PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
بلاخره منم پری اوردر کردم. فکر کنم این بازی رکورد پری اوردر توی بازیسنتر هم زده باشه;)
ولی چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که واقعا اگر متای این بازی زیر ۹۷ باشه متا حداقل از نظر من دیگه ارزششو از دست میده. به خصوص وقتی best of all time متاکریتیکس رو ادم نگاه میکنه میبینه که مثلا حتی بخواد متاش بشه ۹۶ ادم زورش میگیره. چون وقتی داریم یه پدیده رو با عدد مقایسه میکنیم یعنی میتونیم اونا رو به طور مستقیم باهم مقایسه کنیم. در نتیجه مثلا متا در صورت حتی ۹۶ شدنش نشون میده این بازی مثلا پایین تر از mario odyssey قرار میگیره. (از قصد اسم این بازیو اوردم که کسی نگه بازیش نکردی و ... خودم عاشق این بازیم) ولی وقتی بحث مقایسه میشه واقعا اینا توی یه لولن؟
بقیه بچه‌ها و نظرشون نمیدونم ولی من خودم به شخص بازی متاش زیر ۱۰۰ بشه ارزشش از تافاله دماغ یه گاو نر هم کمتر میشه. اصلا شما بازیای زیر ۱۰۰ که نگاه کنی یکی از یکی بدتر و مسخره تر هستند و بنده از استدیو ناتی سگ کمترین توقعم اینه که از اونا بهتر باشه.

آخرین ویرایش:
کارگردان اولین قسمت سریال TLoU هم مشخص شد و جناب یوهان رنک هست که سریال چرنوبیل رو کارگردانی کرده بود، یعنی یه انتخاب به شدت خفن! :D
در مورد میانگین امتیازهای بازی هم زیر ۹۹ جا نداره انصافاً. اون ۹۹ رو هم برای این میگم که شاید یکی دو نفر اون وسط مسخره‌بازی دربیارن، وگرنه انتظارمون ۱۰۰ هست! :|

آخرین ویرایش:
کارگردان اولین قسمت سریال TLoU هم مشخص شد و جناب یوهان رنک هست که سریال چرنوبیل رو کارگردانی کرده بود، یعنی یه انتخاب به شدت خفن! :D
در مورد میانگین امتیازهای بازی هم زیر ۹۹ جا نداره انصافاً. اون ۹۹ رو هم برای این میگم که شاید یکی دو نفر اون وسط مسخره‌بازی دربیارن، وگرنه انتظارمون ۱۰۰ هست! :|
نویسنده و کارگردان یکی از بهترین سریال‌های چند سال اخیر + خالق دنیای یکی از بهترین بازی‌های تاریخ + ساپورت یکی از بهترین شبکه‌ها و سونی، احتمالا نتیجه‌ش می‌‌شه یکی از معدود پرونده‌هایی می‌شه که هم تو مدیوم گیم با یه اثر فوق‌العاده طرفیم هم تو مدیوم سریال/فیلم.

احتمالا خیلی زیاد کاری که سریال The Witcher با فرنچایزش کرد و کلی براشون مخاطب جدید جمع کرد رو قراره با این سریال انجام بدن و یجورایی Part III از الان تایید شده‌س! :D

پ.ن: متای ۹۷ و ۹۸ رو ترجیحا از سرتون خارج کنید که بازی هرچقدر هم کامل و شاهکار باشه بنا به دلایل مختلف بعیده بتونه همچین متایی کسب کنه.

خوبه من خوابم... تا بیدار شم بیام صفحه متا رو باز کنم... فکر کنم 4 بار قلبمو بالا بیارم
واقعا چجوری دلت میاد روز نمرات خواب باشی :Dمن اون روز ۶ صبح ساعت میزارم بیدار میشم تا ۱۱ صبح تو خونه راه میرم که استرسم از بین بره :| اون لحظه رفرش کردن تاپیک نمرات خیلی جذابه خدایی. یهو رفرش میکنی ده گیم‌اسپات میاد جلو چشمت

واقعا چجوری دلت میاد روز نمرات خواب باشی :Dمن اون روز ۶ صبح ساعت میزارم بیدار میشم تا ۱۱ صبح تو خونه راه میرم که استرسم از بین بره :| اون لحظه رفرش کردن تاپیک نمرات خیلی جذابه خدایی. یهو رفرش میکنی ده گیم‌اسپات میاد جلو چشمت
تو 6 بیدار میشی، من تازه 8 میخوابم

دیگه داره از کنترل خارج میشه. چیکار کردن اینا که با وجود NDA این همه منتقد اینجوری خشتک دریدن :D!
نیل دراکمن رو نمیشناسی؟!فک میکنی تو شرایط عادی این preview ها میدن؟! :D:D قبل از ارسال preview ها نیل این کارو باهاشون میکنه لابی و نفوذش رو دست کم نگیر :D:-":-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or