PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
این آمارا که میدید دوربین مخفیه ؟ :D مگه میشه ، مگه داریم

بازی از یه جهت هم شانس خوبی آورده که مثل نسخه اولش ، تو عرضه نسل جدید همچنان تازگی خودش رو خواهد داشت و ۱۰۰٪ توی لانچ ps5 خواهد بود و من فکر میکنم اصلا یه رکورد عجیب غریبی بزنه همه بریم افق محو شیم .

خدای برند سازیه ناتی داگ .
کرش - جک - انچارتد - دلست اف اس

خدای ۱۸ چرخ میخواد واسه کشیدن این اسم ها :D
بازی نسخه اولش به عنوان IP جدید، پرفروش ترین بازیه سونی شده... طبیعیه نسخه دومش شخم بزنه... من ترسم از اینه موقع باز شدن پریلود PSN بترکه

بازی نسخه اولش به عنوان IP جدید، پرفروش ترین بازیه سونی شده... طبیعیه نسخه دومش شخم بزنه... من ترسم از اینه موقع باز شدن پریلود PSN بترکه
بازی‌هایی که تو این نسل تو پری لود خیلی اذیت شدم و واقعا دوس داشتم تو تایم لانچ تو همون ساعت و ثانیه بازی کنم ، Red Dead II ، GOW و Destiny 2 : Forsaken بودن که واقعا اشکم دراومد .
حالا با توجه به استقبال TLOUPII وضعیت از اونها هم وخیمتر به نظر میرسه و هایپ من بیشتر هستش و امیدوارم سونی درس گرفته باشه و کاری نکنه ما مثل پاسبان ۲۴ ساعتی رو کنسول کشیک بدیم که هی ارور cannot download ببینیم و هی pause بزنیم . خیلی حس بدیه ، هی نت مخابرات ای دی اس ال میزدم بعد چنج میکردم رو نت دیتا بعد همراه اول اصلا درگیریه عجیبی بود .

دوستان به نظرتون دیسک بازی ایران بیاد قیمت فضایی پیدا میکنه ؟ موندم صبر کنم دیسک بیاد یا از استور خرید کنم
از استور بخوام بخرم حدود 1 تومن فکر کنم در بیاد
از یه طرف میترسم دیسک بازی دیر بیاد ایران

دوستان به نظرتون دیسک بازی ایران بیاد قیمت فضایی پیدا میکنه ؟ موندم صبر کنم دیسک بیاد یا از استور خرید کنم
از استور بخوام بخرم حدود 1 تومن فکر کنم در بیاد
از یه طرف میترسم دیسک بازی دیر بیاد ایران

منم اول مثل شما دلم میخواست نسخه فیزیکی رو بگیرم و یادگاری داشته باشم اما
با این وضعیت کرونا و بسته بودن و مرز و کمبود جنس تو بازار و صد البته نوسان قیمت ارز دیگه فروشنده ها تا دلت بخواد بهانه دارن روزای اول نسخه فیزیکی رو با قیمت نجومی برای فروش بذارن
همین چند وقت پیش اویل ۳ رو یک و هفتصد قیمت میدادن حالا این انحصاری خوش رنگ و لعاب که جای خود دارد
آخرش خودم دیجیتالی پیش خریدش کردم رفت
اگر میتونی صبر کنی که هیچی ولی اگر صبر نداری و روز اول میخوای بازی کنی خیلی بعید میدونم بتونی با قیمت منطقی دیسک بازی رو روزای اول گیر بیاری

جمعه ینی ۱۹. وقتی ۱۹ بازی منتشر میشه. دیگه این چه پری لودی وقتی همون روز میاد؟ حداقل کاش ۲ ۳ روز زودتر پری لود میشد. وقتی بازی امادست میتونستن این در نظر بگیرن حداقل

جمعه 12 June میتونی دانلود کنی . یک هفته قبل از انتشار

نمیدونم شما هم اینجوری هستین یا نه ولی الان حس میکنم تنها هدفم از آفرینش و زندگی فقط تجربه لست 2 هستش :دی

اقا من دیروز دموی دیتروید رو از استور دانلود کردم و موقع بازی کنسول صدای اف16 میداد، الان واقعا نگرانم ک سر لست یهو منفجر نشه :دی

نمیدونم شما هم اینجوری هستین یا نه ولی الان حس میکنم تنها هدفم از آفرینش و زندگی فقط تجربه لست 2 هستش :D

اقا من دیروز دموی دیتروید رو از استور دانلود کردم و موقع بازی کنسول صدای اف16 میداد، الان واقعا نگرانم ک سر لست یهو منفجر نشه :D
منم هایپم برای بازی وحشتناک بالاست ولی دیگه نه در این حد :D
من همچین وضعی سر U4 داشتم که گند خورد به تجربم یادش بخیر یکی اینجا گفت تو بازی کرگدن به ماشین حمله میکنه من کل بازیو منتظر حمله کرگدن بودم =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or