PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
کرکتر شاید خیالیه ولی مدل کرکتر کاملا واقعی و زندست.
دیگه وقتی یه نفر بازیگر میشه یا هر کاری که باعث جلب توجه به چهره ادمه باید انتظار این چیزا رو داشته باشه
مثل اینکه یه آشپز نخواد بقیه در مورد غذاهاش نظر بدن
بازیگره و چهرش

۶ ، ۷ ساعت پشت سر هم پای بازی بودم ، واقعا جو سنگینش دیگه نزاشت ادامه بدم . نظر بچه ها رو خوندم و واقعا چه چیزایی که اتفاق نیافتاد . نمی‌دونم بار آخر کی همچین بازی ، در بطن مدیوم گیم تونسته این حس و حال های عمیق رو تو صرفا چند ساعت اول یه بازی پیاده کنه ، با این مدل روایت ، با این تم رءال و بشدت دارکش .

قشنگ انگار توی بهت نگه ت داشتن و در همون حال ادامه میدی که ببینی این داستان به کجا میره و یادت میره بازی داره همچین گیم پلی و گرافیک و لول دیزاینی در این حد رو هم ارءه میده !

پ.ن‌ : پرداخت کرکتر دینا و خودش چقدر زیباست .

اگه مرگ جول تاثیر نداشت ، اگر الی سر خاک جول هم باز بغض نداشت ، اون داخل خونه و بو کردن اون لباس آشنای شماره اول ولی کار رو تموم کرد ..

آخرین ویرایش:
الان این اسپویل نیس ؟ من روحم خبر نداشته با الی میشه گیتار زد
منم امروز تاپیک باز کردم همینجوری یه نفر بی اسپویل یکی از مهمترین اتفاقات چندساعت اول بازیو نوشته بود

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

دوستان دو سوال دارم:
1-چرا بعضی قسمتهایی از فتو مد فعال نیست؟مثل camera mode
2-اون سکانسی بود که الی دینا رو داخل جشن میبوسید(تریلرش رو هم دیدیم) حذف که نشده؟من تا 3 ساعت اول رو رفتم ولی این سکانس رو ندیدم لطفا فقط بگید هست یا نه
نمیخوام درباره اینکه کجای بازی هست بدونم

• Like
Reactions: .Amirone
پستا زیاده و نمیشه همرو خوند نمیدونم کسی گفته این موضوع رو یا نه ولی
من وقتی دموی sop رو دیدم بنظرم بازی زیادی خشن بود و چون ادمه خشنی نیستم از این موضوع ناراحت بودم ولی الان که دارم بازی میکنم بعد از اینکه دیدم جوئل رو اونجوری کشتن(اسپویل شده بودم که میمیره) ب شدت حس انتقام دارم و از کشتن یکی یکی ئه اعضای wlf دارم بشدت لذت میبرم اونجای که دیدم تامی اون دو نفرو کشته بشدت بهش افتخار کردم و وقتی خودمون چاقو رو زدیم تو گلوی اون پسره حسه خیلی خوشایندی داشتم و به خودم گفتم "این شد دوتاتون ، دارم میام" خلاصه که دمشون گرم این حسو نفرتو بدرستی انتقال دادن امیدوارم کشتن اعضای اون یکی فکشن هم به همین اندازه لذت بخش باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Nima
خیلی عجیب هست یه سری سایت ها رو چک کردم نظرات خیلی عجیبی درمورد بازی داده میشه یه کسانی که زمان انتشار متا اصلا نبودن الان دوباره شروع کردن به تخریب بازی کسانی که اصلا طرفدار این بازی و جوئل نبودن الان شدن وکیل جوئل و بازی و دائم در حال شکایت از داستان بازی هستن و میگن ما نگران تخریب این بازی هستیم و تا چند مدت پیش اصلا علاقه به جوئل نداشتن الان شدن عاشق جوئل و بخاطر اتفاقی که برای جوئل افتاد به کل دارن بازی رو زیر سوال میبرن و ارزش متا بازی رو پایین میارن و همه چسبیدن به یوزر اسکور و الان خیلی براشون مهم شده و اصرار دارند که یوزر اسکور خیلی مهم هست و بازی مشکل داره که یوزر اسکور پایینی داره

آخرین ویرایش:
پستا زیاده و نمیشه همرو خوند نمیدونم کسی گفته این موضوع رو یا نه ولی
من وقتی دموی sop رو دیدم بنظرم بازی زیادی خشن بود و چون ادمه خشنی نیستم از این موضوع ناراحت بودم ولی الان که دارم بازی میکنم بعد از اینکه دیدم جوئل رو اونجوری کشتن(اسپویل شده بودم که میمیره) ب شدت حس انتقام دارم و از کشتن یکی یکی ئه اعضای wlf دارم بشدت لذت میبرم اونجای که دیدم تامی اون دو نفرو کشته بشدت بهش افتخار کردم و وقتی خودمون چاقو رو زدیم تو گلوی اون پسره حسه خیلی خوشایندی داشتم و به گفتم "این شد دوتاتون ، دارم میام" خلاصه که دمشون گرم این حسو نفرتو بدرستی انتقال دادن امیدوارم کشتن اعضای اون یکی فکشن هم به همین اندازه لذت بخش باشه

این واسه اینه که یخورده psycho thriller قاطی این بازی هست ، جایی که شما که مخاطب هستین به بازی گرفته می شید

• Like
Reactions: Kaiki
یک ساعت بیشتر دارم بازی میکنم. چقدر همه چیز خوبه! چقدر تمام المان‌های بازی مثل صدا، دیالوگ، داستان‌‌گویی، گرافیک، انیمیشن‌ها همه و همه توی یک هارمونی کامل با هم و در بالاترین سطح ممکن قرار دارن جوری که دلت نمیخواد دسته رو بزاری زمین! با اینکه استارت بازی یکجورایی کند هست ولی نوع روایت و جزئیات جوریه که میخکوبتون میکنه واقعا!

تا الان که جز رونی بی حد اندازه گیم‌پلی و گرافیک jaw dropping چیز خاصی از روند بازی ندیدم ولی خب:

gore و دقت به جزئیات مربوط بهش روانیه!

خون لخته و منجمد شده روی برف! تکسچرهای محیط پشم ریزونه!

اتمسفر و نورپردازی خداست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or