PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
دقیقا منم نظرم همین بود....
دینا بعد از اینکه گم میشه.... وقتی الی پیداش میکنه اینفکتد شده و اعضای تیم میکشنش....
این موضوع تا حدودی تو تریلر هم معلومه

چیزی که تو تریلر می‌بینیم:
اول تریلر... الی با دینا تو یک تیم و سوار اسب هستن

دینا گم میشه و الی دنبالش میگرده... و در نهایت وقتی الی وارد خونه میشه... اعضای تیم نگهش میدارن تا کاری نکنه... و صدای شلیک میاد و یکی رو میکشن... شخصی که معلومه برای الی خیلی مهمه.... و خب دینا میتونه باشه چون رابطۀ احساسی‌ای با هم داشتن

در نهایت مسیر انتقام گیری الی شروع میشه.... و جوئل هم در این مسیر کمکش میکنه
البته این تئوری منه
و خداوند! دینا را سر راه نیل قرار داد تا سر جوئلو نبُره :D:| آیه ۲ از سوره ی ..
خاص بودن نیل همینه، با دنیایی که میسازه خیلی در تعامله و فرو میره داخلش! مثلا در نسخه اول تس قرار بود گردن جولو بزنه! :| خوشبختانه بروس بود!! در این نسخه هم خدا رو شکر Halley Gross حضور داره تا نیل رو کمی کنترل کنه :D
به قدری که نیلو میشناسم برادرمو نمیشناسم :))
اصلا نیازی به تئوری پردازی نیست
اسم دینا از کجا اومده ؟

