PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
الان که بحث مسائل تکنیکی بازی داغه، کل گرافیک و ... یه طرف، کیفیت و جزئیات انیمیشن ها یه طرف دیگه :| فکر نکنم بازی دیگه ای تا الان دیده باشیم که انقدر انیمیشن های با جزئیات داشته باشه، از انیمیشن حرکت دست ها و بدن کارکتر ها بگیر تا حرکت صورت.

یه پیشنهادم بدم اگه بازی دارید تو لیست انجام بدید چون بعد از تجربه این بازی بقیه بازیها واستون خیلی سطح پایین بنظر میان.

دقیقا الان داشتم به همین فکر میکردم
حالا ما گیمر جماعت یجوری با خودمون کنار میایم
سر نسخه اول بازی هم همین داستان رو داشتیم
دلتون رو بذارید پیش استدیوهایی که قرار بازیشونو بعد این شاهکار عرضه کنن :))

اینکه از هر دو کامنت یکیش به جو سنگین و غمناک بودن و بی‌رحمی و تاریک بودن بازی اشاره داره، باعث می‌شه این 43 روز برام 10 برابر بیشتر طول بکشه.‌
با اینکه نسخه‌ی اول TLoU هم بازی خیلی تاریکی بود، ولی این یکی به نظر می‌رسه چند پله بالاتر از اون رفته و کلاً چیز عجیبیه!
تازه این تریلر هست و طبیعیه که کل بازی رو توش نشون ندن و آدم پیش خودش میگه وقتی تریلرش اینه، توی بازی قراره چه خبر بشه! :o

facial expression ها اینقدر طبیعین که من مودم داغون شد بعد دیدن تریلر.? من فکر میکنم شخصیتاش اینقدری که شما فکر میکنید زیاد نیستن. دشمن های معمولی به قدری خوب کار شدن که احساس میکنیم هر کدوم یه شخصیت برا خودش. یعنی فکر کن واقعا بعد کشتن هر کدوم احساس بدی بهمون دست میده. شت من قطعا درانک این بازی میکنم احساساتم چند برابر بشه?

تریلر 6 ماه پیش که افتضاح بود از نظر اسپویل
فقط اینو میتونم بگم، راستش اونم اوکیه:))
والا اینطور که تو میخوای حتی اسکرین شات معمولی از بازیم باید اسپویل حساب شه، کلا توی همه اینا خیلی چیز خاصی از پلات بازی لو ندادن.

تریلر 6 ماه پیش که افتضاح بود از نظر اسپویل

اتفاقا من فکر میکنم اون تریلر طوری تدوین شده که به اشتباه بندازه مخاطب رو. یعنی هیچ کدوم از چیزهایی که بعد از دیدنش به ذهن خطور میکنه درست نیست. حالا دوستان به فنا رفته میتونن نظر بدن من چقدر نزدیکم:دی

اخر امسال هر چی گوتی باشه درو میکنه.
از همین الان میگم بیشترین تعداد رای بازی سال همینه.

یکی از بمب ترین اتفاق های 2020 همین ابربازیه.
^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^

یه پیشنهادم بدم اگه بازی دارید تو لیست انجام بدید چون بعد از تجربه این بازی بقیه بازیها واستون خیلی سطح پایین بنظر میان.
دقیقا سر نسخه اول دچار این سندرم شده بودم که هر چی بازی می‌کردم بهم نمی‌چسبد تازه اگه نمیگفتم این اشغال چیه دیگه،، دیگه این نسخه رو نمیدونم...
پ ن : دقیقه 1:52 تا 1:53 که الی در حال بغض راه میره ... وای ... :(

د نکن همچین، د دلمون رو خون نکن... ریش ریش شد این جگر ما
فکر کنم بهترین کار این باشه، یه هفته بعد رلیز بازی یه مداحی، روزه خونی چیزی بیاریم، بخونه برامون

با اینکه نسخه‌ی اول TLoU هم بازی خیلی تاریکی بود، ولی این یکی به نظر می‌رسه چند پله بالاتر از اون رفته و کلاً چیز عجیبیه!
تازه این تریلر هست و طبیعیه که کل بازی رو توش نشون ندن و آدم پیش خودش میگه وقتی تریلرش اینه، توی بازی قراره چه خبر بشه! :o
نسخه اول جلوی همین چند دقیقه تریلر، انچارتد به نظر می‌رسید

من دارم یه سری صحبتای منتقدین رو گوش میکنم دارن تئوری میدن. خیلی تو دیواره تئوریاشون مشخصه هیچی براشون اسپویل نشده. منتها نمیگم کدوما که گوش کردین دو دو تا چهار تا نکنین. اینو گفتم که بگم اونایی که فکر میکردن منتقدین بر اساس لیکا ممکنه بازی رو به لجن بکشن خیلی نگران نباشن

یک چند جا مبارزات تن به تن هم نشون دادن
یکجا الی طرفو میکوبه به درخت وگلوشو میزنه یا اونجا که طرفو میخوابونه رو سطح و با چاقو تو شکمو و سینش میزنه.معلومه برای حالت های مختلف قرارگیری دشمن انیمیشن های تمام کننده زیادی تدارک دیدن واینطور که معلومه الی مثل جول از مشتش استفاده نمیکنه و جاشو با چاقو دستی عوض کرده

من دارم یه سری صحبتای منتقدین رو گوش میکنم دارن تئوری میدن. خیلی تو دیواره تئوریاشون مشخصه هیچی براشون اسپویل نشده. منتها نمیگم کدوما که گوش کردین دو دو تا چهار تا نکنین. اینو گفتم که بگم اونایی که فکر میکردن منتقدین بر اساس لیکا ممکنه بازی رو به لجن بکشن خیلی نگران نباشن
از گرافیک و ... چیزی نگفتن ؟ کف نکردن ؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or