PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
هر چیزی زیادش تو ذوق میزنه.
اگه مسائل اشاره شده بخواد تو بازی زیاد باشه همه عکس العمل نشون میدن و قطعا خاطرات خوب و فوق العاده نسخه یک خراب میشه امیدوارم شورشو درنیارن

خنده دار ترین بخش ادعاییتون همین تیکه ما نگران بازی هستیم ، دقیقا برای چی نگران بازی هستید . اگه نشونتون نمی‌دادند الی تو بازی رومانس و بوسه داره نگران نمی شدید؟؟؟ اتفاقا الان کسایی که مشکل عقیده تی دارن میتونن سمت بازی نرن، تا اینکه این مسائلی رو به خورد مخاطب بدن ،
خنده دار ترین قسمت حرف شما هم میدونی کجاست اینکه فک میکنی هر کی از بازی تو این راستا انتقاد میکنه هیتر بازیه سریع هم ربطش میدی به عقاید من اگه با عقایدم میخواستم نظر بدم جور دیگه رفتار میکردم خودت هم خوب میدوتی خوبم میدونی کسایی که تو این بحثا شرکت کردن بحثشون فقط ی بوسه و این چیزا نبوده گفتمم نگران نیستید مختاری نگران نباشی ولی جوری رفتار نکن کسی که نگران بازیه مشکل از خودشه جوری رفتار نکنید که هالیوود واسه بی عرضه گی کارگرداناش ضعف فیلم رو میندازه گردن فن های بی منطقش جوری رفتار نکنید شما داخل دایره ای بقیه هیتر و بی منطق بیرون دایره
بعد اوان ولز ، شأن لیدن نقش ندارن ، ولی دراکمن نقش داره .lol
اصلا سه تاشون دستشون توی کاسست بازم فرقی به حال ماجرا میکنه ؟
پ.ن : الان شما داری از دراکمن دفاع میکنی یا بازی ؟ احساس میکنم وجهه دراکم برات مهم تره تا خود بازی ینی تا الان که اینجور احساس کردم
بعد جالبیش اینه که تعریف جدیدی از زور و به خورد دادن ارائه میدید ، به زور به خورد داد این حال و روز ماست که هر فلاکتی رو تو چهل سال گذشته به زور به خوردمون دادن ، نه چیزی که هیچ کس مجبور نکرده حتی دنبالش کنی

این زور گفتنه ، مثل همین القای حال به هم زن بودن این مسایل روز در لفافه روش ن فکری!!!!

ممنون که از صبح پا میشم یکی هست بهم یاد اوری کنه ، کدوم نقطه دنیا زندگی میکنم ،
جایی که این کلیپ بالا قابل تحسینه نشانه عزت و شرفه، و مسائلی انسانی و روز غرب حال به هم زن و زشت و کثیف
زدی جاده خاکی بدم زدی جاده خاکی فقط بگم چه ایرانش چه غربش چه شرقش هرکسی دنبال منفعت خودشه این خراب شده اینقدر خرابه که نیازی نیست برا من از ی فرد نون به نرخ روز خور مثال بزاری اینکه این خراب شده ویرانست دلیل بر هر کاری که اون وریا خواستن بکنن صحیحه هم نیست اینکه شما فقط میخوای پرو پاگاندای این ور رو ببینی و با اغوش باز به پروپاگاندای غرب خوش آمد بگی چیزی از اصل مسئله که پروپاگاندا بودن جفتش باشه کم نمیکنه نمیخواسم این تیکه ریپلای کنم ولی لازم دونستم ی سری چیزا رو شفاف سازی کنم بگذریم تاپیک داره زیادی بیراهه میره این قسمت رو ریپلای نکن چون جوابت رو نمیدم

آخرین ویرایش:
خنده دار ترین قسمت حرف شما هم میدونی کجاست اینکه فک میکنی هر کی از بازی تو این راستا انتقاد میکنه هیتر بازیه سریع هم ربطش میدی به عقاید من اگه با عقایدم میخواستم نظر بدم جور دیگه رفتار میکردم خودت هم خوب میدوتی خوبم میدونی کسایی که تو این بحثا شرکت کردن بحثشون فقط ی بوسه و این چیزا نبوده گفتمم نگران نیستید مختاری نگران نباشی ولی جوری رفتار نکن کسی که نگران بازیه مشکل از خودشه جوری رفتار نکنید که هالیوود واسه بی عرضه گی کارگرداناش صعف فیلم رو میندازه گردن فن های بی منطقش جوری رفتار نکنید شما داخل دایره ای بقیه هیتر و بی منطق بیرون دایره

