PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
من تهران هستم جایی که هستم انتن دهی خوبی هم داره ساعتی ۲۰ گیگ هم با همراه اول دانلود دارم.اما الان مشکل اینه که بازی را دانلود نمیکنه میزنه مثبت ۹۹ ساعت به اتمام دانلود همین جوری میمونه.اگه شانسی بزنه دانلود کنه سرعتش بالاست .الان من ۴۶ گیگشو فکر کنم فقط تو ۲ ساعت دان کردم.نمیدونم چه مرگشه قفلی میزنه رو دانلود
خو با pc دانلود می کردی بعد انتقال می دادی به کنسول سرعت هم بهتر بود یه زمان های این مشکل برای دانلود با کنسول پیش میاد برای خودم هم مشکل دانلود با کنسول سر بازی های دیگه پیش آمده قبلا بخاطر همین همیشه با pc دانلود میکنم

خو با pc دانلود می کردی بعد انتقال می دادی به کنسول سرعت هم بهتر بود یه زمان های این مشکل برای دانلود با کنسول پیش میاد برای خودم هم مشکل دانلود با کنسول سر بازی های دیگه پیش آمده قبلا بخاطر همین همیشه با pc دانلود میکنم
اصلا دانلود کردن با کنسوول اشتباهه سرعت با کنسوول اصلا پایدار نیست یه نسل همین جوریه داستان ۱/۲ روز نیست برا پی سی یه هارد ۱۲۰ گیگ اس اس دی بگیرید توو گرونی زیاد قیمتش بالا نیست ۳۰۰ خورده ایی مخصوص همین کار ویندوز نصب کنی رووش باز همیشه ۸۰ گیگ خالی داره بس دیگه برا بزرگترین گیم ها فضاش راحت میشید من با پی سی باهمراه اول یه شب دانلود کردم توو چند ساعت رفت توو ۲۵ دیقعه انتقال دادم به کنسوول ۸۰ مگ، ۱۰۰ سریع انتقال میده تازه با لینک مستقیم دانلود کردم ۵مگ میزد با وی پی ان روشن از شاتلند ..... دانلود کنی تا ۷/۸ مگ میره دیتا موجوده هر کی خواست بیاره ۲۰دیقعه ای براش بریزم تهران فردام هم پسر داییم هم پسر عمووم دارن می یان هم دیتا رو براشوون بریزم هم این چند روز باهم باشیم شاید بگذره این چند روز اخر نمی گذره دیگه ~X(

beh1382
داش بهروز خیلی سالاری ما خیلی دوست داریم به خدا کم پیدایی psn گاهی اوقات میبینم همش یا رسینگ میزنی یا فیفا یادش بخیر دستینی چه حالی کردیم با بچه ها چه زود گذشت این نسل ۳/۴ دیگه دلست ۲ می یاد.

• Like
Reactions: beh1382
اصلا دانلود کردن با کنسوول اشتباهه سرعت با کنسوول اصلا پایدار نیست یه نسل همین جوریه داستان ۱/۲ روز نیست برا پی سی یه هارد ۱۲۰ گیگ اس اس دی بگیرید توو گرونی زیاد قیمتش بالا نیست ۳۰۰ خورده ایی مخصوص همین کار ویندوز نصب کنی رووش باز همیشه ۸۰ گیگ خالی داره بس دیگه برا بزرگترین گیم ها فضاش راحت میشید من با پی سی باهمراه اول یه شب دانلود کردم توو چند ساعت رفت توو ۲۵ دیقعه انتقال دادم به کنسوول ۸۰ مگ، ۱۰۰ سریع انتقال میده تازه با لینک مستقیم دانلود کردم ۵مگ میزد با وی پی ان روشن از شاتلند ..... دانلود کنی تا ۷/۸ مگ میره دیتا موجوده هر کی خواست بیاره ۲۰دیقعه ای براش بریزم تهران فردام هم پسر داییم هم پسر عمووم دارن می یان هم دیتا رو براشوون بریزم هم این چند روز باهم باشیم شاید بگذره این چند روز اخر نمی گذره دیگه ~X(
کنسول دانلود کردن باهاش عجیبه یه دفعه سرعت خوبی میره بعد وسط دانلود یه دفعه انقدر سرعت میاد پایین یاد خاطرات اینترنت دیال آپ رو زنده میکنه
این چند روز آخر خیلی سخت شده به خصوص وقتی کنسول رو روشن میکنی و قفل کنار بازی رو مشاهد میکنی

کنسول دانلود کردن باهاش عجیبه یه دفعه سرعت خوبی میره بعد وسط دانلود یه دفعه انقدر سرعت میاد پایین یاد خاطرات اینترنت دیال آپ رو زنده میکنه
این چند روز آخر خیلی سخت شده به خصوص وقتی کنسول رو روشن میکنی و قفل کنار بازی رو مشاهد میکنی
دقیقا جفتش درست گفتی ولی دومی بدتره :))

• Like
Reactions: mdtnt
beh1382
داش بهروز خیلی سالاری ما خیلی دوست داریم به خدا کم پیدایی psn گاهی اوقات میبینم همش یا رسینگ میزنی یا فیفا یادش بخیر دستینی چه حالی کردیم با بچه ها چه زود گذشت این نسل ۳/۴ دیگه دلست ۲ می یاد.

سلام داوود جان با هزار زور و زحمت تونستم بازی پیش خرید کنم یه مقدار وقت بازیم کمه وگرنه میدونی پایه آنلاین هستم اگر جور شه دوست دارم بازم با هم بزنیم تو دل دشمن\m/:-bd

• Love
Reactions: t33
بهترین کار همینه با pc دانلود کنی بعد بریزی معمولا سرعتتون نصف میشه رو خود کنسول
Ashampoo_Snap_Monday, June 15, 2020_18h52m53s_006_.png
برای من هر پارت داره تو 7 دقیقه دانلود میکنه

• Like
Reactions: t33 and mdtnt
ماهم شروع کردیم به دانلود(:
بیصبرانه منتظرم داج های خفنی بزنم و یه گیم پلی مثل گیم پلی پلی e3 2018 رکورد کنم و همینجا اپلود کنم
bd95e0049837b62e0db27889c09140e9.jpg
اون ویدیو U4 که پشم ریزون بود باید یه دو برابر بهتر از اون ایندفعه دربیاری :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or