PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
در مورد استفاده بله جفتشون طلسم هستن.
ولی چشم زخم یه چشم تنهاس
این وسط کف دست یه چشم هست
بلاخره وقتی میبینی باید بدونی چیه

مثلا این دختره تو لست دیانا اگه چشم تنها بود رو دستبندش خوب میشد ایرانی شیعه :D
ولی الان کاملا مشخص یهودیه:D
از اونجایی که این دختره ظاهرا در بازی مرده، امیدوارم داستان سمت هولوکاست و یهود ستیزی و این صحبت ها نرن که دیگه همه جا کردن تو چشممون :دی

از اونجایی که این دختره ظاهرا در بازی مرده، امیدوارم داستان سمت هولوکاست و یهود ستیزی و این صحبت ها نرن که دیگه همه جا کردن تو چشممون :D
امیدوارم بازی به سمت سیاست و اینا نره چون واقعا چیپ میشه. مثل اینکه ایران بازی بسازه نماد وسط پرچم ایران و اینا رو بیاره تو بازیش. بهتر بود یه چیز مستقل میساختن که جناحی نشه بازی.

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
من شخصا همیشه از زامبی و... متنفر بودم وقتی tlou معرفی شد ناراحت شدم که چرا nd داره این داستان رو روایت میکنه تا قبل اینکه بازی منتشر بشه هم دو دل بودم بازیو تهیه کنم یا نه...اما گرفتم... چنان شیفته بازی شدم برای منی که حالم از روایت های بقا تو دوران اخرالزمانی بهم میخوره یک معجون کم نظیر بود و دیگه بیخیال بازی نمیشدم...ماجرای الی رو هم از همون نسخه یک فهمیدیم...(اما ازارمون نمیداد) اما خوب این فضایی که رسانه داره میره کاملا مضخرفه...چه تو سینما چه تو بحث سریال ها مخصوصا شبکه هایی نظیر نتفلیکس!!!!!!!...جوری رفتار میشه این اقلیت انگار اکثریت هستن و ما گناه کردیم که مثل اونا نیستیم... خوب از طرفی برای گدایی نمره حرکت خوبی میتونه باشه...الان یک عده میان میگن اصلا میدونی nd چی هست و فلان؟من بالا هم گفتم مهارت nd بود که منو شیفته tlou کرد... اما برای اثبات توانایی هاش که قبلا ثابت کرده کاش این سمتی نره...!کسایی که رسانه رو دنبال میکنن میدونن توی غرب بخصوص امریکا هیچکس دیگه جرات انتقاد ساده و کوچیک نداره چون بهش یک برچسب میزنن...و خیلی از محصولات رسانه و سرگرمی برخلاف انچه که شایسته بودن دیده میشن...من میگم باید شرایط اقلیت هارو درک کرد ولی نمیخواد تو حلق و مغزمون کنید این شعار های کاسه گداییتون رو....اینطوری پیش بره تلو سه بچه الی به عنوان شخصیت اول بازی ترن*س...(حتما با توجه به اینکه توی دنیا های اخرالزمانی خرافات دوباره اوج میگیره داستان یک ترن*سه که باید زنده بمونه و از طرف گروهک ها و جادوگر ها تهدید میشه ایده جذابیه برای دراکمنه:دی)...دنیا داره به سمتی میره که ارزش های بنر های شعاری از داستان های عمیق پیشی میگیره...!!!!!!!!!!!!

اونهایی که از الی بخاطر ریجی که میزنه متنفرن و مثل قبل نمیدوننش، زندگیِ گلو بلبلش پر از مشکلات و حوادث عجیبو غریبه، خودتو بزار جای الی آره! فکر کن توی چنین دنیای بی رحمی رها شدی و تنها کسی که خنده روی لبات میاره، به بدترین شکل پرپرش کنن، اونم کسی مثل الی که در هر مرحله از زندگیش بخاطر اتفاقات وحشتناکی که به کمک جوئل پشت سر گذاشتشون، فقط ذره ای امید براش باقی مونده تا انسانیتشو فراموش نکنه، شاید شما هم شدیدا وابسته باشید، حالا فکر کنید تنها وابستگیتون به این زندگی کوفتی! رو ازتون بگیرن، چکار میکنید؟ اصلا یه سگ باشه تنها امیدتون! مرگ دیگران اون رو بر نمیگردونه، جسمتون مُردست و صرفا غذای روحتونه برای رضایت از کاری که می کنید. نیل دراکمن این حسو به بدترین شکل ممکن بهتون هدیه می کنه!

نکته ای که من هیچوقت متوجه نشدم اینه که اگر روابط هوموسکشوآل شما رو ناراحت میکنه چرا تو Assassin Creed Odyssey اینقدر اذیت نمیشید؟ تو اون بازی که رسما باید برای داشتن چنین روابطی راسا اقدام کنید و حتی ماموریت انجام بدید. چرا این همه سال بازیهای بایوور شما رو اذیت نکرده. تو تریلرا و تبلیغاتشون هم که پر بود از این روابط. فقط سر TloUPII هست که این قضیه مهم میشه? اجازه بدید که واقعا من یکی باورم نشه شما نقد سازنده دارید. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or