نه خبری از گیم پلی هست
نه خبری از یه تریلر هست
نه نیل دراکمن چیزی میگه
مجبوریم با این عکسا وقت بگذرونیم و تئوری پردازی کنیم
وگرنه همه جا سکوت اندر سکوته و ما دیوونه تر میشیم
واقعا حال و هوام یه جوریه
این اثر هم خوب مهر و موم و پلمپ شده و همچنان از درز اطلاعات و جزئیات به بیرون خیلی دارن خودداری میکنن و همین مساله باعث میشه ما اعصابمون به هم بریزه
ناتی داگ سر این بازی - سی دی پراجکت رد سر Cyberpunk 2077 - راکستدی سر اثر ایکس - استدیو مونترال وارنر سر پروژه Y - راکستار سر سه پرونده XYZ - ...
خداوکیلی ندیده بودم این قدر مارو به عنوان غریبه تحویل بگیرن و به معنای واقعی کلمه اشک از چشممون دربیارن و بعد یه چیزی تحویل بدن اون با تاخیرهای پشت سر هم که شده عادت هر استدیوی AAA سازی متاسفانه
واقعا همه چی عوض شده
سال به سال که میگذره بدتر هم میشه
صنعت گیم هر جایی که میری برو فقط مارو جا نذار
چون در صنعت گیم و سینما این طرفدارا هستن که حرف اول رو میزنن و اگه طرفداری از یه اثر طرفداری نکنه حالا اون اثر میخواد هرچی باشه اما با شکست مواجه میشه
سوال من اینه که چرا دارن سو استفاده میشه از این موقعیتی که جدیدا درست شده
موقعیت پدر در بیاری که اول با راکستار شروع شد و بعد راکستدی ادامه دهنده راه اون شد و خوب دارن دهن همه رو سرویس میکنن با این قطره چکانی و ریز اطلاعات دادن به مردمی که همیشه پست آثارشون درومدن و ازشون در همه حال استفاده و دفاع کردن
چقدر بابد مورد بی مهری و کم لطفی قرار بگیریم ؟ چرا تموم نمیشه این کارا
واقعا داره شورش در میاد ( بحث من حالا ناتی داگ نیست بلکه همه هستش . من قصد توهین ندارم دوستان . حرف دلم رو گفتم . عذرخواهی میکنم اگه بی احترامی در حرفم دیده میشه . به بزرگواری خودتون ببخشید اما این اوضاع آدم رو پژمرده و خسته میکنه . همه چی یه جوری شده و هیچی مثل سابق نیست . )
View attachment 127408View attachment 127409