The FIRST BOOK of MOSES,
CALLED
GENESIS.
Chapter 34

تجاوز به ‌دینه‌

1روزی دینه -‌دختر یعقوب ‌و لیه- به ‌دیدار چند نفر از زنان ‌كنعانی رفت‌.
2شكیم‌-پسر حمور حوّی- كه‌ رئیس ‌آن‌ منطقه‌ بود، او را دید و به ‌زور او را گرفت ‌و به ‌او تجاوز كرد.
3امّا متوجّه ‌شد كه ‌او دختر بسیار زیبا و دلربایی است‌ و عاشق ‌او شد. پس‌ كوشش‌ می‌كرد كه‌ هرطور شده ‌دل ‌او را بدست‌ آورد.
4پس ‌شكیم ‌به‌ پدرش ‌گفت‌: «از تو می‌خواهم‌ كه ‌این ‌دختر را برای من ‌بگیری‌.»
5یعقوب ‌فهمید كه‌ دخترش ‌دینه‌، لكّه‌دار شده‌ است‌. امّا چون‌ پسران‌ او با گلّه رفته ‌بودند، كاری نكرد تا آنها بازگردند.
6حمور، پدر شكیم ‌به ‌نزد یعقوب ‌رفت ‌تا با او گفت‌وگو كند.
7در همین ‌موقع ‌پسران‌ یعقوب ‌از مزرعه‌ آمدند. وقتی از ماجرا باخبر شدند بشدّت‌ ناراحت‌ و خشمگین‌ شدند. زیرا كه ‌شكیم‌ به ‌دختر یعقوب ‌تجاوز كرده ‌بود و به‌ این ‌وسیله‌ به‌ قوم‌ اسرائیل‌ توهین ‌شده ‌بود.
8حمور به ‌ایشان‌ گفت‌: «پسر من‌ شكیم ‌عاشق ‌دختر شما شده‌ است‌. خواهش ‌می‌كنم ‌اجازه ‌بدهید تا با او ازدواج ‌كند.
9بیایید با هم ‌قرارداد ببندیم‌ تا دختران ‌و پسران ‌ما با هم ‌ازدواج‌ كنند.
10به ‌این ‌ترتیب ‌شما می‌توانید در سرزمین‌ ما بمانید و در هر جایی‌ که ‌می‌خواهید زندگی كنید. آزادانه ‌به‌ كسب ‌و كار مشغول ‌شوید و اموال ‌فراوان‌ برای خود به ‌دست‌ آورید.»
11سپس ‌شكیم ‌به ‌پدر و برادران ‌دینه ‌گفت‌: «شما این‌ لطف ‌را در حق‌ من ‌بكنید، در عوض ‌هرچه‌ بخواهید به‌ شما خواهم‌ داد.
12هرچه ‌پیشكش ‌و هر چقدر مهریه ‌می‌خواهید من‌ قبول ‌دارم‌. شما فقط ‌اجازه ‌بدهید كه ‌من ‌با دینه ‌ازدواج ‌كنم‌.»
13پسران ‌یعقوب‌، چون ‌شكیم‌ خواهرشان‌ دینه ‌را لكّه‌دار كرده ‌بود، به‌ شكیم ‌و پدرش‌ حمور با حیله‌ جواب ‌دادند.
14آنها گفتند: «ما نمی‌توانیم ‌بگذاریم‌ خواهرمان‌ با مردی كه ‌ختنه‌ نشده‌ است، ‌ازدواج ‌كند. چون ‌این‌كار برای ما ننگ ‌است‌.
15ما فقط‌ با این‌ شرط‌ می‌توانیم ‌با شما موافقت‌ كنیم‌ و اجازه ‌بدهیم ‌كه ‌دختران ‌و پسران‌ ما با هم ‌ازدواج‌ كنند كه‌ شما هم‌ مثل ‌ما بشوید و تمام ‌مردان ‌شما ختنه ‌شوند.
16آن ‌وقت‌ ما میان ‌شما ساكن ‌خواهیم ‌شد و با شما یک ‌قوم‌ می‌شویم‌.
17امّا اگر شرط ‌ما را قبول‌ نكنید و ختنه‌ نشوید، ما دخترمان ‌را برمی‌داریم ‌و اینجا را ترک‌ می‌كنیم‌.»
18این‌ شرط ‌به‌ نظر حمور و پسرش‌ شكیم‌، پسند آمد.
19آن ‌مرد جوان‌ به‌خاطر عشقی كه ‌به‌ دختر یعقوب‌ داشت‌ برای انجام‌ این‌ شرط ‌هیچ‌ تأخیر نكرد. شكیم ‌در بین‌ فامیل ‌خود از همه ‌عزیزتر بود.
20حمور و پسرش ‌شكیم ‌به ‌محل‌ اجتماع‌ شهر كه‌ در دروازهٔ شهر بود آمدند و به ‌مردان ‌شهر خود گفتند:
21«این ‌مردم ‌با ما دوست‌ هستند. بگذارید اینجا در بین ‌ما زندگی كنند و آزادانه ‌رفت ‌و آمد نمایند. این ‌سرزمین ‌آن‌قدر بزرگ ‌هست ‌كه ‌برای هردوی ما كافی باشد. با دختران‌ آنها ازدواج‌ كنیم ‌و دختران ‌خود را به ‌آنها بدهیم‌.
22امّا این‌ مردم‌ فقط ‌به ‌این‌ شرط ‌حاضرند در بین ‌ما زندگی كنند و با ما یكی شوند، كه ‌تمام ‌مردان‌ و پسران‌ ما مثل‌ آنها ختنه‌ شوند.
23در این ‌صورت‌، آیا تمام‌ دارایی آنها و هرچه‌ را كه ‌دارند، مال ‌ما نمی‌شود؟ پس‌ بیایید موافقت‌ كنیم‌ که بین ‌ما زندگی كنند.»
24تمام‌ مردم ‌آن‌ شهر با آنچه‌ حمور و شكیم‌ گفتند موافقت‌ كردند و تمام ‌مردان ‌و پسران‌ ختنه‌ شدند.
25سه‌ روز بعد، وقتی كه‌ مردان‌ به‌خاطر ختنه‌ شدن ‌هنوز درد داشتند، دو پسر یعقوب‌، شمعون ‌و لاوی -‌برادران ‌دینه- شمشیر خود را برداشتند و بدون‌ خبر ‌به‌ شهر حمله‌ كردند و تمام‌ مردان ‌را كشتند.
26آنها حمور و پسرش ‌شكیم‌ را هم‌ كشتند و دینه‌ را از خانهٔ شكیم ‌بیرون‌ آوردند و رفتند.
27بعد از این‌ كشتار، پسران‌ دیگر یعقوب ‌شهر را غارت ‌كردند تا انتقام‌ خواهرشان‌ را كه ‌لكّه‌دار شده‌ بود، بگیرند.
28آنها گلّه‌های گوسفند و گاو و الاغ‌ و هرچه‌ كه‌ در شهر و مزرعه‌ بود، برداشتند.
29آنها تمام‌ چیزهای قیمتی را برداشتند و زنان‌ و بچهّ‌ها‌ را اسیر كردند و هرچه‌ در خانه‌ها بود، بردند.
30یعقوب‌ به‌ شمعون ‌و لاوی گفت‌: «شما مرا به‌ دردسر انداختید. حالا كنعانیان ‌و فرزیان‌ و تمام‌ كسانی‌كه‌ در این‌ سرزمین ‌هستند از من‌ متنفّر خواهند شد. من ‌یاران ‌زیادی ندارم‌. اگر همهٔ آنها با هم ‌متّحد شوند و به‌ من‌ حمله‌ كنند، تمام‌ ما نابود خواهیم‌ شد.»