اصلا سه تاشون دستشون توی کاسست بازی فرقی به حال ماجرا میکنه ؟
پ.ن : الان شما داری از دراکمن دفاع میکنی یا بازی ؟ احساس میکنم وجهه دراکم برات مهم تره تا خود بازی ینی تا الان که اینجور احساس کردم

زدی جاده خاکی بدم زدی جاده خاکی فقط بگم چه ایرانش چه غربش چه شرقش هرکسی دنبال منفعت خودشه این خراب شده اینقدر خرابه که نیازی نیست برا من از ی فرد نون به نرخ روز خور مثال بزاری اینکه این خراب شده ویرانست دلیل بر هر کاری که اون وریا خواستن بکنن صحیحه هم نیست اینکه شما فقط میخوای پرو پاگاندای این ور رو ببینی و با اغوش باز به پروپاگاندای غرب خوش آمد بگی چیزی از اصل مسئله که پروپاگاندا بودن جفتش باشه کم نمیکنه نمیخواسم این تیکه ریپلای کنم ولی لازم دونستم ی سری چیزا رو شفاف سازی کنم بگذریم تاپیک داره زیادی بیراهه میره این قسمت رو ریپلای نکن چون جوابت رو نمیدم

جاده خاکی؟ خواستم بگم آنقدر از به زور به خورد استفاده نکنید ، چون انگار معنی زور و زور گویی رو نمی‌دونید ، یه رسانه که پیگیریش کاملا انتخابیه و دست خودتون چیزی رو توش به زور به خورد کسی نمیدن ،
اتفاقا میدونم هیچ ربطی به هیت بازی نداره، عقیدتون به مسایل روز رو دارید پشت نگرانی بازی قایم میکنید ، وگرنه مشخصه هیچ هیتی به بازی وجود نداره،

در مورد نگرانی هم خود دراکمن همون بعد تریلر اول اومد گفت خیلی از فن های نسخه اول از نسخه دوم خوششون نخواهد اومد، و آب پاکی رو ریخته دیگه ، نیاز به تحلیل و تفسیر نداره،
بله وقتی همشون دستشون تو یه کاسه باشه ، نشون کردن فقط یک نفر دلیل دیگه ای می‌تونه داشته باشه ، شاید پیش خودم فکر کنم ، سیبل شدن نیل به خاطر علاقه و احترامیه که فن های ناتی به این فرد دارن

در مورد نگرانی هم خود دراکمن همون بعد تریلر اول اومد گفت خیلی از فن های نسخه اول از نسخه دوم خوششون نخواهد اومد، و آب پاکی رو ریخته دیگه ، نیاز به تحلیل و تفسیر نداره،
حالا درسته این گفت ولی دلیل نمیشه هی تبلیغ این چیزا رو بکنه و حال ملت بهم بزنه دیگه شورش در اورده ماهم دراکمن قبول داشتیم ولی بسه دیگه.......
با این کارایی که nd میکنه الان خودت خوشت میاد بعدا بیان بگن کلویی لز بوده؟:| یا دراکمن دوباره بره سراغ و بگه jak گی بوده؟:| یا خوشت میاد اون شایعه که میگفت شخصیت بازی بعدیشون niga هست حقیقت داشته باشه؟:| اینجوری nd چه فرقی با رسانه ها و فیلم سازای کثیف امریکا داره که با سواستفاده از سیاه ها یا این مسائل میخوان کاسبی کنن این کارا نتیجه ای جز به گند کشیدن این صنعت نداره

