PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
فروش بازی بخاطر اون مسائل توی خاورمیانه ممنوع شد!
The Last of Us: Part 2 banned in the Middle East - VG247

لول:D
خب مثل اینکه ناچارا باید بریم سراغ دیجیتالی.
من معمولا دیجیتالی میگیرم ولی دوست داشتم tlou2 رو دیسکشو داشته باشم که با این وضعیت ماه اول باید شاهد رکوردشکنی قیمت دیسک بازی باشیم. همون گیفت به صرفه تره

• Like
Reactions: mohsen2019
View attachment 143357
منتقد واشتنگتن پست که بازی بهش رسیده توییت زده از manu ی بازی. یکی زیر توییتش کامنت زده که حداقل بزار بدونیم بازی خوبه یا نع. بعد منتقد هم‌ پستشو لایک گرده و ایشون هم گفته که اینو به عنوان جواب بله قبول می‌کنم :D
حداقل قرار نیست دیگه نمره ۴ بدن به بازی :)) یه جا هم خوندم که menu ی بازی داینامیکه و در پروسه بازی، تغییر میکنه، حالا راست و دروغشو نمیدونم.

من اگه یه منبعی به بازی قبلیم با میانگین 94 امتیاز 4 میداد ، بجای Review Code براشون Therapy Code میفرستادم :D

حتی بنظرمن Metacritic باید یه قانون بذاره وقتی یک امتیازی نسبت به امتیازهای دیگه خیلی پرته ، حذفش کنه ، چون مسلما نه منطقی پشتش هست و نه حتی سلیقه ی منتقد . اینجور امتیازها مرض خالصه :D

یه منتقد ایتالیایی :

143376

I feel a little tension, the weight of responsibility for this review. The piece arrives on June 12th at 9am, a week before launch
There is therefore time to deepen, let emotions settle down, reason about the quality of the title. It will be a great journey; without dangerous anticipations and with respect, I can't wait to tell it.

خود اونایی هم که review copy رو دارن الان استرس گرفتن :D نقد همچین بازی خیلی سنگینه براشون

تنها چیزی که منو نگران میکنه شاید متای بازی رو یه کم بکشه پایین اینه که طولانی بودن بازی باعث بشه به مشکل U4 گرفتار بشه( به نظر من U4 یه مقدار بیش از حد کش اومد و یه جاهایی واقعا خسته کننده شده بود بازی خیلی از سایتا هم یادمه سر پیسینگ گیر دادن و نمره کم کردن البته میگم نظر منه شاید بقیه براشون این مشکلی نباشه.)
امیدوارم داستان و کشش گیم پلی طوری باشه که از اول تا اخر بازی هیچ جایی خسته کننده نشه. این مشکلو نداشته باشه متا فضایی خواهد بود

آخرین ویرایش:
باورم نمی‌شه تقریبا 4 سال گذشت از اون لحظه که لوگوی Fireflies رو توی تریلر معرفی دیدم و ذوب شدم. 7 سال پیش نسخه‌ی اول اومد و خیلی چیزا و خیلی آدما رو برای همیشه تحت تاثیر خودش قرار داد. باور اینکه 7 سال از اون روزی که بی‌صبرانه منتظر بودم تا لودینگ طولانی اولش تموم بشه می‌گذره، واقعا سخته. 7 سال پیش من بهترین بازی عمرم رو بازی کردم و هنوز هیچ بازی‌ای نتونسته برام جاشو بگیره. الانم فقط 3 هفته مونده تا بالاخره بتونم ادامه‌ش رو تجربه کنم. البته 3 هفته‌ای که متاسفانه قراره خیلی بیشتر از 3 هفته طول بکشه. هم باید منتظر بازی بود، هم این همه اطلاعات و تریلرایی که قراره سرازیر بشه رو داج کرد، و هم دوباره منتظر بازی بود. :دی

اگه بخوام حدس هم بزنم... با یکی از بهترین بازی‌های تاریخ طرفیم که در آینده قراره بهش به عنوان یه اثر جریان‌ساز و انقلابی نگاه کنن. متاش؟ 94-96.

انتظار برای این بازی خیلی سخت شده واقعا از لحاظ فنی و داستانی پروژه سنگینیه تو صنعت گیم خیلی کم از اینجور بازیای دارک داشتیم که شبیهش تو مدیای سینما خیلی بیشتره
سر متا حس میکنم یه سری منتقد به خشونت سنگین و واقعی بازی و همینطور یه سری روابط انسانی تابو مانندی که داره گیر بدن و بهونه واسه نمره کم کردن داشته باشن که امیدوارم اینجوری نشه انتظار چند تا نمره پرت باید داشته باشیم ولی واقعا به متا نباید زیاد توجه کرد انقدر بازی از همه لحاظ غوله که جای هیچ صحبتی نمیذاره
این پیسنیگ بازی هم که دوستمون بالا اشاره کرد قبول دارم تنها ضعف U4 همین بود امیدوارم لوکیشن ها و کارای جذاب فرعی داشته باشه که هم سرگرم کننده باشه هم به روایت اصلی بازی ضربه نزنه
بزن بریم که این بازی میخواد صنعت گیم رو به آتیش بکشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or