PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
یکم این جو چرت عوض کنیم
فقط دو روز مونده به نمایش بهترین صحنه بازی و بهترین ost تاریخ :x
ellie: Swear to me. Swear to me that everything you said about the Fireflies is true
joel: .... i swear
ellie: ok.................
The Last of Us Soundtrack 29 - The Path (A New Beginning)

یعنی هربار بهش گوش میکنم ایده های تازه به ذهنم میرسه
بس کنید جان عزیزتون این بحث‌های مسخره و چیپ سر گرایش های جنسی یک کاراکتر خیالی رو. یک مشت هیتر تابلو ام که دیدن راهی واسه ترول ندارن آویزون این‌ موضوع شدن!
عزیز من که نمیگی؟ من هیتر نیستم TLOU اولین بازیی بود که رو PS4 خریدم! بعدش من اینجا اصلا هیتری ندیدم واقعا شاید اشتباه ولی واقعا نظر خودشون بود

• Like
Reactions: trainer
آخرین ویرایش:
در مورد استفاده بله جفتشون طلسم هستن.
ولی چشم زخم یه چشم تنهاس
این وسط کف دست یه چشم هست
بلاخره وقتی میبینی باید بدونی چیه

مثلا این دختره تو لست دیانا اگه چشم تنها بود رو دستبندش خوب میشد ایرانی شیعه :D
ولی الان کاملا مشخص یهودیه:D
بهرحال دراکمن یهودیه پس طبیعیه که اعتقاداتش تو ساخت بازی تاثیر بزار . مثلا اگه مسیحی بود احتمال زیاد الان بجای اون دستبند ، صلیب بود

• Like
Reactions: THELASTOFUS_IRAN
خب میشه بگید این کارگردان واسه کی بازی میسازه؟ خودش یا ملت؟ وقتی یه عده ناراضین برای چی باید همچین کاری کنه؟
مشخصا برای اعتقادات من یا شما بازی نمی سازه چیزی می سازه که تو فکر خودش هستش و کسایی که روی اون بازی داخل استریو کار میکنن.
همیشه یک عده ناراضی پیدا میشن دلیل بر این نیست که نباید اون چیز ساخته بشه .

مشکل شما اینکه فکر میکنین چون طرفدار بازی هستین باید همچی بازی باب میل شما ساخته بشه که برعکس چیزی ساخته میشه که سازنده های بازی میخوان ساخته بشه.

فردا چی نشون میده خدا داند من که چیزی به ذهنم نمیرسه جز
هفت تیر جول
یا گیتار
یا ساعت
شایدم چیزی نشون ندن
چون این قسمت داستان الی بعید میدونم ساعت نشون بدن چون ساعت بیشتر مربوط به جوئل و دخترش بود تا الی و جوئل
ولی اگه چیزی از جوئل باید قابل بازی بودنش حتمی دونست حتی اگرم شده برای یک مرحله یا پرولاگ

کلا بازیها دارن رو به واقع گرایانه بودن نزدیک میشن مثل بازی رد دد و تو جامعه انسانی هر جور آدمی وجود داشته باشه میتونه تو بازی هم بیاد مثل شخصیت قاتل ، دزد ، فداکار یا بعضا همجنس گرا ‍! ولی ما ها چون کلا عقبیم !!فعلا برامون یه کم عجیبه و الا تو دنیای امروز اتفاقا دارن نسبت به تابوها بیشتر حالت حمایتی پیدا میکنن تا کارهای معمولی

آخرین ویرایش:
چون این قسمت داستان الی بعید میدونم ساعت نشون بدن چون ساعت بیشتر مربوط به جوئل و دخترش بود تا الی و جوئل
ولی اگه چیزی از جوئل باید قابل بازی بودنش حتمی دونست حتی اگرم شده برای یک مرحله یا پرولاگ
اپیلوگ دیگه ؟ Epilogue

• Like
Reactions: JohnnySilverhand

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or