• Like
Reactions: Arima Kishou
حالا درسته این گفت ولی دلیل نمیشه هی تبلیغ این چیزا رو بکنه و حال ملت بهم بزنه دیگه شورش در اورده ماهم دراکمن قبول داشتیم ولی بسه دیگه.......
با این کارایی که nd میکنه الان خودت خوشت میاد بعدا بیان بگن کلویی لز بوده؟:| یا دراکمن دوباره بره سراغ و بگه jak گی بوده؟:| یا خوشت میاد اون شایعه که میگفت شخصیت بازی بعدیشون niga هست حقیقت داشته باشه؟:| اینجوری nd چه فرقی با رسانه ها و فیلم سازای کثیف امریکا داره که با سواستفاده از سیاه ها یا این مسائل میخوان کاسبی کنن این کارا نتیجه ای جز به گند کشیدن این صنعت نداره
بابا نیل از کسایی بود که نسخه انچارتد رو پیچید تو ناتی داگ ، بعد بیاد بره کلویی لز بسازه ؟؟؟[-x
اگه میخواستن کاری بکنم تو همین نسخه می‌کردن ، این فن ارتاییم که الان مانور روشه ، اسمش روشه فن ارت، یعنی یه فن با تصورات درست یا ابلهانه خودش کشیده ،
به قول یکی از کاربرا نیل این چیزا رو گذاشت تو دلست تا ترحم منتقدا رو جلب کنه و کسب اعتبار کنه:-j، خوب این کار با لاست لگاسی میکردن که به صرفه تر بود براشون. برای اعتبار و افزایش فروش ، تا بزرگترین بازیشون تا به امروز

بابا نیل از کسایی بود که نسخه انچارتد رو پیچید تو ناتی داگ ، بعد بیاد بره کلویی لز بسازه ؟؟؟[-x
اگه میخواستن کاری بکنم تو همین نسخه می‌کردن ، این فن ارتاییم که الان مانور روشه ، اسمش روشه فن ارت، یعنی یه فن با تصورات درست یا ابلهانه خودش کشیده ،
به قول یکی از کاربرا نیل این چیزا رو گذاشت تو دلست تا ترحم منتقدا رو جلب کنه و کسب اعتبار کنه:-j، خوب این کار با لاست لگاسی میکردن که به صرفه تر بود براشون. برای اعتبار و افزایش فروش ، تا بزرگترین بازیشون تا به امروز
ولی من بازم دلیل این کاراش نمیفهمم خب که چی چی رو میخواد به ملت ثابت کنه نیل دراکمن:| یکبار گفت لزه همه فهمیدن دیگه این گوه کاریا و توییت ها چیه؟:D چی این مسئله جدید هیجان انگیز و خفنه که هی بهش اشاره میکنه والا من دارم به این نتیجه میرسم که واقعا میخواد با تبلیغ این چیزا واسه خودش اسمی بدست بیاره و بشه اولین بازی سازی که از این چرتا تو بازیش گزاشت:|

ولی من بازم دلیل این کاراش نمیفهمم خب که چی چی رو میخواد به ملت ثابت کنه نیل دراکمن:| یکبار گفت لزه همه فهمیدن دیگه این گوه کاریا و توییت ها چیه؟:D چی این مسئله جدید هیجان انگیز و خفنه که هی بهش اشاره میکنه والا من دارم به این نتیجه میرسم که واقعا میخواد با تبلیغ این چیزا واسه خودش اسمی بدست بیاره و بشه اولین بازی سازی که از این چرتا تو بازیش گزاشت:|

۱- اینا چرت و پرت نیست
۲- دراکمن ادعایی نکرده که من بودم، فقط علاقه منده
۳- تازه دارکمن جز آخرین creator هاست که وارد این مباحث شده !

List of video games with LGBT characters - Wikipedia

• Like
Reactions: lLord Kratos
۱- اینا چرت و پرت نیست
۲- دراکمن ادعایی نکرده که من بودم، فقط علاقه منده
۳- تازه دارکمن جز آخرین creator هاست که وارد این مباحث شده !

List of video games with LGBT characters - Wikipedia
علاقه مندیش دلیل بر این نمیشه که از این چیزا حمایت کنه واقعا کسی هم باهاش مشکلی نداره من نمیدونم چرا دراکمن و امثالش زور میزنن واسه تبلیغش...... بعدشم دراکمن اولین سازنده ای هست که چندوقته به این مسائل تو بازیش پیله کرده...

