PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
الان کجای OW :-& داره؟! اگه بخاطر gow میگی اشتباه زدی gow جهان باز نبود بخش بزرگی از آینده گیمینگ ow و طبیعیه که ND این راه بره.
OW هرچقدر هم خوب باشه و مناسب سبک بازی خودش ولی روی نحوه و سرعت روایت داستان بازی تاثیر منفی میذاره

منتظر باشید چند روز دیگه تو بخش اخبار یه تاپیکی زده بشه با این مضمون که استدیو Naughty Dog جنایت کار و ضد حقوق حیواناته و علاوه بر برده درای و کار کشیدن از کارمندهاش روزی چند نوبت هم حیوانات رو شکنجه میکنه که بازی های سینما زدش طبیعی تر در بیان.

این گیفو چطوری بفرستم با گوشی که اینجا پخشش کنه
View attachment 118362
یه آپلود عکس سرچ بزن از اونجا آپ کن.
OW هرچقدر هم خوب باشه و مناسب سبک بازی خودش ولی روی نحوه و سرعت روایت داستان بازی تاثیر منفی میذاره
درسته ولی نه وقتی که سازنده کارش بلده و بازیی که برپایه ow و محیط های باز خلق شده ow میشه جوری روایت کرد که تاثیر منفی نذاره درسته ow بودن شاید از یسری جلوه های سینمایی بازی کم کنه ولی بازم همش بستگی به سازنده داره به هرحال nd یروزی یه ow میسازه.
ببین این نسل انقدر ow بازی کردم که حالم از هرچی ow بهم میخوره از اکثرشونم هیچ لذتی نبردم فقط یه دور ماموریت اصلی رفتم و بازیو فروختم رفت هیچ لذت و خاطره ای هم برام نموند
نمونه بزرگش
RDRII
TW3
HZD
یعنی این سه تا بازی که تازه شاخای OW هستنو به زور تموم کردم ودرجا فروختم رفت
تازه اینارو تموم کردم اکثر OW که بازی کردم به زور یک ساعت بازی کردم و اصلا تموم نکردم
OW یعنی GTA و بس بقیش واقعا حوصله سر بره
از الانم میدونم نه CP2077 رو میتونم ازش لذت ببرم نه GOT رو و نه هیچی فقط GTA VI
خب این مشکل خودت بشخصه بعد uncharted2 کمتر بازیی تونست برام موندگار بشه حتی4 ولی ow های این نسل خیلی خوب بودن بنظرم
من هم با RDR2 حال کردم هم HZD هم Batman و هم TW3 که با اختلاف بزرگ ترین و غنی ترین OW تاریخ همین بتمن انقدر ساید کوئست هاش خوب بود که که من اصلا از بازی اصلی دونستمش ساخت ow خیلی رواج پیدا کرده و همونطور که گفتم آیندس بازی های خطی دیگه کم میشن از این به بعد تنها چیزی که تو ow های این نسل حالم بد کرد جنبه فمنیستی و شخصیت پردازی بد hzd و انیمیشن های ضعیف صورتشون بود چون بازی rpg شاخ نبود که اینجوری بسازنش.

آخرین ویرایش:
من
اتفاقا همین دیشبم یه مرد 45 ساله تو توییتر منتظر تریلر batman با tlou2 بود واقعا سن بالاهای اونجا چقدر با اینجا فرق دارن! :|
53 سالمه و از آواتارم میبینی که از زمان شینوبی و شورش گیم بازی میکنم یه جورایی فکر کنم پدر بزرگ بازی ستنر باشم خخخخ ولی از پریشب صد بار تریلر رو دیدم برای بازی اون هم لحظه شماری میکنم ....اینو گفتم که اینجا هم داریم;)

من

53 سالمه و از آواتارم میبینی که از زمان شینوبی و شورش گیم بازی میکنم یه جورایی فکر کنم پدر بزرگ بازی ستنر باشم خخخخ ولی از پریشب صد بار تریلر رو دیدم برای بازی اون هم لحظه شماری میکنم ....اینو گفتم که اینجا هم داریم;)
برای بتمن؟ منم انقدر براش هایپم که پشت سرهم دارم بتمن طراحی میکنم حیف که لعنتیا معرفیش نکردن :-w

• Like
Reactions: mojahed25
من یه دور دیگه رفتم همه تریلرهارو از اول برای بار چندم دیدم، گفتم از اونجایی که بیشتر از این دیگه نمیخوام تو این 5 ماه باقی مونده تریلری چیزی از بازی ببینم آخرین حدس و گمان هام رو بگم و برم. :D
یادمه بعد از اینکه تریلر دوم (پاریس گیمز ویک 2017) منتشر شد، یه بنده خدایی توی ردیت گفته بود که این تابلوهایی که توی تریلر هست رو من دیدم، توی سیاتله! یه چندماه که گذشت مجری پنل PSX 2017 از نیل دراکمن راجب این قضیه پرسید که یکی از طرفدارا به همچین نتیجه ای رسیده، آیا اون بخش بازی واقعا توی سیاتل جریان داره؟ دراکمن هم با یه حالتی که انگار توی مخفی نگه داشتن لوکیشن تریلر شکست خورده ناامیدانه گفت آره توی سیاتل بوده ولی بازم مناطق دیگه هستن. :D

حالا الان توی گیمپلی هایی که از بخش دوم دمو منتشر شده خیلی یهویی و بی هوا اومدن این Faction جدید رو معرفی کردن (WLF) که از قضا داستانشون از این قراره که نمیخوان جز خودشون کسی توی سیاتل باشه. ولی الان میدونیم که اون فرقه مذهبی وحشی که توی تریلر پاریس گیمز ویک دیدیم (The Seraphites) توی سیاتل هستن و احتمالا هم برای WLF کلی دردسر ایجاد کردن یا وارد جنگ شدن.

توی این قسمت از تریلر دوم :
the-last-of-us-part-II-pwg-trailer.jpg خواهر آسیایی به برادرش میگه که Mystery woman رو نجات بده، برادرش هم در جواب با تعجب میگه She's one of THEM.
ملت از همون موقع تا الان کلی کلنجار رفتن با اینکه منظورش از Them دقیقا کیا هستن. :D ولی الان که اطلاعات بیشتری از بازی و دنیاش داریم، میشه حدس زد که این دوتا گروه توی سیاتل افتادن به جون همدیگه، این شخصیت زنی که دیدیم هم لیدر یا یه عضوی از این WLF هست که به یه طریقی افتاده دست سرافیت ها و دارن دهنش رو سرویس میکنن؛ اما به شکل اتفاقی نجات پیدا میکنه و داستانش یه جوری به داستان الی متصل میشه و باقی ماجرا.

(اگه هم داستان اینطوری پیش نرفت باید جایزه تمشک طلایی رو بخاطر این همه چرت و پرت نوشتن بهم بدن. :)) )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or