PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
نه بحث سر اینه که اون گیم پلی توی e3 مثلا اونجاش که توی مغازه بود که اون یارو گنده الی رو گرفت پرتش کرد یا اون جاخالی دادنها چطوریه
این قسمتهایی از گیم پلی که اومده مال همه سایتها یکسانه باید ببینیم تجربه شخصی خود اونایی که بازی کردن چی بوده دقیقا
ناتی داگ قرار بود اطلاعات بده چیزی نداده هنوز؟
اون جاخالی دادن ها که طرف با چکش میزنه و الی جا خالی میده فکر کنم مربوط به همون نمایش e3 بوده.

لطفا لینک با کیفیت از Easy Allies و گیم پلی هفت دقیقه ای بدین.
..............

تا اینجا چیزی که من دیدم اینه که خیلی گیم پلی بهتر شده. یعنی بزرگ ترین ضعف TLOU برای من به شخصه رفع شده. الی خیلی سریع تر هست. من با همین مشکل داشتم که جول کند بود.

یک نکته ای هم که تو گیم اسپات اشاره میکنه اینه تو این دو ساعتی که بازی کردن از اون صحنه هایی که دو کاراکتر همو صدا میزنن برای باز کردن جایی یا بالارفتن از جایی یک نمونه فقط بوده. اینم باز یک بهبود خیل خوبه .

من که از نظر نبود قسمت آنلاین ضدحال خوردم
برای مثال شما چند بار یه فیلم شاخ رو ببینی خسته میشی و برات تکراری میشه ؟
اینم همینه بگو سری اول میری داستان کلا برات آشکار میشه بعد میری دنبال پلات کردن بازی اینقدر صحنه ها برات تکرار میشه که سیر و اشباع میشی از داستان بازی
ولی آنلاین یه چیز دیگه س بازی رو تو بند بند وجودت تا سالها حفظ میکنه وقتی میری تو محیط آنلاینش احساس تکرار و خستگی بهت دست نمیده هر سری با افراد جدید و شیوه های جدید واقعا واقعا ضدحال خوردم
امیدوارم تا زمان عرضه نظرشونو عوض کنن
الان من دلارشو شارژ کردم تو اکانتم برای پیش خرید، همین نبود قسمت آنلاین منو تو تردید گذاشت برای پیش خرید

خود دراکمن گفته نداره و هیچی ام از بعدا اومدنش نگفتن.

اگه بعدا بسازن حتی منطقیه بصورت اکسپنشن جدا بفروشن سی دلار مثلا؛ چون این بازی سینگلش هشتاد دلار میارزه :|
مالتی داره چون استخدام داشتن در جریانِ کاراشون هستم :D. نگفته کلا بازی مالتی نداره. ولی زمان بر خواهد بود.
t7912_.jpg

ای کاش همون بخش E3 2018 رو میدادن به منتقدا هم میشد راحت دید هم از هر نظر مقایسه کرد

ویدئو گیم پلی رو ببین هرچی اونجا نشون دادن اینجا هم هست. باقی مواردی هم که نیست به این دلیله که اساسا همچین چیزی تو دمو نیست. وگرنه سیستم انیمیشن بازی همونه. کلا انیمیشن و AI در همون حد خفنه و پشم ریزون.

اینا همون اخبار رسمی بود که میخواستن به مناسبت Outbreak Day بدن :D
مارو باش گفته بودیم گیمپلی رسمی و باکس ارت جدید و پوستر خفن و ... :D
اتفاقا نیاز مبرم به پوستر جوئل دارم با کیفیت فضایی، اگه تا آخر شب نزاشتن برا تک تک اعضا توییت میدم :D

من بیرون بودم الان اومدم و کامنتهارو خوندم و اونجایی که رسیدم به بخش بازی مولتی پلیر نداره انگار اب سردی ریختن رو سرم
مولتی پلیر نسخه قبلی انقدر محبوب و پرطرفدار و از بهترینهای زمان خودش بود و برای من کلی خاطره ، چرا باید حذف بشه ؟؟ قبلا با تایید رسمی گفته بودن داره
چقدر جدی هست این مساله ؟ ممکنه برای ریلیز گفته باشن اینو ؟ مثل رد دد و جی تی ای یعنی ؟ بعدا اضافه میشه ؟ چیه جریان ؟

• Like
Reactions: Black Roz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or