LiFE iS 5TrAnG3
نمیخوام کلا راجب این قضیه خیلی بحث کنم چون تاپیک بیش از اینی که الان هست خراب میشه فقط برام عجیب بود که شما اسم کاربریت و امضاتون یکی از بازی های پرداخته شده به این موضوع , LGBT , عشق بین دو کاراکتر زن و در کل پرداختن بیشتر به شخصیت های زن هست و اتفاقا بازی خیلی خوبی هم هست :D عکس آواتارتون هم باز نشون میده که نباید بدت بیاد , به این موضوع احساس میکنم یکم زیادی حساس شدید , به نظرم سخته که با یدونه بوس و فن آرت لطمه خاصی به بازی وارد شه و بعید هم میدونم بیشتر از حد بخوان بپردازن و KISS و این چیزا ببینیم . دراکمن هم خیلی آدم باهوشیه

در کل زیاد بحث نمیکنم چون طرز تفکرها راجب این قضایا خیلی با هم فرق میکنه مخصوصا در ایران , اگر کامنت های توییت دوم دراکمن رو بخونید اکثرا تعجب کردن که چه احتیاجی هست که دراکمن بیاد توضیح بده راجب توییت قبلیش و تاسف خوردن برا کسی اگر اعتراض کرده . بگذریم ...

پ ن 1 : راجب U4 هیچ چیزی راجب این قضایا ندیدیم و اتفاقا بیشتر عشق بین النا و نیتن و همچنین دو برادر رو شاهد بودیم , در لاست لگاسی هم هر چند که دراکمن کاره ای نبود ولی بازم راجب این قضایا هیچ چیزی نبود و کلویی هم دقیقا همون دختر ماجراجو bad ass بود که میشناختیم
پ ن 2 : توصیه میکنم یکم بیشتر با پدیده ای به اسم fan art آشنا بشید که درک بهتری داشته باشید

من خودم 10 ساله عاشق KPOP هستم (موسیقی کره ای) میخواستم بگم که یه جریانی هست به اسم شیپ کردن , مثلا گروه های دختر و پسری هستن که کلی فن دارن و اصلا ممکنه گی نباشن ولی خیلی از طرفدارها هستن که اعضای این گروه ها رو با هم شیپ میکنند (همگروهی ها رو مثلا حتی از گروه های دیگه) و یکی از ابزار این شیپ کردناشون هم fan art هست و اصلا پدیده عجیب غریبی نیست و در کل شخصیت واقعی اون عضو رو نمیرسونه . حالا چون دراکمن این fan art رو ریتوییت کرده دلیل نمیشه که طرز فکرش راجب این دو کاراکتر اینطوری بوده یا بخواد چیزی رو به زور تو حلق کسی کنه همینطور که در توییت بعدیش هم به این موضوع اشاره کرد

@The End Of Ps
آی زدی وسط خال نمیدونم چرا منی که نام کاربریم داره داد میزنه داره برعکس منظورم رسونده میشه واقعا موندم :)) ببین بالاتر هم گفتم مشکلی با وجود این قضایا نداره به نظرم رو هم در مورد آنچارتد4 و لاست لگاسی گفتم قبلا اتفاقا از شخصیت ندین هم خیلی خوشم اومد شخصیت پردازی و شیمی بین کلوئی و ندین رو هم کلی باهاش حال کردم U4 هم که خوب رسما 10 از 10 بوده واسم بالاتر زیر جمله کاربر @HRZ گفتم مشکلی ندارم و نخواهم داشت برو دقیق بخون پستم رو گفتم میگم نگرانی من سر این قضایا ضربه خوردن به داستان ولو فدا کردن منطق داستانی بازی ـه حالا بقیه دوست دارن هر جور میخوان در موردم فکر کنن این نظر منه در مورد بالا اوردن این مسئله هم باید اعتراف کنم که اشتباه کردم ینی چیزی قرار نیست تغییر کنه چون بازی هنوز منتشر نشده و نمیشه قضاوت کرد ولی قبول کن که تبلیغات سر این مسائل زیاد بوده و خواه نا خواه فن ها حساس شدن من فقط جواب توئیت نیل رو به این دلیل دادم که چیزی که هست و خواهد بود همه اینا رو با هم جمع ببندید تا متوجه شید که دلیلش کافی نیست فقط صرف اون فن آرت نیست مجموعه رفتار و صحبت هایی بوده که این چند وقته باعث شده ملت اینجوری تریگر بشن درست و غلطش رو کار ندارم ولی خود کرده را تدبیر نیست بعضی موقع ها باید صلاحش رو تو منتشر نکردن دید تا منتشر کردن اون کسایی که بالاتر از این مسائل ایستادن دارن مسائل رو انالیز میکنن میگن ببیند "فقط قصدشون تخریبه تخریب" ولی من میگم بعضی موقع ها باید یـ چیزا رو ازش گذشت ولی خوب صد درصد مطمعن باش این وسط منافع شخصی و جهت گیری ها نمیزاره جهت گیری هایی که فن ها رو دو دسته میکنه سود اصلیش رو هم خود نیل میبره هرچقدر جناجالی تر به نفعش ـه نمیدونم چرا بعضیا فک میکنن نیل از مشهور شدن بدش میاد ؟

