PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
چون ریفاند کردن حتما باید تاریخ بندازند با نسل بعد ؟ سونی این و Ghost رو به عنوان دو تا آس آخر ps4 نگه داشته این دو بازی با سخت افزار ps4 توسعه پیدا کردن کرونا باعث شد المپیک یکسال بره عقب مشخصه خوب فروش فیزیکی به نظر من برای سونی خیلی مهمه و نمی‌خواد این بازی تو شرایط سوت و کور منتشر بشه به عنوان بزرگترین بازی سال همین الان کرونا رو فروش خیلی بازی ها مثل Doom جدید تاثیر گذاشته عملا فروش فیزیکیشون ۱/۵ شده وگرنه فروش Doom خیلی بیشتر از این حرفها بود من خودم امیدوارم با گرم شدن هوا شرایط کرونا هم کم کم از بین بره ولی تهش دیجیتالی بدن هم خوبه

اون که آره حق دارن نگران باشن یک بازار صد میلیونی PS4 جلوشونه و قوی ترین آی پی انحصاریشون
تهش مثل اینکه همه باید امیدوار به همین گرمای تابستونی باشیم شاید طبیعت کاری برامون کرد

راستی آمار دقیقی از مقایسه فروش کلی Doom قبلی با نسخه Eternal داری ؟

• Love
Reactions: KavehFrootan
این تئوری که بازی واسه ps4 نیاد که مثل جوک می مونه :D ولی خوب چه تاخیر طول بکشه چه نکشه شک نکنید بازی نسخه ps5 خواهد داشت بلاخره ، همونطور که نسخه اولم داشت ‌. بزرگترین و مهترین ip چند سال اخریش که یه جورایی system seller سونی محسوب می شه روی ps5 نیاد ؟ اینم باز مثل جوک می مونه:D

• Angry
این تئوری که بازی واسه ps4 نیاد که مثل جوک می مونه :D ولی خوب چه تاخیر طول بکشه چه نکشه شک نکنید بازی نسخه ps5 خواهد داشت بلاخره ، همونطور که نسخه اولم داشت ‌. بزرگترین و مهترین ip چند سال اخریش که یه جورایی system seller سونی محسوب می شه روی ps5 نیاد ؟ اینم باز مثل جوک می مونه:D

البته فکر نمیکنم کسی فکر بکنه که روی PS4 قرار نیست بیاد و همینطور کسی هم فکر نمیکرد که روی PS5 قرار نیست عرضه بشه!
مساله شون به تعویق انداختن احتمالی لانچ بازی تا عرضه کنسول نسل بعد هست..

• Like
به احتمال 90 درصد برای همین تاخیر زدن
واقعا این سونی کجا اون سونی که سال 2007 اومد GOW 2 رو روی PS2 عرضه کرد کجا یا 2013 و عرضه GT6 رو PS3 در حالی که PS4 تو بازار بود !
فرق از زمین تا آسمون
پول پرستی از درو دیوار مدیریت جدید سونی داره میریزه
اتفاقا سیاست قبلی اشتباه محض بود یعنی چی وقتی بکوارد و بازی نداری برای کنسول قبلیت فقط بازی ریلیز کنی؟ بنظرمن باید برای جفتشون منتشر می‌کرد، لست هم برنامه ریزیش برای ps4 بوده قبل لانچ ps5 حداکثر تا اواخر شهریور منتشر میشه نگرانیتون بی مورده

سونی اگه بازیو روی کنسول این نسلش نده بیرون خود ترولی کرده بدم کرده
معلوم میشه تمام اون گیم پلی و اینا رو با دروغ روی یه سیستم بالاتر ران کردن و گفتن ما خیلی خفنیم روی ps4 این پرفورمنس رو دادیم بیرون یجورایی تیشه به ریشه زدنه

معلوم میشه تمام اون گیم پلی و اینا رو با دروغ روی یه سیستم بالاتر ران کردن و گفتن ما خیلی خفنیم روی ps4 این پرفورمنس رو دادیم بیرون یجورایی تیشه به ریشه زدنه

اصلا چنین چیزی غیر ممکنه دوست عزیز
سونی این همه سرمایه گذاری رو این بازی نکرده که حالا بازار مثبت صد میلیونی PS4 رو رها کنه و فقط بچسبه به کنسول عرضه نشده و پر از اما و اگر PS5
بازی قطعا برای PS4 عرضه میشه فقط بحث امروز بحث زمانه

