PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
با Halley Gross مصاحبه شده بعد دمو قسمتای مهمش رو به صورت خلاصه مینویسم.

در باره اسم بازی پرسیدن که چرا Tlou Part 2 ؟ گفته چون داستان یه ماجرای جدید نیست و ادامه داستان الی و جول هستش.
درباره شخصیا الی گفته یه اتفاق بدی برای الی میوفته و شخصیت الی در طول بازی عوض میشه.
درباره مدت زمان بازی گفته که بازی 50 درصد بزرگتر از قبلیه محیط ها وسیع ترن سینماتیک ها کرکترای مهم انیمیشنا سیستم مبارزه همشون بیشتر شدن.
WLF گروه :Washington Liberation Front که 15 ساله سیاتل زیر سلطه ایناست و خودی ها واسشون مهم هست و به بیگانه ها رحم نمیکنن و هرچی که رونارو تحدید کنه رو از بین میبرن و الی هم برای نجات تامی راهیه سیاتل میشه و کل بازی شامل سیاتل نیست.
درباره AI گفته برای مثال دشمن A با B دوست صمیمی ولی C با Bصمیمی نیست وقتی شما B رو میکشین و C جنازه B رو پیدا میکنه میگه:یه نفر از ما مرده ولی وقتی دوست صمیمی یعنی A جنازه B رو پیدا میکنه به شما فحش رکیک میده.(همینطور تو دمو دیدیم به الی گفت:murderous b...tch عکس العمل ها شامل سگها هم میشه.
منتقد تو دمو ps3 و بازی Uncharted3 رو دیده گفته جریانش چیه؟اونم گفته صاحب اونا صاحب کتابخونه هستش که قبلا گیمر بوده اوناهم وسایلشن :D اگه بیشتر بگردین بیشتر پیدا میکنین.
درباره خالکوبی الی گفته که همونطور که دیدین تو دمو الی ماسک زده بود و گذشته خودشو به دینا نگفته رو دستش خالکوبی کرده که کسی نفهمه.و اون خالکوبی رو دوست دختر قبلی الی که اسمش kat هستش زده براش که همین باعث بوجود اومده مشکل بین الی و دینا میشه.(اصلا داستان انتقام درباره دینا نیست:D)
درباره Anna گفته نمیتونم دربارش بگم ولی خیلی هیجان زدم تا ماجرای اونو ببینین.و همینطور گفته هیچ مولتی درکار نیست و تیم اینجوری تصمیم گرفته.

یه منتقدی هم با دراکمن مصاحبه کرده اونجاهم دراکمن گفته طبق آخرین آمار بازی 17 میلیون فروخته و دلیل اینکه تصمیم گرفتیم Part 2 رو بسازیم واسه این بوده واقعا داستان واسه گفتن داریم و از اونجایی که استدیو آزاد هست و سونی همه چیو سپرده دست ما ما خودمون تصمیم گرفتیم فقط رو سینگل پلیر کار کنیم.
درباره داستان گفته قسمت اول درباره عشق بین والدین و فرزند بود این قسمت درباره عشق و تنفر هست و اینکه چقدر حاضرین انتقام کسایی که دوسشون دارین رو بگیرین.و دربازی یه سری سوالات روانشناسی هست که باهاشون مواجه میشین.و همینطور دراکمن گفته با تیمش داره یکاری رو انجام میده که فقط در گیم میشه انجام داد.
تو جکسون الی مدرسه هم میرفته الان که 19 سالش شده درسش تموم شده:))

Listen mode تو بازی پیشرفت کرده و اجازه میده دشمنارو از پشت دیوار ببینین.الی میتونه از بین کابینتا و جاهای تنگ رد شه و همینطور دشمنایی که هم اندازه الی هستن هم میتونن.قسمت اسکیل بازی به دو شاخه اصلی تبدیل میشه یکی اسکیلای مربوط به مخفی کاری اون یکی هم مربوط به اسلحه.و همینطور به نظرش بهترین اسلحه شاتگانه.
گفته gore تو این بازی تو یه لول دیگس.میتونین تو بازی گلهای رز رو هم بو کنین.آخرشم گفته :100% GOTY

آخرین ویرایش:
اینجا از روی عکس نتیجه گرفتن فیزیک بازی افت کرده و بعد میگن تو ارا یا گفت جو سالمه در صورتی که این مدل پست ها اونجا بن دائمه.