دوستان لاست لگاسی رو همونجور که گفتم داخل بازی هیچ هینت LGBT نداره.
ولی شما اگه توییتر دارید یه لحظه برو کلمه ‌"Chlodine" رو سرچ کن ببین اعضای ناتی چه چیزهایی رو ریتوییت نکردن.
IMG_20190216_200136.jpg
این عکس که ناتی داگ کریسمس توییت کرده "کلودین" رو زیر
Mistletoe نشون میده با نگاه خجالت زده رو به پایین که بوسه عاشقانه رو نشون میده.
این هم یه عکس دیگه:
IMG_20190216_200141.jpg
این agenda ای که نیل دراکمن میگه نیست، انقد واضحه که واقعا نیاز به اثبات نداره...

ولی با جایزه دادن به خانوم Anita Sarkeesian توسط نیل بدجور مشکل دارم

...Wait a Minute
این درسته؟

هولی شعط... کسی در این مورد به من نگفته بود. امیدوارم این بحث تهش به دفاع از این خانم (:-&) ختم نشه.
این که نیل نظریاتش به این خان...اهم به این موجود نزدیکه یا باهاش موافقه یا هر کوفت دیگه از نظر من یکی واقعاً خطرناکه...
نیل به جهنم
بازیش هم به جهنم
ولی تو رو خدا هر کی و هر کجا هستید نذارید اسم این موجود تکرار شه.

...Wait a Minute
این درسته؟

هولی شعط... کسی در این مورد به من نگفته بود. امیدوارم این بحث تهش به دفاع از این خانم (:-&) ختم نشه.
این که نیل نظریاتش به این خان...اهم به این موجود نزدیکه یا باهاش موافقه یا هر کوفت دیگه از نظر من یکی واقعاً خطرناکه...
نیل به جهنم
بازیش هم به جهنم
ولی تو رو خدا هر کی و هر کجا هستید نذارید اسم این موجود تکرار شه.
متاسفانه درسته

اصلا یکی از چیزایی که واقعا از بعد این دید خوبی به این قضایا ندارم همین مورد ـه اصلا این خانوم نباید آدم حساب بشه تو صنعت گیمینگ ایشون یـ فمنیست افراطیه که وجودش مثل سرطان میمونه واسه این صنعت !!!

ولی شما اگه توییتر دارید یه لحظه برو کلمه ‌"Chlodine" رو سرچ کن ببین اعضای ناتی چه چیزهایی رو ریتوییت نکردن.
View attachment 101601
این عکس که ناتی داگ کریسمس توییت کرده "کلودین" رو زیر
Mistletoe نشون میده با نگاه خجالت زده رو به پایین که بوسه عاشقانه رو نشون میده.
این هم یه عکس دیگه:
View attachment 101602
این agenda ای که نیل دراکمن میگه نیست، انقد واضحه که واقعا نیاز به اثبات نداره...
من میگم nd و دراکمن دارن مثل فیلم سازای کثیف هالیوود عمل میکنن دوستان میگن نه خب وقتی که انچارتد هیچ lgbt نداره اینی که کارمندای nd دادن چیه؟ خوشحالم که نمیرن سراغ ساخت نسخه ای از سری من خیلی از لاست لگاسی و شخصیتاش خوشم میومد(تاپیکشم با خودم بود:) )ولی با این تصویر و این فن ارت پایبنی قسنگ این دو شخصیت برام تخریب و نابود کرد حیف اون تصاویر کریسمس پارسال اون موقع که nd تو این فازا نبود:-&

• Like
Reactions: HRZ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or