PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
All-New Extended متناقض نیست بنظرتون ؟! الان این کلا یه گیمپلی جدیدِ یا اینکه Extend شده ی همون قبلیاست ؟

ضمنا با توجه به اینکه استریم State of Play هست این دو روز رو حسابی روی اعصاب و روانتون کار کنید (مثلا یوگا کار کنید :D) که به آرامش برسید
چون قراره از زمین و آسمون اسکرین شات های Downgrade Prove نازل بشه و بعدش هم عمرا بتونید با ویدیو و عکس های با کیفیت جمع کنید قضیه رو :D

این چیزی که میگم رو زیاد مطمئن نیستم اما یه سری چیزا شنیدم که کدهای بازی رو دادن دست منتقدها و امبارگو 12 ژوئن برداشته میشه. 1 ژوئن هم پیش نمایش های بازی میان. مدت زمان بازی هم 30-35 ساعت بوده. بازم میگم فعلا به عنوان شایعه در نظرش بگیرید تا ببینیم چی میشه.

مدت زمان بازی 30 تا 35؟
وادفاک؟!:D

بازی بالای 20 ساعت باشه ضریب احتمال اینکه متای بازی 96 میشه 1.25 هست. یعنی 1 تومن بزاری رو شرط اینکه متای بازی 96 میشه تنها 250 هزار تومن بهت سود میده
یعنی ضریب برد بایرن مونیخ داخل خونه با شالکه 04 :D

شماها واقعاً چه طور دل‌تون میاد بشینید از بازی Gameplay ببینید اونم این قدر طولانی مدت ؟ :D
من خودم رو در بایکوت خبری فرو بردم ، تمامی شبکه های اجتماعی رو تعطیل کردم ، مدت هاس یوتوب نمی‌رم و تاحالا جز تریلر اول بازی( که اونم یهویی شد دیگه اجتناب ناپذیر بود :D) هیچی از بازی ندیدم.
احتمال نمی‌دید لذت‌تون از بازی با دیدن ۲۵ دقیقه ( فاکینگ ۲۵ دقیقه :| ) گیم‌پلی خراب بشه ؟ :D

اگر اتمام بازی این ساعاتی که میگن طول بکشه 25 دقیقه گیم پلی میشه 1/72 ـم بازی تقریبا.
ضریب احتمال اینکه دیدن 1/72 ـم بازی لذت بازی رو خراب کنه 150 ـه . یعنی هزار تومن بزاری روش 150 هزار تومن بهت سود میده.
یعنی ضریب برد سن مارینو جلو انگلیس :D

هر چند من خودم درک نمیکنم نمایش گیم پلی الان یعنی چی دیگه؟ دیگه چی نیاز داره این بازی الان؟ هایپ این بازی همین الانش شبیه محلول اشباع شده است

آخرین ویرایش:
داداش یه چی میگیا
GOT نزدیک 20 دقیقه گیم پلی دادن هنوز کسی نمیدونه داستان گیم پلی بازی چطوریه
این بازی هم تقریبا 30 ساعت گیم پلی داره
از اون سمت هم خود نیل وقتی میاد میگه از دستش ندید حتما می خواد ویژگی های جدیدی از گیم پلی رو نشون بده خودش بیشتر از هرکس دیگه ای نگران اسپویل بازیه
همون موقع که بخش های مهمی از داستان بازی اسپویل شد نزدیک بود یه سکته قلبی بکنه

از "هنوز کسی نمی‌دونه داستان گیم‌پلی چیه" خیلیا خاطره بد دارن که جاشم هنوز تازه‌ست GOT رو تو مسیر این تراژدی و اپیک فیل بزرگ قرارش ندید لطفا:D

دیگه زمان اون رسیده که الوداع بدیم تا تاپیک نمرات و از اونجاهم مجددا الوداع تا بعد از پایان دور اول بازی ، اونوقت برگردیم تو تاپیک:دی>:)
اینو از رو تجربه میگم که حتی بهتره ندونیم چند چپتر یا چند ساعت قراره باهاش عشق کنیم
نه اینکه با علم بر اینکه الان این چپتر اخره بازی رو پلی بدیم!
از حالا هرچه کمتر بدونیم بهتره:دی
من یکی که بای بای تا تاپیک نمرات:D
به کوریِ چشم دشمنان که نمرات این نسخه هم فک برانداز و همه ی فن ها رستگار شوند،تا درودی دیگر بدرود،اونجا با قدرت تمام میبینمتون>:):-h

مدت زمان بازی 30 تا 35؟
وادفاک؟!:D

بازی بالای 20 ساعت باشه ضریب احتمال اینکه متای بازی 96 میشه 1.25 هست. یعنی 1 تومن بزاری رو شرط اینکه متای بازی 96 میشه تنها 250 هزار تومن بهت سود میده
یعنی ضریب برد بایرن مونیخ داخل خونه با شالکه 04 :D
اینطور که شنیدم، طرف یه سری کارهای فرعی هم داشته میکرده و اینقدر برآورد کرده پلی تایمش رو. احتمالا داشته کف تمام لوکیشن ها رو لیس میزده:D

نقد‌ها جمعه میان.
پریلود بازی جمعه شروع میشه.
خود بازی جمعه میاد.
مصداق بارز "شاید این جمعه بیاید" :D
کم پیش میاد که ۲۳ روز تا یه بازی ناتی‌داگ مونده باشه. از این صبر، لذت ببریم :x
for those who prove worthy
the paradise awaits

آخرین ویرایش:
Screenshot_20200526-133823_Twitter.jpg
منتقد واشتنگتن پست که بازی بهش رسیده توییت زده از manu ی بازی. یکی زیر توییتش کامنت زده که حداقل بزار بدونیم بازی خوبه یا نع. بعد منتقد هم‌ پستشو لایک گرده و ایشون هم گفته که اینو به عنوان جواب بله قبول می‌کنم :D
حداقل قرار نیست دیگه نمره ۴ بدن به بازی :)) یه جا هم خوندم که menu ی بازی داینامیکه و در پروسه بازی، تغییر میکنه، حالا راست و دروغشو نمیدونم.

آخرین ویرایش:
View attachment 143357
منتقد واشتنگتن پست که بازی بهش رسیده توییت زده از manu ی بازی. یکی زیر توییتش کامنت زده که حداقل بزار بدونیم بازی خوبه یا نع. بعد منتقد هم‌ پستشو لایک گرده و ایشون هم گفته که اینو به عنوان جواب بله قبول می‌کنم :D
حداقل قرار نیست دیگه نمره ۴ بدن به بازی :)) یه جا هم خوندم که menu ی بازی داینامیکه و در پروسه بازی، تغییر میکنه، حالا راست و دروغشو نمیدونم.
این همونیه که ۴ داده به u4 ؟بابا اون خیلی مریض بود ندن به اون باز

این همونیه که ۴ داده به u4 ؟بابا اون خیلی مریض بود ندن به اون باز
خود منتقد رو نمیدونم اونه یا نع ولی واشنگتن‌پست بود که بهش ۴ داده بود. زمانی هم بود که بازی حتی نقد زرد هم داشت‌؛ یه قرمز اومد اون وسط

• Like
Reactions: pxc33

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or