PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
یک چند جا مبارزات تن به تن هم نشون دادن
یکجا الی طرفو میکوبه به درخت وگلوشو میزنه یا اونجا که طرفو میخوابونه رو سطح و با چاقو تو شکمو و سینش میزنه.معلومه برای حالت های مختلف قرارگیری دشمن انیمیشن های تمام کننده زیادی تدارک دیدن واینطور که معلومه الی مثل جول از مشتش استفاده نمیکنه و جاشو با چاقو دستی عوض کرده
بحث اینجاست که فقط هم چاقو نیست :D چکش و تبر و ... هم هست. من اصلا بیشتر از گان‌پلی بازی، هیجان‌زده‌ام برای دیدن مبارزات تن به تن بازی

از گرافیک و ... چیزی نگفتن ؟ کف نکردن ؟ :D
خیلی در مورد گرافیک حرف نمیزنن. کلا تناژ منتقدین مشهور در مورد گرافیک همیشه خیلی ملایمه دلیلشم اینه اگه خیلی گرافیکو هایپ کنن ممکنه متهم به سونی فن بودن و اینا بشن. همیشه به اینکه خیلی خوبه قناعت میکنن و میرن سراغ بحثای بعدی

اتفاقا من فکر میکنم اون تریلر طوری تدوین شده که به اشتباه بندازه مخاطب رو. یعنی هیچ کدوم از چیزهایی که بعد از دیدنش به ذهن خطور میکنه درست نیست. حالا دوستان به فنا رفته میتونن نظر بدن من چقدر نزدیکم:D
آقا ما هیچ نظری نمیدیم. نیما میزنه هشتمون میکنه :D

تحمل این چند روزه باقی مونده عملا نوعی شکنجه ب حساب میاد ... همون طور ک از قبل هم مشخص بود جهش های خیره کننده تو تمام زمینه ها ب وضوح قابل لمس بود ، جدیدترین تریلر هم جای هیچ بحث و حرف حدیثی باقی نمیزاره .

این قسمت تریلر تا اعماق وجود آدم رو تحت تاثیر قرار میده و شگفت زده از اینکه چ چیزی در انتظار هست 8->
z.jpg

=P~@-)=P~

با اینکه نسخه‌ی اول TLoU هم بازی خیلی تاریکی بود، ولی این یکی به نظر می‌رسه چند پله بالاتر از اون رفته و کلاً چیز عجیبیه!

آریا من در این خصوص یه نظری دارم و فکر میکنم TLoU قبلی هم به همین اندازه تاریک و مغموم بود، اما اینکه الان این دارک بودن و اتمسفر غمگین بیشتر به چشم میاد دقیقا بخاطر پیشرفت پروداکشنه. یعنی جدای از دیزاین بهتر محیط ها، انیمیشن ها انقدر پیشرفت کردن و خوب شدن، بخصوص فیشیال انیمیشن ها، که اینبار حس درونی شخصیت ها داره وحشتناک به مخاطب القا میشه و بیشتر حال روحی این آدم ها رو درک میکنیم.

مثلا من فکر میکنم اگه اون سکانس آخر بیمارستان TLoU با تکنولوژی های الان ساخته میشد و میتونستیم با این کیفیت انیمیشن های صورت یا کلا اکت های جوئل رو ببینیم کمتر کسی میتونست بدون رد دادن اون بخش رو تموم کنه. چون به شدت احساسی بود، من خودم با یه خشمی اونجارو بازی میکردم واقعا دوست داشتم همه رو بکشم:D ولی در کل این چیزی که همه بهش اشاره میکنن به نظرم اصل کاری هست که ND کرده و توش موفق بوده، یعنی القای بهتر حس درونی شخصیت ها به مخاطب، و پیشرفت گرافیکی صرفا شامل رزولوشن بالاتر یا تکسچرهای خفن تر نیست.

حالا حتم به یقین AI فوق خفن بازی هم کمک میکنه تو خود بازی، منظورم موقع تجربه گیم پلیه، این حس باز بیشتر به مخاطب منتقل بشه چون حالا دشمن ها هم شخصیت دارن و این بازی شاید برای اولین بار داره به دشمن هایی که قراره به وحشیانه ترین شکل ممکن سلاخی بشن به چشم یه انسان نگاه میکنه. این شاید در ظاهر یه چیز صرفا نمایشی یا ظاهرگرایانه به نظر برسه اما در باطن تاثیر روانی زیادی روی مخطاب میزاره، چون دیگه فکر نمیکنی داری یه گونی برنج رو جر وا جر میکنی میری جلو، بلکه انسانن اونا هم و روابط فردی دارن. من تو یه تویتی میخوندم یه بابایی میگفت اکه من موقع بازی کردن TLoU2 و بعد کشتن یه دشمن ببینم یکی دیگه بهم میگه لعنتی چرا کشتیش اون بهترین دوستم بود کلا رد میدم بازی رو میبوسم میزارم کنار:D

یعنی باید منتظر بود بعد از تجربه ایشون کلی گیمر رد بدن و سسخلشون در بره:D

Last edited by a moderator:
البته این ویدئو کپچر شده از Pro و در واقع کنسول 4 ترا فلاپسی هست:D
که البته این عکسا با توجه به 1080 بودنشون و اینکه از یوتیوب اومدن کمپرس شدن از ورژن 1.8 تلافلاپسی احتمالا ضعیف ترن

اقا تو رو خدا اسپویل نکنید الان opening بازی برامون اسپویل شد:|:| اسپویل فقط جزئیات داستانی نیست جزئیات گیمپلی و همراه ها و ... هم اسپویله.خیلی ها مثل من حتی نمیخوان از جزئیات گیمپلی و مکانیزم های جدید و وجود یا عدم وجود کاراکتر ها هم با خبر بشن.درسته هایپ میشید یه چیزی میذارید بقیه رو هم هایپ کنید ولی هم مارو به فنا میدین هم اکانت خودتون رو.
دقیقا..من با اینکه داستان برام اسپویل شد تا حد زیادی اصلا سمت دیدن ویدیو های بازی نرفتم که اونچیزا تازه و نو بمونن برام

• Like
Reactions: dark spartan
نمی دونم چرا یه سری اصرار دارن که بازی رو تخریب کنند از روزی که اسپویل های بازی اومد چپ و راست یه سری افراد که انگار دشمنی با این بازی و ناتی داگ دارن پشت سر هم میگن ما اسپویل ها رو دیدیم و خبر داریم که بازی خراب کرده هر چی هم بهشون میگی انقدر درمورد بازی صحبت نکنید با کسانی که براشون اسپویل نشده بازم در میان میگن ما که چیزی رو اسپویل نکردیم انگار متوجه نمیشن با همین صحبت ها توی نظر ما داستان بازی رو تخریب میکنند یه سری انگار واقعا فقط قصد رو مخ رفتن رو دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or