PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
Definitely looks more like a game now. That E3 cinematic trailer was amazing and something completely different, but this looks like a sequel to the Ps3 game on a more powerful console. Best in class visuals from Naughty Dog as usual though. Looks outstanding

خلاصه این ویدیو ها
حتی آنچارتد4 هنوز تو این نسل برای خودش پرچمداره اونوقت چطوری بازی 4سال بعد کمی نسخه بهبود یافته ps3 ?

هیچ بازی مولتیش در حد افسانه ای نیست . من حد و خاطرات خودم رو بیان کردم . و اینکه چقدر لذت بردم . اینکه شما بگید نه اینجوری بود ، اونجوری بود ، تغییری در حس و حال من نخواهد داشت .
اگه بازی صرفا اپگرید نسخه ps3 باشه ، میتونستن مولتی رو هم قرار بدن منتهی خودشون دارن میگن جاه طلبانه و ... یعنی دارن القا میکنن یه تغییر اساسی و بزرگ خواهیم داشت که حتی باعث شده بخش بزرگی از بازیمون یعنی مولتیش رو حذف کنیم .
حرف منم اینه اگه مولتی به اون خوبی و محبوبی رو حذف کردن به خاطر سینگل پلیر ، پس باید سینگل یه چیزی باشه خیلی فراتر از " همون نسخه قبلی با جزییات بیشتر و ... "
بله . احتمالا من اول و بیشتر از همه ناامید بشم . یعنی بخصوص با این حس و حال بدی هم که دارم ، احتمالا رو تجربه بازی هم تاثیر منفی بزاره برای من .
متوجه نمیشم هم اینکه چطور تایید کردن هست بعد یه هو میگن نیست .

تمام بازی چیزی بود که ۲۰۱۸ و امروز نشونمون دادن ، یعنی تو جزییات و گیم پلی قرار نیست فکر کنیم کلی چیز ویژه ازمون پنهان کردن ! نهایتش کمی سوپرایز مثل دشمنان و اینفکتد های بیشتر و متنوع تر ، و بخش های هیجان انگیز مثل اسنایپ کردن و فرار کردن از دست ماشین جنگی یا تانک که تو نسخه های قبلی بازی بود !

اینکه بخش مولتی رو حذف کردن چون موقع ساخت به این نتیجه رسیدن که برای گنجاندن کل داستان تو بازی زمان بازی خیلی بیشتر میشه ! از طرفی هم نمیشه این زمان بیشتر رو با مراحل تکراری پر کرد ! مسلما زمانی باقی نمی‌ماند براشون که روی بخش مولتی کار کنن!

نه اینکه چیز پنهانی در کار بوده و گفتن به جای کار کردن روی مولتی روی این بخش کار کنیم !

You'll Kill A Lot Of Dogs In The Last of Us Part 2
in addition to murdering a lot of people, you'll also be murdering a lot of dogs
من واقعا بولد شدن این قضیه رو نمیفهمم؟! چرا اصلا برای این موضوع باید تیتر رفت! مگرنه که خشونت بازی بالاست و کلی ادم قراره با فجیع ترین شکل ممکن کشته شن بعد "همچنین" (انگار موضوع عجیبیه!) سگ ها رو هم باید بکشید! و این موضوع کشتن سگ ها جوری بیان شده که انگار از لحاظ خشونت یک موضوع جداست و باید با دید متفاوت تری ( نسبت به کشتن انسان ) بهش وارد شد!

یاد دوستم افتادم که طرفدار حیوانات بود و میگفت من اگر خدای نکرده سگ یا گربه له کنم زیر ماشینم تا اخر عمر رانندگی نمیکنم و داغون میشم ولی اگر ادم له کنم با ماشینم هیچ فرقی برام نداره...کلا اکثر این انجمن حمایت از حیوانات تعطیلا از لحاظ منطق

تمام بازی چیزی بود که ۲۰۱۸ و امروز نشونمون دادن ، یعنی تو جزییات و گیم پلی قرار نیست فکر کنیم کلی چیز ویژه ازمون پنهان کردن ! نهایتش کمی سوپرایز مثل دشمنان و اینفکتد های بیشتر و متنوع تر ، و بخش های هیجان انگیز مثل اسنایپ کردن و فرار کردن از دست ماشین جنگی یا تانک که تو نسخه های قبلی بازی بود !

اینکه بخش مولتی رو حذف کردن چون موقع ساخت به این نتیجه رسیدن که برای گنجاندن کل داستان تو بازی زمان بازی خیلی بیشتر میشه ! از طرفی هم نمیشه این زمان بیشتر رو با مراحل تکراری پر کرد ! مسلما زمانی باقی نمی‌ماند براشون که روی بخش مولتی کار کنن!

نه اینکه چیز پنهانی در کار بوده و گفتن به جای کار کردن روی مولتی روی این بخش کار کنیم !
مازیار من نمیتونم قانع بشم
سازنده یه استدیو معمولی نیست ND هست و میتونست جداگانه یه تیم جدا برا مولتی داشته باشه و رو این بخش کار کنن , این حرفا برا Bend و بقیه استدیوها اوکی و قابل قبول هست و از طرفی مولتی نسخه اول اینقدر عالی بود که نیاز به تعریف من نیست همه میدونن و بسیار هم محبوب بوده (بهترین مولتی بازی های سونی از نظر من) پس نمیتونم قبول کنم که همچین بخشی که دیدم خیلی ها تا الان منتظرش بودن حذف بشه . ND میتونست یه تیم جداگانه تشکیل بده و هیچ اتفاقی هم برا بخش سینگل به وجود نیاد , حداقل میتونستن بعد از ریلیز مثل RDR2 به بازی اضافه کنن
ضد حال بدی خوردم ولی خب سینگل بازی اینقدر فوق العاده پشم ریزون روش کار شده و قطعا میترکونه که ممکنه این قضیه به چشم نیاد

You'll Kill A Lot Of Dogs In The Last of Us Part 2

من واقعا بولد شدن این قضیه رو نمیفهمم؟! چرا اصلا برای این موضوع باید تیتر رفت! مگرنه که خشونت بازی بالاست و کلی ادم قراره با فجیع ترین شکل ممکن کشته شن بعد "همچنین" (انگار موضوع عجیبیه!) سگ ها رو هم باید بکشید! و این موضوع کشتن سگ ها جوری بیان شده که انگار از لحاظ خشونت یک موضوع جداست و باید با دید متفاوت تری ( نسبت به کشتن انسان ) بهش وارد شد!
سگ برای غربیا مثل اعضای خانواده میمونه. تو فرهنگ اونا تا دلت میخواد مرد بکش مخصوصا مرد سفید پوست ولی کشتن زنها و بچه ها و سگها بشدت باهاش برخورد میشه حالا باز زنهای بالغ قابل بخششتره. البته منظور در بازیه ها

• Like
Reactions: voldmort

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or