PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
در جریان هستی که لید پلتفرم و کنسول هدف بازی کنسول استاندارده ، فعلا به جز 1440p بودن بازی روی پرو جزئیات بیشتری از ویژگی های پرو من ندیدم ،
اره شاید ولی یه سیتینگ اضافی داشته باشه پرو نداشته باشم بازی انقدر خوبه که مهم نیست اصلا

?????????

فیلم جدیدی از بازی منتشر شده.( 7 دقیقه 31 ثانیست )
فقط میگم پشماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام ریخت از این گیم پلی و گرافیک و طراحی محیط و .......

منتقد توی فیلم میگه : این بازی یک شاهکار است ، یکی از اون شاهکارهایی که فقط هر از گاهی در صنعت بازی اتفاق میوفته
:Praying::Praying::Praying:

از داستان بازی چیزی اسپویل نمیکنه . گیم پلی هست ولی تیکه های جدیدی داره . اگه حساس هستید نبینید .

شاهکاره اقا شاهکاره. اصلا قابل هضم نیست عظمت این بازی ^:)^

آخرین ویرایش:
?????????

فقط میگم پشماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به این گیم پلی و گرافیک و طراحی محیط و .......

گیم پلی جدید داشت که :D:D به این برزیلیا نمیشه اعتماد کرد

رامین پرتقالی بلد نیستی؟ بیا ترجمه کن ببینیم چی میگن.

گیم پلی جدید داشت که :D:D به این برزیلیا نمیشه اعتماد کرد

رامین پرتقالی بلد نیستی؟ بیا ترجمه کن ببینیم چی میگن.
فکر کنم این خلاصه ای از اون دو ساعتیه که منتقدا اجازه داشتن در موردش صحبت کنن. کانال معتبری هم هستش . احتمالا با ناتی داگ هماهنگ کرده و اینو پخش کرده.

پرتقالی چیه من انگلیسیشم دست و پا شکسته بلدم :))

?????????

فقط میگم پشماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به این گیم پلی و گرافیک و طراحی محیط و .......

لامصب چقدر تایم این سایلنت کیلش زیاده انقدر چاقو رو تادسته فرو میکنه توو خرخره طرف چهل ساعت فقط زمان میخواد یکی درش بیاره پشت دیواری چیزی سایلنت کیل نزنی از رو برو ۱۰۰٪ دیدنت تا بکشه بیروون چاقو رو :x

فکر کنم این خلاصه ای از اون دو ساعتیه که منتقدا اجازه داشتن در موردش صحبت کنن. کانال معتبری هم هستش . احتمالا با ناتی داگ همهاهنگ کرده ه اینو پخش کرده.

پرتقالی چیه من انگلیسیشم دست و پا شکسته بلدم :))
والا منم بلد نیستم ولی پرتقالی چون جز زبونای رمانتیکه و شباهتش به فرانسه زیاده من یه چیزایی فهمیدم. یه بخشاییش داشت در مورد پیشرفت بازی نسبت به شماره اول و سخت افزار PS4 نسبت به 3 حرف میزد.
یه چیزایی هم در مورد بزرگ شدن محیطهای بازی. یه چیزی هم نصفه فهمیدم انگار یه سری از رانرها که خیلی از اینفکتد بودنشون نگذشته یه سری کارای انسانی و هوش انسانی دارن. مثل اینکه درها رو باز میکنن. من فقط لغت شنیدم دارم داستاان سرایی میکنم. بنظرم ولی چیز مهمی بود.

والا منم بلد نیستم ولی پرتقالی چون جز زبونای رمانتیکه و شباهتش به فرانسه زیاده من یه چیزایی فهمیدم. یه بخشاییش داشت در مورد پیشرفت بازی نسبت به شماره اول و سخت افزار PS4 نسبت به 3 حرف میزد.
یه چیزایی هم در مورد بزرگ شدن محیطهای بازی. یه چیزی هم نصفه فهمیدم انگار یه سری از رانرها که خیلی از اینفکتد بودنشون نگذشته یه سری کارای انسانی و هوش انسانی دارن. مثل اینکه درها رو باز میکنن. من فقط لغت شنیدم دارم داستاان سرایی میکنم. بنظرم ولی چیز مهمی بود.
احسان زیرنویس یوتیوب بزار رو زبان انگلیسی خودش ترجمه میکنه :D

?????????

همون یک دقیقه‌ی ابتدایی این کلیپ چنان پشمامو ریخت که فکرشو نمیکردم!! طراحی و عظمت محیط در کنار اون گرافیک و نورپردازی باورنکردنیه آقا. چطور ممکنه :o
«منتقده میگه بازی شاهکاره، اونم ازون مدل شاهکارها که به ندرت توی صنعت بازی اتفاق میوفته و اینکه ناتی داگ به تمامی جنبه‌های قول‌هایی که داده بود پیش از عرضه‌ی بازی توی نسخه‌ی نهایی عمل کرده!»

@only sony

ترجمه گوگلم خیلی کمک نکرد. :D آخه الان این جمله مثلا یعنی چی؟

this radio is much better nowadays to work really showed what:-??=))

می خواستم اون قسمت هوش رانرا رو بفهمم چی میگه که بازم نفهمیدم.
میگن همچین حرفی زده: (Amin.AP ترجمشو گذاشته بالا )

The guy said that the game is a masterpiece, one of those that only appears from time to time in the industry
:Praying:

میگن همچین حرفی زده: (Amin.AP ترجمشو گذاشته بالا )

The guy said that the game is a masterpiece, one of those that only appears from time to time in the industry
:Praying:
آره این بخششو متوجه شدم. یه موردم اینکه دوبله ی پرتقالی بازی هم خیلی خوبه.

این خلاصه‌ی Preview طرف. بخونید حال کنید :دی

- The game is a masterpiece, one of those that only appears from time to time in the industry.
- Everything the developers promised, they delivered (which is a rare case in the industry today, he said)
- The graphics are insane.
- Perhaps the best facial expressions in the history of video games
- The sound effects are incredible.
- The game does everything that sequels should do, it's an evolution in all aspects.
- Ellie works perfectly as the protagonist.
- PT-BR voice overs are top notch.
- The game has several facets (exploration, combat, stealth an so on)
- There's a lot of enemies.
- So far (he hasn't finished yet), the game has far surpassed his expectations (which were quite high)
- Probably the most realistic violence he has ever seen in video games.

این خلاصه‌ی Preview طرف. بخونید حال کنید :D

- The game is a masterpiece, one of those that only appears from time to time in the industry.
- Everything the developers promised, they delivered (which is a rare case in the industry today, he said)
- The graphics are insane.
- Perhaps the best facial expressions in the history of video games
- The sound effects are incredible.
- The game does everything that sequels should do, it's an evolution in all aspects.
- Ellie works perfectly as the protagonist.
- PT-BR voice overs are top notch.
- The game has several facets (exploration, combat, stealth an so on)
- There's a lot of enemies.
- So far (he hasn't finished yet), the game has far surpassed his expectations (which were quite high)
- Probably the most realistic violence he has ever seen in video games.
پس صحبتی در اون مورد نشده من توهم زده بودم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or