Last edited by a moderator:
حرفت درسته ولی سونی استودیو day break و زیپر که از این دسته بازیا میساختن رو فروخت الان کدوم یکی از استودیوهای سونی از اینا میسازن؟! گوریلا با کیلزون؟! (no way :|)
من هنوز بیخیال نشدم کسی جواب منطقی تری نداره؟ >:)

تا وقتی PS5 ریلیز بشه پونزده میلیون نسخه ای فروخته این

یه مورد نظرسنجی:

ترجیح میدید مالتی F2P باشه با امکان خرید پرک و اسلحه
یا از اول پولی باشه ولی آیتم های گیمپلی مجانی
یاد ساتوشی کن بخیر کلی کاراش رو زیرنویس کردم من.

چند وقت پیش اینجا یه بحثی پیش امد، دوستان گفتن چرا از TLoU2 خبری نمیشه و من گفتم سونی یحتمل نشونش نمیده که Death Stranding رو بولد کنه نره زیر سایش، گفتن چرا ماله میکشی (که البته من هنوز نفهمیدم چیکاره ام که بخوام ماله بکشم؟) ولی فکر کنم حرفی که زدم الان کامل مشخص شده باشه. تا قبل این SoP جناب کوجیما و DS در صدر اخبار بودن و الان تو این چند روز همه فراموش کردن کامل اصلا وجود دارن اینا:دی قشنگ مشخصه که بازی های ND و بخصوص Last 2 نمایش هاشون چه تاثیری رو اینترنت داره.

پ.ن: کلا خدا DS رو به خیر بگذرونه رد بشه بره:دی

دستبندی که دینا داره توی خاور میانه به وفور یافت می شه و عامل جذابیته، این یک شهرک مذهبیه، جسی دوست پسر سابق دیناست، اونا توی کلیسا داشتن میرقصیدن و جسی حسادت زیادی به کسانی که با دینا میرقصیدن داشت، بعد که الی باهاش می رقصه، خاطر نشون میکنه دینا، حالا پسران وحشت زده شدن! چون تنها کسی که شانس نزدیکی با دینا رو داره الیه.

جسی مطمئنا آدم مورد اعتمادی نیست! اتفاقی که میوفته و باعث میشه الی در برفها دنبال دینا بگرده، از نظر من نقشه قبلیه! برای گیر انداختن الی. برای همین الی درو باز کرد تعجب کرد و موقع افتادن التماس کرد، تعجبش از نگاه آشنایی بود که میشناختش.

