسته راجع به حس انتقام.

ببین من مشکلم مرگ جول نیست! من مرگ جول واسم اسپویل شده بود از قبل ولی با این مدل مردن باز شوکه شده بودم! تو از انتقام و حس خشم حرف میزنی ولی الان من تنها خشمی‌ که دارم نسبت به نیل دراکمنه که این مدلی جول رو حذف کرده! باید داستان رو ادامه بدم. حتما باید دلیل مهمی داشته باشه برای این مدلی حذف کردن جول. واسه اینکه بفهمی من مشکلم مرگ جول نیست بهتره مثال بزنم برات که موقع مرگ جان اسنو توی گات من چند روز خون گریه کردم ولی با مرگش کنار اومدم چون مطمئن بودم جرج.ار.ار مارتین از پس قصه بر میاد ولی وقتی متوجه شدم ادامه داستان سریال با اون نیست و جان اسنو اون مدلی زنده شد کلا خورد تو ذوقم! حالا باز باید ببینم داستان در ادامه چی میشه. ممکنه کلا برگردم و به این حرفام بخندم در نهایت.

یه نکته جالب در مورد ابی این بود که قبل اون حرکتش به بچه ها میگفتم خانم جدیدم رو یافتم ولی بعد اون جریان.. :))
بنظر من ولی جوئل باید همینجوری میمرد. تو دنیای لست و با سابقه ای که جوئل داشت که دستش به خونای زیادی آلوده بود بلاخره یه روز یه همچین اتفاقی براش میفتاد. خودشم میدونست ولی برای نجات الی پذیرفت و پی همه چی رو به تنش مالید.
ببین من اصلا نمیخوام قانعت کنم که باید خوشت بیاد یا نیاد. در نهایت هر کسی خودش تصمیم میگیره دوست داره یا نداره. من خودمم هنوز بازیو تموم نکردم و موضعی فعلا در قبالش ندارم.
منتها این مقایسه با GOT رو هم دوست ندارم. بنظرم GOT از اون اولش هم ایراد شخصیت پردازی زیاد داشت. منتها بعللی داستانش برای مدت تازگی داشت ولی از اون سریالاست که چند سال بگذره کسی یادش نمیمونه. از اونور ربط خاصی هم بین لست و گات نمیبینم کلا دو جنس متفاوتن. من نمیدونم از مقایسشون به نتیجه ای میشه رسید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or