من به عنوان یکی از فنهای قدیمی ناتی داگ، انتقاد دارم به سیاست های فعلی این شرکت. ناتی چند وقته یه سری چیزهارو میخواد فرو کنه تو حلق ما در صورتی که ما با کلیت این جور چیزها مشکلی نداریم، فقط این زورکی بودنشون اذیت میکنه..
چند ماه بعد از عرضهی تلو ۱ دراکمن تو یه کنفرانس اومد طراحی یه سری کارکتر ها مثل کورتانا یا لارا کرافت را سرزنش کرد و گفت اینا سکشوالایزد هستند که البته من خیلی هم موافقم باهاش، یعنی اون موقع بودم.
بعد از اون یواش یواش تو لفت بیهاند گی بودن الی معلوم شد که من با اینم هیچ وقت هیچ مشکلی نداشتم، تمام کاراکتر ها تو دنیای بازی پارتنر داشتن و با این قضیه کنار اومدم...
اما رسید به آنچارتد ۴، و کارکتر نچسب ندین که واقعا حس میشد از اون تصمیمای دراکمن بود بعد از رفتن امی هنینگ اسطوره ای. کاراکتری که بود و نبودش انصافا هیچ تغییری تو روند داستانی ایجاد نمیکرد و فقط از نظر جسمانی به شدت قوی بود در صورتی که نیتن و سم مثل سگ کتک میخوردن ازش
بچه نیتن هم دختر شد who would've thought واقعا..
بعد زمان عرضه لاست لگسی میترسیدم نیدین و کلویی با هم دوباره عشق بازی کنن که خوشبختانه تو بازی اینجوری نشد.
ولی..
الان خیلی وقته اعضای این شرکت یه اصطلاح "Chlodine" درست کردن برای زوج ندیین و کلویی. انواع اقسام عکس های عشق بازی رو ریتوییت می کنن. یکیشون یه عکس ریتوییت کرده بود که این دو تا تو لباس عروس کنار هم بودن
ما هممون از سری انچارتد میدونیم که این دو استریت بودن. آیا واقعا همچین چیزی لازمه؟
اوج این قصه میرسه به قسمت دوم لست او اس، که از کاراکتری که میگن مادر الی هست و خیلی غیر عجیب(!) خیلی عضلانی هست تا بوسه وسط E3. تنها کارکتری مردی که تا الان رونمایی شده یه پسر بچه هست که بازم خیلی غیر عجیب ترنسه. به شدت هم مود اینسیکیوری برداشتن اعضای شرکت شدیدا برخورد میکننن به همه مخالفا انگ همو فوب میزنن. من هموفوب نیستم، تو تمام بازی ها پروتگنیسیتی بوده که تو رابطه بوده و من کاملا اوکی بودم همیشه. ولی آیا واقعا لازم بود تو حلق فرو کردنش وسط E3؟ اون نمایش خارق العاده گیم پلی دقیقا رفت زیر سایه یه بوسه که میتونست جز کوچیکی از بازی باشه.
من نمی خوام ثابت کنم که ناتی داگ سیاست داره، چون کاملا این واضحه...
مرسی که خوندید. Feel free to counter-argue!