PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
البته فرقی که من با شما دارم اینه که من حداقل کنسول دارم ولی تویی که کنسول نداری قرارم نیست است آف اس بازی کنی چجوری میای جو میدی
داداش فازت چیه ؟ خدایی تو هر تاپیکی میرم یا داری گلواژه در میکنی یا به این و اون تیکه میندازی .

سایه اش بالا سر شما باشه... اتفاقا بچه من 27 سالشه اونم گیمره بعضی از باس فایتها رو میده من براش رد میکنم :D
من با ۳۶ سال سن احساس پیری میکردم ولی همینکه شما رو دیدم یه ذره احساس جوونی بهم دست داد :D
البته من مجردم و اینجور که بوش میاد تا آخرش خودم باید بشینم تک و تنها بازی کنم:-"

من با ۳۶ سال سن احساس پیری میکردم ولی همینکه شما رو دیدم یه ذره احساس جوونی بهم دست داد :D
البته من مجردم و اینجور که بوش میاد تا آخرش خودم باید بشینم تک و تنها بازی کنم:-"
موقعی که به سن من برسی متوجه میشی 36 سالگی تازه اول جوونی بوده;) شما هم نا امید نباشین چون اروپایی ها تازه 50 سالگی به فکر ازدواج میوفتن

انالیز DF هم از پریویوها اومده یکی از دوستان زحمتشو بکشه ولی جدا از اینکه همش تعریف میکردن دو تا نکته جالب داشت.یکی یه نیمچه مقایسه با رد دد توی محیط برفی انجام داد و تلویحا حرفشو گفت و دوم اینکه به انیمیشن های E3 2018 اشاره کرد و اینکه هیچ تغییری نکرده و همونه حتی یه سری حرکات جدید هم بهش اضافه شده مثل خزیدن و...

دیروز دوست عزیز @THELASTOFUS_IRAN در مورد مساله ای نقل قول کرد در جوابش بحثی بینمون پیش اومد. خوبیه قضیه این بود که ایشون جزو کاربران با شعور و خوب بودن و بحث بینمون با کمال احترام تموم شد. که البته من نوشته ایشون رو در نهایت لایک کردم. ولی به طرز عجیبی مدیر یا ناظم تاپیک که البته من فقط NIMAرو تو این تاپیک میبینم! دسترسی من رو۲۴ ساعت قطع کرد. من این شکایت رو در قسمت شکایات سایت مطرح میکنم. و اگه بازم پاسخگو نبودید آنقدر به مالک سایت پیام میدم تا پاسخگوی این کار اشتباه باشید.و جالب اینجاست دلیل بن شدن هم گفته نشد. من با نام babi ده یا یازده سال پیش مدیر فروم پردیس گیم بودم. ولله اونجا همیچین اشتباهاتی انجام نمیدادم. میدونم شاید این کامنتم بر خلاف موضوع این تاپیک باشه. ولی از اونجایی که این اشتباه به خاطر این تاپیک شکل گرفت بایستی این مهم رو اینجا مطرح بکنم. البته از اونجایی که گارانتی تو ایران معنی واقعی نداره بنابراین میتونم اطمینان حاصل کنم که این کامنتم در نهایت هیچ توجهی بهش نمیشه. بر خلاف فروم هایی مثل ردیت. و البته با توجه به سابقه مدیریت در سایت های قبل باید بگم عکس العمل ناظم و مدیریت اینجا بسیار کنده. من بحثم با اون دوست خوبم ظهر شکل گرفت و شما چند ساعت بعد کامنت منو دیدید و پاک کردید و دسترسیمو قطع کردید. نظری که به یقین و اطمینان میگم هیچ ایراد اخلاقی نداشت.اگر و فقط اگر کاربری بیاد اینجا و از کلمات رکیک استفاده کنه با این عکس العمل کند شما اصلا و ابدا تاپیک به جاهای خوب نمی ره. و در آخر باید بگم در هنگام ثبت نام بایستی این مساله رو ذکر کنید که مخالفت با کارها و اثرهای ناتی داگ ممنوع میباشد و به خصوص کارهای گرافیکی و گرافیک این شرکت. در این شرایط خیلی ها حساب کار دستشان میاد که کامنت بی جهت تو بازی سنتر ندن. با تشکر. این پست بعدا پاک میشه لطفا زحمت پاک کردن رو نکشید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or