PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
بازی آفلاینه... مجبوری نیستی یه روز صبر کنی...
مشکل اینه من یه بازی رو وقتی تا آخرین آپدیت ممکن آپدیت نکنم محاله اصلا واردش شم :|:D
فکر کنم آپدیت روز اول رو داره
آپدیت روز اولش فکر کنم با همین دانلود بود چون بازی من زده ورژن ۱.۰۲
فکر کنم یه آپدیت 20 گیگی اینا داشته باشه که حجم بازی رو گفتن 100 گیگ !

بازی آفلاینه... مجبوری نیستی یه روز صبر کنی...
من چهار سال صبر کردم... آنقدر حشریم.. که اگه بدون آپدیت 720 با 15 فریم باشه هم شروع میکنم به بازی کردن.... یعنی حتی تحمل 1 ساعت بیشتر صبر کردن رو ندارم

مشکل اینه من یه بازی رو وقتی تا آخرین آپدیت ممکن آپدیت نکنم محاله اصلا واردش شم :|:D

فکر کنم یه آپدیت 20 گیگی اینا داشته باشه که حجم بازی رو گفتن 100 گیگ !
۲۰ گیگ ‌مگه جنگه :D آپدیت روز اولش که فوتوماد اینا داره رو گفتن ۴ گیگه سرجمع. اون ۱۰۰ گیگ دلیلشو نمیدونم واقعا. شاید بری تو بازی یه نصبی چیزی داشته باشه یهو حجمش بره بالاتر

• Like
Reactions: SHAYAN1999
۲۰ گیگ ‌مگه جنگه :D آپدیت روز اولش که فوتوماد اینا داره رو گفتن ۴ گیگه سرجمع. اون ۱۰۰ گیگ دلیلشو نمیدونم واقعا. شاید بری تو بازی یه نصبی چیزی داشته باشه یهو حجمش بره بالاتر
شاید برای بخش مولتی پلیر که قراره اضافه بشه... :D8-|

تو عمرم برای دانلود یه بازی اینقدر اذیت نشده بودم بازی ای که نهایت با یه شبانه یه روزه باید دان میشد 3 شبه علافشم تازه 30 گیگشم هنوز مونده.خدا را شکر فقط پریلود 1 هفته ای داشتx-(x-(

تو رو خدا اسم دانلود و آپدیت روز اول و نیارید :D
من همین 70 گیگ و دارم با سرعت 600 کیلو بایت میگیرم صبح جمعه بلند شدم ببینم دوباره بیست گیگ دیگه باید بگیرم یه بلایی سر خودم میارم

• Smile
Reactions: Un_Tlou
تو عمرم برای دانلود یه بازی اینقدر اذیت نشده بودم بازی ای که نهایت با یه شبانه یه روزه باید دان میشد 3 شبه علافشم تازه 30 گیگشم هنوز مونده.خدا را شکر فقط پریلود 1 هفته ای داشتx-(x-(
بیا برو یه سیم کارت ایرانسل پیدا کن که تا الان وارد ایرانسل‌ من نشده دعوتش کن با 100 گیگ هدیه راحت دانلودش کن من به همین شکل توی یک روز دانلودش کردم اول با شبانه همراه اول دانلود کردم خیلی عذاب بود ولی با ایرانسل یک روز دانلود کامل شد

بیا برو یه سیم کارت ایرانسل پیدا کن که تا الان وارد ایرانسل‌ من نشده دعوتش کن با 100 گیگ هدیه راحت دانلودش کن من به همین شکل توی یک روز دانلودش کردم اول با شبانه همراه اول دانلود کردم خیلی عذاب بود ولی با ایرانسل یک روز دانلود کامل شد
دیگه ارزش نداره 30 گیگش بیشتر نمونده 4 شب هم پیش رو داریم دیگه نهایتش شبی 7 8 گیگم بگیره تمومه .ولی نمیدونم چه بلایی سر همراه اول اوردن افتضاح شده

دیگه ارزش نداره 30 گیگش بیشتر نمونده 4 شب هم پیش رو داریم دیگه نهایتش شبی 7 8 گیگم بگیره تمومه .ولی نمیدونم چه بلایی سر همراه اول اوردن افتضاح شده
مگه کدوم شهر هستی که انقدر سرعت دانلود همراه اول پایین هست من خودم که اهواز هستم 30 گیگ اول رو با شبانه همراه اول دانلود کردم توی یه شب طرف 30 گیگ دانلود کرد سر این که بیشتر دانلود نکرد چقدر فحش همراه اول دادم بعد برای شما همراه اول توی یه شب 8 گیگ دانلود میکنه خیلی سرعت دانلود پایین هست

• Like
Reactions: t33
مگه کدوم شهر هستی که انقدر سرعت دانلود همراه اول پایین هست من خودم که اهواز هستم 30 گیگ اول رو با شبانه همراه اول دانلود کردم توی یه شب طرف 30 گیگ دانلود کرد سر این که بیشتر دانلود نکرد چقدر فحش همراه اول دادم بعد برای شما همراه اول توی یه شب 8 گیگ دانلود میکنه خیلی سرعت دانلود پایین هست
من تهران هستم جایی که هستم انتن دهی خوبی هم داره ساعتی ۲۰ گیگ هم با همراه اول دانلود دارم.اما الان مشکل اینه که بازی را دانلود نمیکنه میزنه مثبت ۹۹ ساعت به اتمام دانلود همین جوری میمونه.اگه شانسی بزنه دانلود کنه سرعتش بالاست .الان من ۴۶ گیگشو فکر کنم فقط تو ۲ ساعت دان کردم.نمیدونم چه مرگشه قفلی میزنه رو دانلود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or