PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
الی بنظرم ویتا هم داره. اونجا که دختترو میکشه و ویتا میفته رو زمین بنظرم ویتا رو بر میداره فقط تو اون گیم پلی نخواستن اسپویلش کنن. اصلا یه بخشی از لفت بیهایند رویا پردازی الی در رابطه با بازیهای ویدئویی بود. ویتا که افتاد رو زمین همش با خودم میگفتم چرا ورش نمیداری؟

جالب میشه اگر بشه هات لاین میامی رو تو تلو 2 بازی کنیم.

البته چون میدونم یه سری میان میگن باز احسان اسپویل کرد بگم این چیزا تو اسپویل نبوده :D

خیلی خنده دار میشه اگه هات لاین تو TLOU II باشه ولی رو psnow نیست :|:-??

بازی نسخه اولش به عنوان IP جدید، پرفروش ترین بازیه سونی شده... طبیعیه نسخه دومش شخم بزنه... من ترسم از اینه موقع باز شدن پریلود PSN بترکه
اونم واسه ما که با این اینترنتمون همینجوری مشکل دانلود نشدن و خرابی دیتا میده
احتمالا شاتل لند و اسیا دی ال بازی رو سریع بزارن برای دانلود اینم راه خوبیه
یا دیگه نهایت تو شهر های بزرگ معمولا مغازه ها دیتا رو دارن

مشهد هر کی هست من رایگان براش میریزم :D پیام بدین
کلا نیم ساعت وقت میگیره ریختن دیتاش
چرا خودتونو عذاب بدید ۸۰ گیگ دانلود کنید تازه اگه آپدیت جدا نداشته باشه:D

خلاصه برید بدید واستون نصب کنن خیلی راحترین (مشهدیا که خودم هستم)
ادرس بده جمعه 9 صب در خونه تون زنبیل بذارم. :D

تنها بازی تو تاریخ گیم میبینم که نسبت به نمایش اولیه دانگرید که نشده هیچ تازه اپگرید هم شده??
اینجاست که میگه خدای همه استدودیوهای بازیسازیست نایتی داگ،60 دلار که هیچ 120 دلار هم میشد میگفتم نوش جونتون تیم سازنده

وقتی که امروز صبح تو خونه من رو بیدار کردن برا رفتن به سرکار داشتم کابوس نمرات 7و8 رو میدم و این جا پر شده بود از کامنت یه عده که اونجاشون عروسی بود:D
و ما هایی که فقط توجیه میکردیم و چقدر هم تلخ بود این توجیه کردن!
کلا روز کاری بدی داشتم تا اینکه اومدم کمی از بازی خوندم دوباره بهتر شدم :D
چیزی که الان داریم از منتقدهایی که بازی رو تجربه کردن می بینیم نشونه هایی از یه بازی که راهش رو درست رفته.
و مهمتر چیزی که از ناتی داگ انتظار میره چیزی جز اختتامه با شکوه برای ps4 نیست هر چند که هنوز بازی های بزرگی در راهه
معمولا نسخه دوم هر بازی بیشترین پتانسیل رو برای تبدیل شدن به بهترین شماره سری رو داره و کلی تغییرات و اضافات و حذف نقص ها رو داره و شماره سوم به بعد معمولا تغییرات و افزودنی های کمتری داریم مگر مثل امثال خدای جنگ که در اخرین نسخش بازی رو زیر و رو کردن
فقط تصور کنید که آنچارتد از شماره 1 نسبت به 2 چه تغییراتی کرد و حالا لست آو آز چی میتونه بشه. هر چند tlou 1 در مقایسه با آنچارتد یک بازی کامل تر و بهتری بود ولی حتی نصف پیشرفت آنچارتد یک به دو را داشته باشه زلزله نسل میشه!
در کل اتفاق خاصی از سوی منتقدهایی که دنبال اتفاق خاص هستن نیفته بازی میتونه+95 بشه! حداقل یک نمره بالاتر از قبل
ماها نسلی هستیم که سال ها بعد با افتخار برا فرزندانمون از تجربه این بازی سخن خواهیم گفت

این عددی که این زیر نوشته برا من هم اشتیاق داره و هم ناراحتی... اشتیاق از اینکه ۱۲ روز دیگه میتونم نسخه ی دوم تنها بازی ای که به خاطرش پی اس ۳ خریدم رو بازی کنم...
ناراحتی برا اینکه شاید این اخرین بازی ای باشه که قبل رفتنم به سربازی میتونم دل سیر بازیش کنم... (شانس بیارم یه سایبر پانک هم بازی کنم).

پ.ن : با تشکر فراوان از مملکت داران عزیز کشور, برای وضع ایجاد شده, که مجبور شدم برای جور کردن قسمتی از پول این بازی, صبح تا شب کتاب ها و رمان هامو بخونم تا بتونم با پول فروششون این بازیو بخرم...
امیدوارم طوری برام خاطره بسازه که تک تک روز های خدمتم به یاد بازی و دیالوگ هاش باشم... 20200606_104134.jpg

این عددی که این زیر نوشته برا من هم اشتیاق داره و هم ناراحتی... اشتیاق از اینکه ۱۲ روز دیگه میتونم نسخه ی دوم تنها بازی ای که به خاطرش پی اس ۳ خریدم رو بازی کنم...
ناراحتی برا اینکه شاید این اخرین بازی ای باشه که قبل رفتنم به سربازی میتونم دل سیر بازیش کنم... (شانس بیارم یه سایبر پانک هم بازی کنم).

پ.ن : با تشکر فراوان از مملکت داران عزیز کشور, برای وضع ایجاد شده, که مجبور شدم برای جور کردن قسمتی از پول این بازی, صبح تا شب کتاب ها و رمان هامو بخونم تا بتونم با پول فروششون این بازیو بخرم...
امیدوارم طوری برام خاطره بسازه که تک تک روز های خدمتم به یاد بازی و دیالوگ هاش باشم...View attachment 145239
از خدمت نگو که قشنگ به یاد دارم توی خدمت بودم که هر روز یه بازی جدید منتشر می شود و من حسرت بازی کردنش رو داشتم آرزو می کردم فقط the last 2 منتشر نشه تا خدمت تموم بشه بعد بیاد که سونی هم نامردی نکرد قشنگ یه 1 سال بعد پایان خدمت ما قرار هست منتشرش کنه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or