البته به نظر من مقایسه گرافیک E3 2018 با این نمایش کاملا قابل بحثه و در اینکه فیل یکسانی ندارن هم اصلا شکی نیست. حالا باید بررسی کرد و دید چرا و این میتونه محل بحث و حتی مناقشه باشه. اما ترول نه.

حالا در این مورد هم چندتا نکته وجود داره، اول اینکه نورپردازی فرق داره و این مورد و همونطور که گفتم عمق سایه ها یکی از دلایلی هست که نمایش جدید رو ضعیف تر نشون میده. مورد دوم هم اینه که اون نمایش رو چند بار رفتن و گرفتن و بهترین حالتی که درامده رو گذاشتن تو تریلر و خوب طبیعی هست که مومنت های خاص و خفن بیشتری داشته باشه و شاید خودمون هم بازی کنیم هم چنین لحظه های خفنی رو شاهد باشیم. یه مورد دیگه هم اینه که گویا گفتن نسخه ای که منتقدها بازی کردن بیلد قدیمی تره و شاید، شاید باز گرافیک بهتر بشه. شایدم نه و واقعا گرافیک افت کنه به نسبت اون تریلر. ولی در کل اینی که الان هست هم با اختلاف بهترین چیزی هست که تو این نسل ساخته شده.

آخرین ویرایش:
اینجا از روی عکس نتیجه گرفتن فیزیک بازی افت کرده و بعد میگن تو ارا یا گفت جو سالمه در صورتی که این مدل پست ها اونجا بن دائمه.

البته به نظر من مقایسه گرافیک E3 2018 با این نمایش کاملا قابل بحثه و در اینکه فیل یکسانی ندارن هم اصلا شکی نیست. حالا باید بررسی کرد و دید چرا و این میتونه محل بحث و حتی مناقشه باشه. اما ترول نه.

حالا در این مورد هم چندتا نکته وجود داره، اول اینکه نورپردازی فرق داره و این مورد و همونطور که گفتم عمق سایه ها یکی از دلایلی هست که نمایش جدید رو ضعیف تر نشون میده. مورد دوم هم اینه که اون نمایش رو چند بار رفتن و گرفتن و بهترین حالتی که درامده رو گذاشتن تو تریلر و خوب طبیعی هست که مومنت های خاص و خفن بیشتری داشته باشه و شاید خودمون هم بازی کنیم هم چنین لحظه های خفنی رو شاهد باشیم. یه مورد دیگه هم اینه که گویا گفتن نسخه ای که منتقدها بازی کردن بیلد قدیمی تره و شاید، شاید باز گرافیک بهتر بشه. شایدم نه و واقعا گرافیک افت کنه به نسبت اون تریلر. ولی در کل اینی که الان هست هم با اختلاف بهترین چیزی هست که تو این نسل ساخته شده.
من خودم توی گف صرفا بعلت نقل قول از آنیتا سرکیزیان یک هفته بن شدم. تازه گف بشدت از ریست ارا در زمینه ی مسائل سیاسی متعادل تره. واقعا من فکر میکنم دوستان اونجا پست نمیدن و با شرایطش آشنا نیستن.
اتفاقا من جو بازی سنتر رو ترجیح میدم خیلی دوستانه تره و اصلا هم فکر نمیکنم الان ناظمین باید بیان کار گف رو انجام بدن. ولی بحث یعنی همین شمای نوعی میای حرفتو میزنی باید انتظار داشته باشی که آبکشت کنن کما اینکه اونطرف هم همینکارو میکنه تا زمانی هم که توهین نکردن مشکلی نیست. شما اگر نمیخوای باهات مخالفت شه باید بری وبسایت بزنی تو فروم حتما یکی پیدا میشه تو رو به چالش بکشه

در مورد گرافیک بازی هم قدر مسلم اینکه اتفاقا از همون جاهای بازی شات داشتیم تو بیلد جدید و واقعا من یکی فرقی ندیدم.
داشتم امروز RDR2 بازی میکردم و برام جالب بود زیر نو مهتاب همه چی قشنگتره. گرافیکش در ظهر یکم تو ذوق میزنه البته من رو Xone بیس بازی میکنم که کلا مشکل تار بودن داره ولی زیر نو مهتاب انگار مشکل خیلی کمتر بچشم میاد. بنظرم الان هم وضعیت همینه همیشه تو بازی ها یه جاهایی خوشگلتر از جاهای دیگه بنظر میرسن در صورتیکه وضعیت تکسچرا تکنیکا عینا یکیست