• Like
Reactions: samadi741
اصلا چنین چیزی غیر ممکنه دوست عزیز
سونی این همه سرمایه گذاری رو این بازی نکرده که حالا بازار مثبت صد میلیونی PS4 رو رها کنه و فقط بچسبه به کنسول عرضه نشده و پر از اما و اگر PS5
بازی قطعا برای PS4 عرضه میشه فقط بحث امروز بحث زمانه
قطعا فروش بازی روی ps4 فوق العاده میشه اما با توجه به وضعیت فعلی مراحل ساخت لانچ تایتل‌ها هم قطعا تحت تاثیر قرار می گیره پس منطقی هست که سونی شاید حداقل نیم نگاهی به عرضه‌ی همزمان بازی برای این نسل و نسل بعد داشته باشه تا در عین مطمئن بودن از فروش بازی خلا احتمالی یه سیستم سلر رو هم پر کنه مشابه این کار رو نینتندو با زلدا زمان لانچ wii کرده که به نظرم شباهت هایی با این مورد داره، هر دوتا بازی فرآیند ساخت طولانی و پر هزینه ای داشتند و مکرر تاخیر خوردند و هر دو هم مورد انتظارترین بازی‌های فن بیس کنسول بودند.

بازی رو PS4 میاد ولی وقتی به صورت لانچ تایتل و هم زمان با PS5 بیاد همون بهتر دیگه صد سال سیاه رو PS4 نیاد !
فکر کن رو PS5 هم زمان با رزولوشن 4K فریم 60 انواع اقسام آپگرید های گرافیکی در دسترس باشه و بعد بشینی نسخه داغون PS4 رو بازی کنی !

حالا شانس من میزارن آخرین نفر واسه من ریفاند میکنن،حالا که کلی بازی تخفیف خورده اقلا اون ۷۰ دلارو زودتر نمیدن برم بازی بخرم،همون اول پیشخریدش کردم و اینا تاخیر زدن و ریفاند کردن و باز بلافاصله پیشخریدش کردم ولی این دفعه دیگه بازی رو سریع نمیخرم،میزارم بازی رو عرضه کنن و تخفیف بزنن بعد میرم سمتش،اگه منم ده سال دیگه بازی رو عرضه کنن،گرچه دوست ندارم اینجوری بگم ولی حقیقتا دیگه هیچ عجله ای ندارم و واسم مهم نیست

منم پیش خرید کردم جالب بعضی از دوستان میگن سری اول که تاخیر خورد مبلغ براشون ریفاند شد ولی برای من نه سری اول ریفاند شد نه این سری . هنوز ریفاند نشده. اگه قرار بر این باش که بین نسلی باش و هم زمان با لانچ ps5 بدن بیرون امیدوارم ریفاند بزنن تا بتونیم برای نسخه ps5 هزینه کنیم نه ps4. چون ارزش نداره. امیدوارم تا چند روز دیگه تکلیف بازی مشخص بشه

• Smile
منم پیش خرید کردم جالب بعضی از دوستان میگن سری اول که تاخیر خورد مبلغ براشون ریفاند شد ولی برای من نه سری اول ریفاند شد نه این سری . هنوز ریفاند نشده. اگه قرار بر این باش که بین نسلی باش و هم زما ن با لانچ ps5 بدن بیرون امیدوارم ریفاند بزنن تا بتونیم برای نسخه ps5 هزینه کنیم نه ps4. چون ارزش نداره. امیدوارم تا چند روز دیگه تکلیف بازی مشخص بشه
بدبختی اینه تو این خراب شده روزای اول قیمت ps5 شدیدا فضاییه.کم کم یکسال باید صبر کنیم.
کلا بد اوضاعی شده

• Angry
آقا من میگم البته نباید نیمه خالی لیوان دید شاید ناتی داگ و سونی آنقدر به موفقیت این بازی اطمینان دارن که جای حرفی نیست و متاش هم که تضمینی بالای ۹۳ هست ولی خوبه راستی راستی Ghost of tsushima زودتر از Tlou2 ریلیز بشه همون ۲۶ june اونوقت که سونی و ناتی داگ بدجور ترولمون کردن

آقا من میگم البته نباید نیمه خالی لیوان دید شاید ناتی داگ و سونی آنقدر به موفقیت این بازی اطمینان دارن که جای حرفی نیست و متاش هم که تضمینی بالای ۹۳ هست ولی خوبه راستی راستی Ghost of tsushima زودتر از Tlou2 ریلیز بشه همون ۲۶ june اونوقت که سونی و ناتی داگ بدجور ترولمون کردن

آره دقیقا این وسط زمان عرضه GoT میتونه خیلی چیزا رو مشخص کنه :دی

دوستان اینو ببینید نیل دراکمن میگه ما سخت در حال صحبت با سونی هستیم که بازی رو در اسرع وقت بدست بیاوریم امیدوارم زیاد تاخیرش طولانی نشه

Attachments

• Screenshot_20200411_225722_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200411_225722_com.android.chrome.jpg
    227.2 KB · مشاهده: 56
  • Like
Reactions: M..AR..A

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or