PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
سونی با این حرکت شعور خودش را نشون داد!
چند سال بازی رو معرفی کرده ملت را گذاشته سر کار و هدف سونی فقط و فقط لانچ بازی با ps5 هست!
امیدوارم مایکروسافت با قیمت گذاری درست کنسولش یه جورایی حال سونی‌را بگیره تا اینجوری به مخاطبش توهین نکنه

من کم کم دارم امیدوار میشم که اون توییت تروی بیکر یجورایی به تلو اشاره داشته باشه:-"دلیلشم اینه که کلی طرفدار تلو لایک کردن و بی‌نهایت هم کامنت راجب تلو دادن زیر توییتش؛ پس اگه خبرش ربطی به تلو نداشت باید تا الان یه ری‌اکشنی نشون میداد چون اگه مربوط نباشه خبرش، یجورایی فیل میشه به نظرم و فکر کنم الان از حساسیت‌های مردم رو تلو خبر داره :D

• Smile
Reactions: KavehFrootan
خب روند ریفاندها هم که شروع شده مثل اینکه !
اصلا خبر خوبی نیست
واقعا امیدوارم فقط این استراتژی رو در پیش نگرفته باشن که بازی رو به لانچ تایتل PS5 بدل کنن که خیلی نامردیه !

• Sad
Reactions: KavehFrootan
اصلا خبر خوبی نیست
واقعا امیدوارم فقط این استراتژی رو در پیش نگرفته باشن که بازی رو به لانچ تایتل PS5 بدل کنن که خیلی نامردیه !
به احتمال 90 درصد برای همین تاخیر زدن
واقعا این سونی کجا اون سونی که سال 2007 اومد GOW 2 رو روی PS2 عرضه کرد کجا یا 2013 و عرضه GT6 رو PS3 در حالی که PS4 تو بازار بود !
فرق از زمین تا آسمون
پول پرستی از درو دیوار مدیریت جدید سونی داره میریزه

اصلا خبر خوبی نیست
حالا آنقدر نفوس بد بزن تا آخر بازی بکنن لانچ ps5 سری اولی که تاخیر زدن از فوریه به می ریفاند کردن دیگه چیز عجیبی نیست

واقعا این سونی کجا اون سونی که سال 2007 اومد GOW 2 رو روی PS2 عرضه کرد کجا یا 2013 و عرضه GT6 رو PS3 در حالی که PS4 تو بازار بود !
فرق از زمین تا آسمون

نمیدونم چی بگم
امیدوارم اون ده درصد احتمال به نود درصدت غلبه کنه در نهایت
تو این وضعیت این بازی دلخوشی بدی نبود برامون

حالا آنقدر نفوس بد بزن تا آخر بازی بکنن لانچ ps5 سری اولی که تاخیر زدن از فوریه به می ریفاند کردن دیگه چیز عجیبی نیست

آهان اونوقت دنیا منتظر من نفوس بد بزنم که سریع اقدام کنه برای لانچ تایتل شدن بازی ؟
بازی قرار بود تقریبا اول ماه june منتشر بشه
از اونورم کمتر از ۶ ماه فاصله بود با تاریخ لانچ کنسول های جدید
کسی کاری به نفوس من نداره ملت به تقویم که نگاه بندازن خودشون متوجه میشن که متاسفانه احتمال داره این اتفاق بیوفته
حالا بازم امید داریم که همه این حدس و گمانا اشتباه باشه و ریفاند کردن مبلغ فقط جهت کاهش فشار روی شرکت باشه

نمیدونم چی بگم
امیدوارم اون ده درصد احتمال به نود درصدت غلبه کنه در نهایت
تو این وضعیت این بازی دلخوشی بدی نبود برامون

آهان اونوقت دنیا منتظر من نفوس بد بزنم که سریع اقدام کنه برای لانچ تایتل شدن بازی ؟
بازی قرار بود تقریبا اول ماه june منتشر بشه
از اونورم کمتر از ۶ ماه فاصله بود با تاریخ لانچ کنسول های جدید
کسی کاری به نفوس من نداره ملت به تقویم که نگاه بندازن خودشون متوجه میشن که متاسفانه احتمال داره این اتفاق بیوفته
حالا بازم امید داریم که همه این حدس و گمانا اشتباه باشه و ریفاند کردن مبلغ فقط جهت کاهش فشار روی شرکت باشه
چون ریفاند کردن حتما باید تاریخ بندازند با نسل بعد ؟ سونی این و Ghost رو به عنوان دو تا آس آخر ps4 نگه داشته این دو بازی با سخت افزار ps4 توسعه پیدا کردن کرونا باعث شد المپیک یکسال بره عقب مشخصه خوب فروش فیزیکی به نظر من برای سونی خیلی مهمه و نمی‌خواد این بازی تو شرایط سوت و کور منتشر بشه به عنوان بزرگترین بازی سال همین الان کرونا رو فروش خیلی بازی ها مثل Doom جدید تاثیر گذاشته عملا فروش فیزیکیشون ۱/۵ شده وگرنه فروش Doom خیلی بیشتر از این حرفها بود من خودم امیدوارم با گرم شدن هوا شرایط کرونا هم کم کم از بین بره ولی تهش دیجیتالی بدن هم خوبه

سونی بیکار ملت رو سر کار بزاره ؟ مگه مرض داره بیاد اول تاریخ انتشار معلوم کنه بعد به عمد دو بار تاخیر بزنه برا نسل بعدی ؟ خوب از همون اول تاریخ انتشار نمیزد و میکردش لانچ PS5 اینقدر حساس نباشید واسه چند ماه تاخیر هم هی تئوری توطعه درست نکیند تو این اوضاع خراب هیچ چیزی سر جاش نیست توقع نداشته باشید همه چیز روند عادیش رو طی کنه , همه کمپانی ها مثل هم نیستن هر کدوم سیاست های مختلفی دارن

پ.ن : بزرگترین AAA نسل سونی هر یـ روزی که تاخیر بخوره براش کلی ضرر داره سونی یـ کمپانی کوچیک نیست میخواد تا خرخره بازیش فروش بره من شما هم توی کمپانی نیستیم که از برنامه هاش خبر داشته باشیم پس بهشون حق بدیم اگه میان تاخیر میزنن یکم صبر کنید همه چیز معلوم میشه

فرق از زمین تا آسمون
اون سالها قرار نیست تکرار بشه همونطوری که دهه با شکوه نود میلادی و تعهد پذیری تولید کننده ها دیگه تکرار نشد .
سونی وقتی میبینه خیلی از بازارها دارن ضرر میدن مجبور میشه مثل هر شرکت تجاری دیگه ای با احتیاط بیشتری ( درباره محصولی که تاثیر زیادی روی بقیه محصولاتش داره ) تصمیم بگیره
این وسط حتما ما که مصرف کننده هستیم ناراضی میشیم ولی واقعیت اینه که برای بهتر شدن خدمات یه شرکت باید حواسمون به سود و ضرر اون شرکت هم باشه ..
سونی یا هر شرکت دیگه ای ضرر بده از کیفیت میزنه ، بدون لحظه ای درنگ .
جای اونا من و شما باشیم چه میکنیم ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or