دقیقا درسته , یه مثال جالب بزنم از همون نسخه قبلی TLOU با سخت افزار PS3
این ویدیویی که میذارم حتما ببینید (بازدید هم خیلی خورده) یه سری انیمیشن و Combat Movesهایی هست که خیلی ها اصلا براشون حتی 1 بار هم پیش نیومده حتی برا منی که بالای 6 بار این بازی رو با تمام درجه سختی های مختلف تموم کردم بعضی هاش پیش نیومده بود ! جالبه یه بار یه میلی اتکی تو بازی برا من پیش اومد که حتی تو این ویدیو هم نبود ! چند بار هم برام پیش اومد که شاتگان تو صورت دشمنی که افتاده بود رو زمین میگرفتم التماس میکرد که نزن (تقریبا مشابهش تو ویدیو هست) ولی برا خیلی ها ممکنه پیش نیومده باشه

حالا فکر کنید تو این نسخه چقدر میتونه انیمیشن و کمبت موو های مختلفی وجود داشته باشه که با یه دمو و تریلر نشه مقایسه کرد که بگی الان اون انیمیشن ها نیست تو بازی و حذف شده

آخرین ویرایش:
عکس رو از ویدیوی تریلر گذاشتم برا رسوندن مطلب
من هنوز طبق چیزایی که دیدم معتقدم در گرافیک نورپردازی بافتها انیمیشنها دوربین بین تریلر e3 و دموی گیم پلی فاصله عجیبی هست. عالی هست ولی اون تریلر چیز عجیبی بود به قول یه رفیقی تریلر e3یه چیز فضایی بود
حالا یا نسخه ps5ی از بازی در کاره یا این گیم پلی جدید نهایی نیست یا من اشتباه میکنم. به هر صورت 6 ماه دیگه مشخص میشه
شما بگو این اونه ما هم میگیم باشه

من خودم توی گف صرفا بعلت نقل قول از آنیتا سرکیزیان یک هفته بن شدم. تازه گف بشدت از ریست ارا در زمینه ی مسائل سیاسی متعادل تره. واقعا من فکر میکنم دوستان اونجا پست نمیدن و با شرایطش آشنا نیستن.
اتفاقا من جو بازی سنتر رو ترجیح میدم خیلی دوستانه تره و اصلا هم فکر نمیکنم الان ناظمین باید بیان کار گف رو انجام بدن. ولی بحث یعنی همین شمای نوعی میای حرفتو میزنی باید انتظار داشته باشی که آبکشت کنن کما اینکه اونطرف هم همینکارو میکنه تا زمانی هم که توهین نکردن مشکلی نیست. شما اگر نمیخوای باهات مخالفت شه باید بری وبسایت بزنی تو فروم حتما یکی پیدا میشه تو رو به چالش بکشه

در مورد گرافیک بازی هم قدر مسلم اینکه اتفاقا از همون جاهای بازی شات داشتیم تو بیلد جدید و واقعا من یکی فرقی ندیدم.
داشتم امروز RDR2 بازی میکردم و برام جالب بود زیر نو مهتاب همه چی قشنگتره. گرافیکش در ظهر یکم تو ذوق میزنه البته من رو Xone بیس بازی میکنم که کلا مشکل تار بودن داره ولی زیر نو مهتاب انگار مشکل خیلی کمتر بچشم میاد. بنظرم الان هم وضعیت همینه همیشه تو بازی ها یه جاهایی خوشگلتر از جاهای دیگه بنظر میرسن در صورتیکه وضعیت تکسچرا تکنیکا عینا یکیست
116266

وای این خیلی خوب بود:))

جدا چطوری میشه که هم جز پرشکست ترین ها باشی و هم سال به سال ارزش شرکتت رشد داشته باشه و تو این ۱۰ سال تبدیل بشی به ارزشمند ترین شرکت دنیا؟