آخرین ویرایش:
اسم دینا از کجا اومده ؟

The FIRST BOOK of MOSES,
CALLED
GENESIS.
Chapter 34

تجاوز به ‌دینه‌

2شكیم‌-پسر حمور حوّی- كه‌ رئیس ‌آن‌ منطقه‌ بود، او را دید و به ‌زور او را گرفت ‌و به ‌او تجاوز كرد.
3امّا متوجّه ‌شد كه ‌او دختر بسیار زیبا و دلربایی است‌ و عاشق ‌او شد. پس‌ كوشش‌ می‌كرد كه‌ هرطور شده ‌دل ‌او را بدست‌ آورد.
5یعقوب ‌فهمید كه‌ دخترش ‌دینه‌، لكّه‌دار شده‌ است‌. امّا چون‌ پسران‌ او با گلّه رفته ‌بودند، كاری نكرد تا آنها بازگردند.
7در همین ‌موقع ‌پسران‌ یعقوب ‌از مزرعه‌ آمدند. وقتی از ماجرا باخبر شدند بشدّت‌ ناراحت‌ و خشمگین‌ شدند. زیرا كه ‌شكیم‌ به ‌دختر یعقوب ‌تجاوز كرده ‌بود و به‌ این ‌وسیله‌ به‌ قوم‌ اسرائیل‌ توهین ‌شده ‌بود.
8حمور به ‌ایشان‌ گفت‌: «پسر من‌ شكیم ‌عاشق ‌دختر شما شده‌ است‌. خواهش ‌می‌كنم ‌اجازه ‌بدهید تا با او ازدواج ‌كند.
10به ‌این ‌ترتیب ‌شما می‌توانید در سرزمین‌ ما بمانید و در هر جایی‌ که ‌می‌خواهید زندگی كنید. آزادانه ‌به‌ كسب ‌و كار مشغول ‌شوید و اموال ‌فراوان‌ برای خود به ‌دست‌ آورید.»
11سپس ‌شكیم ‌به ‌پدر و برادران ‌دینه ‌گفت‌: «شما این‌ لطف ‌را در حق‌ من ‌بكنید، در عوض ‌هرچه‌ بخواهید به‌ شما خواهم‌ داد.
12هرچه ‌پیشكش ‌و هر چقدر مهریه ‌می‌خواهید من‌ قبول ‌دارم‌. شما فقط ‌اجازه ‌بدهید كه ‌من ‌با دینه ‌ازدواج ‌كنم‌.»
13پسران ‌یعقوب‌، چون ‌شكیم‌ خواهرشان‌ دینه ‌را لكّه‌دار كرده ‌بود، به‌ شكیم ‌و پدرش‌ حمور با حیله‌ جواب ‌دادند.
14آنها گفتند: «ما نمی‌توانیم ‌بگذاریم‌ خواهرمان‌ با مردی كه ‌ختنه‌ نشده‌ است، ‌ازدواج ‌كند. چون ‌این‌كار برای ما ننگ ‌است‌.
15ما فقط‌ با این‌ شرط‌ می‌توانیم ‌با شما موافقت‌ كنیم‌ و اجازه ‌بدهیم ‌كه ‌دختران ‌و پسران‌ ما با هم ‌ازدواج‌ كنند كه‌ شما هم‌ مثل ‌ما بشوید و تمام ‌مردان ‌شما ختنه ‌شوند.
17امّا اگر شرط ‌ما را قبول‌ نكنید و ختنه‌ نشوید، ما دخترمان ‌را برمی‌داریم ‌و اینجا را ترک‌ می‌كنیم‌.»
19آن ‌مرد جوان‌ به‌خاطر عشقی كه ‌به‌ دختر یعقوب‌ داشت‌ برای انجام‌ این‌ شرط ‌هیچ‌ تأخیر نكرد. شكیم ‌در بین‌ فامیل ‌خود از همه ‌عزیزتر بود.
20حمور و پسرش ‌شكیم ‌به ‌محل‌ اجتماع‌ شهر كه‌ در دروازهٔ شهر بود آمدند و به ‌مردان ‌شهر خود گفتند:
21«این ‌مردم ‌با ما دوست‌ هستند. بگذارید اینجا در بین ‌ما زندگی كنند و آزادانه ‌رفت ‌و آمد نمایند. این ‌سرزمین ‌آن‌قدر بزرگ ‌هست ‌كه ‌برای هردوی ما كافی باشد. با دختران‌ آنها ازدواج‌ كنیم ‌و دختران ‌خود را به ‌آنها بدهیم‌.
22امّا این‌ مردم‌ فقط ‌به ‌این‌ شرط ‌حاضرند در بین ‌ما زندگی كنند و با ما یكی شوند، كه ‌تمام ‌مردان‌ و پسران‌ ما مثل‌ آنها ختنه‌ شوند.
23در این ‌صورت‌، آیا تمام‌ دارایی آنها و هرچه‌ را كه ‌دارند، مال ‌ما نمی‌شود؟ پس‌ بیایید موافقت‌ كنیم‌ که بین ‌ما زندگی كنند.»
24تمام‌ مردم ‌آن‌ شهر با آنچه‌ حمور و شكیم‌ گفتند موافقت‌ كردند و تمام ‌مردان ‌و پسران‌ ختنه‌ شدند.
25سه‌ روز بعد، وقتی كه‌ مردان‌ به‌خاطر ختنه‌ شدن ‌هنوز درد داشتند، دو پسر یعقوب‌، شمعون ‌و لاوی -‌برادران ‌دینه- شمشیر خود را برداشتند و بدون‌ خبر ‌به‌ شهر حمله‌ كردند و تمام‌ مردان ‌را كشتند.
26آنها حمور و پسرش ‌شكیم‌ را هم‌ كشتند و دینه‌ را از خانهٔ شكیم ‌بیرون‌ آوردند و رفتند.
27بعد از این‌ كشتار، پسران‌ دیگر یعقوب ‌شهر را غارت ‌كردند تا انتقام‌ خواهرشان‌ را كه ‌لكّه‌دار شده‌ بود، بگیرند.
29آنها تمام‌ چیزهای قیمتی را برداشتند و زنان‌ و بچهّ‌ها‌ را اسیر كردند و هرچه‌ در خانه‌ها بود، بردند.
30یعقوب‌ به‌ شمعون ‌و لاوی گفت‌: «شما مرا به‌ دردسر انداختید. حالا كنعانیان ‌و فرزیان‌ و تمام‌ كسانی‌كه‌ در این‌ سرزمین ‌هستند از من‌ متنفّر خواهند شد. من ‌یاران ‌زیادی ندارم‌. اگر همهٔ آنها با هم ‌متّحد شوند و به‌ من‌ حمله‌ كنند، تمام‌ ما نابود خواهیم‌ شد.»
31امّا آنها جواب ‌دادند: «ما نمی‌توانیم‌ بگذاریم‌ كه ‌با خواهر ما مثل ‌یک ‌فاحشه ‌رفتار كنند.»

