دیدم مسئله صدای فن مطرح شده گفتم اینو دوباره بزارم.
TLOU تاریخ ریلیزش نزدیکه و قراره از تمام قدرت کنسول استفاده کنه، تمیز نگه داشتن فن و هیت سینک کنسول رابطه مستقیمی با خنک نگه داشتن پردازنده و در نهایت پایین اومدن دور فن داره، قبل از اینکه بریم سراغ آموزش یه سری نکته رو متذکر بشم که کنسولو به F ندید! اعتماد به نفس بدرد نمی خوره دقتتون رو بالا ببرید که بخاطر تمیز کردن کنسول، کل کنسولو به فنا ندید، اینکه از پشت کنسولو باد می گیرید کار بسیار اشتباهیه و گردوخاک رو به درون کنسول پخش می کنید، اگر کسی گفت که من 10 سال یه بار کنسولمو دست نمی زنم ولی مثل بنز کار می کنه
نمی دونه چقدر کنسول لعنو نفرینش می کنه!
تهویه مناسب و تمیزی هیت سینک و فن کنسول خیلی کمک می کنه تا در ساعت های طولانی در بازی به مشکلی برنخورید.
آموزشهای یوتیوب رو بیخیال شید برای باز کردن درب کنسول PS4 PRO زور الکیه و آسیب زدن به درب!
برای باز کردن درب PS4 PRO به یک عدد پیپگوشتی دسته بلند 2سو نیازه با یک عدد جوراب، جوراب نازکی رو انتخاب کنید و داخل دو سو کنید، حالا مثل شکل زیر از گوشه بدید داخل، آروم دسته پیگوشتی رو بدید بالا، اصلا زوری نیستو یک صدای تق کوچیک میده، حالا گوشه دیگش رو باز کنید به همین شکل. دستتونو بزارید وسط قاب به بیرون و بالا هول بدید. باز شد
درب کنسول رو به آرامی باز کنید، مواد لازم، گوش پاک کن، اسپری های خشک برای قطعات حساس، با آب هم می شه فقط می ترسم گند بزنی! لوله سر اسپری رو اول وصل می کنید، خیلی کم به یکی از سرهای گوش پاک کن اسپری می کنید طوری که فقط نمدار بشه، حالا انگشتتونو آروم می زارید وسط فن که تکون نخوره، شروع میکنید به تمیز کردنش، کثیف شد گوش پاک کنو سریع عوض کنید چون همون سیاهیا نرمه هاش میریزه پایین. حالا بخاطر اینکه بترسونمتون! همین اسپری هایی که بنظر برای محافظت از فرسایش قطعات فروخته می شه بیشتر مواد تشکیل دهندش آبه! برای همین میگم نمدار باشه.
میتونید با جاروبرقی اگر دکمه دمنده داره یه باد بگیرید ثواب داره، اگر هم از این سلاحهای من داشتید روی دور کم مثلا 2 بزارید باد بگیرید.
در پایان که درب کنسولو بستید لوگوی پلی استیشن رو ماچ می کنید بعد به پیشونیتون بزنید میزارید سرجاش
این نکته آخر خیلی مهمه.