این تاپیک داره به پربار ترین تاپیک این چند سال اخیر BC تبدیل میشه:D بچه ها با قدرت ادامه بدین استعداد ها تازه داره شکوفا میشه:D

دوستان فن واقعی بازی خواهشا دیگه کاربرای معلوم الحال رو ریپلای نکنید و خوراک ندید به ترول ها که بیشتر از این گند نخوره به تاپیک

کسی که میگه جو بازی سنتر مسموم اینها ، این نظراتش برای بازی و کمپانی محبوب خودشه ، !! ایشالله که از این به بعد رعایت میکنن، ولی اگه بخوان باز ادامه بدن باید فکر دیگه ای کرد! واقعا نمیشه تحمل کرد شش ماه دیگه وضعیت این تاپیک همین شکلی باشه!!
........
ضمنا بگم تو یه هفته ۱۲۰ صفحه

• Like
Reactions: Un_Tlou
ببینید اینجا جو مسموم به این علت که بحث جاش به یار کشی و گنگ بازی داده. هر دو طرفم اعضایی دارن که به شدت دگم و متعصبن. اگر حرفی بزنی که مذاقشون خوش نیاد روت برچسب هیتر و سونی/اکس باکس فن میزنن سعی میکنن با حرف های تحقیرانه حذفت کنن از تاپیک
کاری به این که حق دارن توهین کنن یا نه ندارم چون بحث آزادی عقیده مطرح اما نمیتونی منکر این بشی که جو به شدت سمی شده اینجا و جو دوستانه ای که ازش صحبت میکنی به نظر بیشتر شبیه میدون جنگ :D

خداوکیلی باورم نمیشه یه عده ریختن میخوان TLOU رو ترول کنن :))
خب عزیزان من سونی این همه بازی انحصاری داره !‌ چرا رو اونا سرمایه گذاری نمیکنید ناموسا ؟
اومدید بند کردید به چیزی که عمرا مو لای درزش نمیره که نمیره
ناراحت نشید از دست من به ولله به خاطر خودتون میگم وقت انرژیتون داره بیخود مصرف میشه اینجا

یادش بخیر
اواخر دوران PS3 بود که شانس شخمیه ما زد پلی استیشن ما نابود شد
دقیقا همون اواخر نسل بود که هر چی بلاک باستر بود داشت ریلیز میشد
حالا باقی بازی های خفن رو مثل GTA V با 360 هندل کردیم رفت
ولی یک دوراهی بزرگ بود که برای TLOU می ارزه آدم بخواد یک کنسول بخره یا نه ؟
سرتون رو درد نیارم دل زدم به دریا و فقط برای همین بازی رفتم یک PS3 Slim گرفتم
بدون تردید اون روز یکی از بهترین تصمیمات زندگیم رو گرفتم و واقعا متاسفم برای کسایی که به هر علتی نتونستن تو زندگیشون این شاهکار رو تجربه کنن و لذت ببرن.

کلا خودم شخصا آدم بی حوصله ای هستم و عمرا پیش نمیاد یک بازی رو دوبار بشینم بازی کنم
از همین پروفایلم این زیر باز کنید میبینید عمرا وقت نمیذارم برای بازی ها که چمیدونم بشینم تروفی جمع کنم و این حرفا
ولی TLOU تنها بازی بود که چند بار تمومش کردم بعدم که Remaster اومد باز دوباره خریدم و تمومش کردم :D

بگذریم از این حرفا

یک حسی بهم میگه این بازی قرار داستانی بسیار بزرگ تر از آنچه تصور میکنیم داشته باشه
هم پوششی از هر آنچه که به عنوان تئوری حدس زدیم درونش هست و هم به جاهایی مارو میبره که مغزمون سوت میکشه
شخصا از نبود مولتی بینهایت خوشحال شدم‌ :D چیزی که زیاده عنوان مولتی پلیر من شخصا منتظر این هیولام فقط به خاطر سینگلش (با احترام به مولتی بازای عزیز)

و چیزی از این بازی نمیخوام جز اینکه با n تا محیط و جو مختلف رو به رو بشم و هر چند ساعت یک پیچش داستانی کلا منو وارد دنیای جدیدی کنه که از قرار معلوم این بازی دقیقا واسه سلیقه من و امثال من قرار ساخته بشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or