من که فکر نمیکنم Detroit شکست بوده باشه؛ و فکر هم نمیکنم هیچکسی از Detroit انتظار فروش در حد بازی های اکشن داشته باشه!
از نظر منتقدا شاید توی متا موفق نشد، ولی باز از نظر منتقدا آخر سال خوب بهش حال دادن، اکثر جاها جزو نامزدهای GOTY بود، و علاوه تو بخش اصلی تو خیلی از بخش های دیگه هم حضور داشت! کلا بازیی نبود که منتشر شده باشه و بعد تو افق محو شده باشه!
و میگید سونی همه جوره پشت بازی های موفق ترد پارتیش(که البته جفت بلادبورن و اسپایدی مثل دیترویت و ... سکند پارتی هستن

یه کوچولو فرق دارن

) هست... بلادبورن رو مثال میزنید...دقیقا الان بر چه اساسی فهمیدید سونی دکمه ی "خوش گذشت" رو برای فرام سافتور هم نزده؟

نمیگم بازی بدی بود،نمیگم موفق نبود، حرفم اینه که اینا هم دو قرن پیش بلادبورن رو دادن، چندتا بازی مولتی منتشر کردن این وسط و ...؟ و هیچی! هنوز بلادبورن2ی وجود نداره

، خیلی وقت ها هم بحث خواستن سونی نیست(گرچه باید سعی کنه استودیوها رو مجاب کنه

) امثال QD و فرام سافتور خودشون بنا به خواسته هاشون فعلا نخواستن با سونی همکاری کنند!
در مورد DC حق با شماست، سونی ردشون کرد و استودیو فرست پارتیشم بود!(که فکر کنم خیلی ها اینجا مخالف این کار بودن)
اوردر هم همینطور، بازیی بود که قرار بود تبدیل به سری بزرگی بشه و برنامه های زیادی براش داشتن ولی ...
اما وضع QD شبیه دوتای بالایی نیست! بیشتر به FS شبیه هست!
---
جدای از تمام این حرف ها با این حرکت سونی که داره استودیوهای دور و برش و تنوع بازی هاش رو کم میکنه مخالفم!

به نظرم استراتژی جالبی نیست! همینکه الان دو ساله E3ش برهوته، هرجوری نسبت به نسل قبل مقایسه میکنم با اون تنوع و تعداد بازی ها و IPها... از نظر من کارشون اشتباهه! امیدوارم نسل بعد باز تعداد و تنوع بازی هاشون بیشتر بشه

انقدرم خداحافظی با استودیوهای سکند پارتی نداشته باشیم!
---
بازی هم فکر نمیکنم به خاطر DS تاخیر خورده باشه! اصولا تاخیرات اینجوری زیاد نداریم، و خود ناشرها حتما دد لاینی که برای بازی هاشون دارن از مدت ها قبل مشخصه و جوری نیست که یه دفعه بازی زودتر ساختش تموم شده باشه و این حرفا! (معمولا هم که میبینیم بازی سازها همیشه وقت کم دارن و نابود میشن این وسطا! )
تنها موردی که من یادم میاد به خاطر این مسائل تاخیر تو عرضه بازی داشتیم Gravity Rush 2 بود! که خیلی شیک و مجلسی هم تو پیام تاخیر به این مورد اشاره کردن، و از اون طرف DLC بازی رو به جاش مجانی دادن
حالا اینم میاد، میترکونه ، براش یه مستند مثل GOW میدن، اونجا میبینیم چند ماه دست رو دست گزاشتن و منتظر عرضه بودن، یا تا یک ثانیه قبل از عرضه بکوب در حال کار و اماده کردن پچ روز اول و ...