https://www.bible.com/fa/bible/181/GEN.34.TPV
یه نکته جالب هم اینه که دینا اصلا شبیه غربی ها نیست .
میگم با این حرکتهای نیل کم احتمالش نیست تو سریه بعد اسم جوئل رو بزار موسی :D

• Smile
Reactions: Nameless King
اسم دینا از کجا اومده ؟

The FIRST BOOK of MOSES,
CALLED
GENESIS.
Chapter 34

تجاوز به ‌دینه‌

31امّا آنها جواب ‌دادند: «ما نمی‌توانیم‌ بگذاریم‌ كه ‌با خواهر ما مثل ‌یک ‌فاحشه ‌رفتار كنند.»

https://www.bible.com/fa/bible/181/GEN.34.TPV
بهترین پستی که توی این 299 صفحه میشه پیدا کرد =D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>

والا وقتی کامنت میدی، من خو احساس می کنم خود نیل دراکمن هم تو BC هستش.:D (مخصوصا وقتی میبینم دیگه عکس خودشو گذاشتی.:D)
خدا به سر شاهده واسه من بلعکسه
هر وقت خود نیل توییت میکنه فکر میکنم‌ امیره:)))))

دقیقا منم نظرم همین بود....
دینا بعد از اینکه گم میشه.... وقتی الی پیداش میکنه اینفکتد شده و اعضای تیم میکشنش....
این موضوع تا حدودی تو تریلر هم معلومه
چیزی که تو تریلر می‌بینیم:
اول تریلر... الی با دینا تو یک تیم و سوار اسب هستن
دینا گم میشه و الی دنبالش میگرده... و در نهایت وقتی الی وارد خونه میشه... اعضای تیم نگهش میدارن تا کاری نکنه... و صدای شلیک میاد و یکی رو میکشن... شخصی که معلومه برای الی خیلی مهمه.... و خب دینا میتونه باشه چون رابطۀ احساسی‌ای با هم داشتن
در نهایت مسیر انتقام گیری الی شروع میشه.... و جوئل هم در این مسیر کمکش میکنه
البته این تئوری منه
فقط یه سوال اینجا پیش میاد فکر نکنم به این سادگی ها باشه
دینا گم میشه > بعد گروه خودت پیداش میکنن تبدیل شده > تو رو نگه میدارن کاری نکنی > بعد میکُشنش > حالا الی از کی انتقام بگیره ؟ از گروه و تیم خودی ؟
تو تریلر تامی به الی هشدار میده که نمیدونی داری تو چه چیز خطرناکی وارد میشی نمیدونی با چه گروه بزرگی میخوای در بیوفتی
از طرفی وقتی الی لخت هستش آثار شکنجه و خط و خش رو بدنش پیداست
دقت هم بدید وقتی الی به کلبه میرسه خودش تنها هستش که خودش رو هم میگیرن و حالا کسی که دنبالشه جلو چشماش میکشن (فکر کنم خود الی رو هم تیم تامی نجات بدن اونجا) دقت بدید وقتی تو خونه الی و تامی دارن حرف میزنن پیشونی تامی زخمیه و خراشی که رو صورت الی تو اون کلبه بود رو صورتشه
پس این اتفاق احتمالا تو دقایق اول بازی باید رخ بده تا قبل اضاف شدن جول (دقت بدید اتفاقی که برای الی میوفته زمستون هستش و زمانی که جول اضاف میشه به بازی الی با آستین کوتاهه یعنی بهار و تابستونه یادتون باشه سری قبلی هم فصل ها عوض میشد)
به هر جاش نگاه میکنی بازه و هر چیزی از ذهن ما میگذره امکان پذیره

آخرین ویرایش:

میگم کسی این رو گذاشته بود ؟؟ کلی چیز جدید و اطلاعات خفن میدن ! مثل درگیری تن به تن با رانر ها ، میز ارتقا ، یه چیزش رو نفهمیدم ، برای ساخت ابزار های مختلف باید اول طریقه ساختشو یاد بگیریم از طریق مجلاتی که پیدا میکنیم؟؟ !!(کف)

همزمان ناتی داره نسل جدیدشم پرورش میده !

View attachment 118237
یه پرستیژ خاصی داره قیافش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or