PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
IMG_20181227_135438_810.jpg
⭕️اشلی جانسون صداپیشه شخصیت اِلی در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرده که در عنوان The Last of Us Part II به دفعات زیادی شاهد صحنه های غم انگیز و احساسی هستیم و برخی از این صحنه ها ﺑﺮ روی ﺍﻭ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ یک
ﺻﺪﺍﭘﯿﺸﻪ، ﺗﺎﺛﯿﺮ فراوانی ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ⭕

بچه ها به نظرتون اين باكس ارت بازي خواهد بود ؟ اولش به دلم ننشست ولي بعد به مدت خيلي خوشم اومد ازش. حس تنهايي و خشم و اتمسفر خيلي خاصي داره . كيفيت 4K گذاشتم حال كنيد

Attachments

• AF098CB3-AB6E-41C5-996F-DBAAA5F20824.jpeg
    AF098CB3-AB6E-41C5-996F-DBAAA5F20824.jpeg
    123.1 KB · مشاهده: 110
آخرین ویرایش:
بچه ها به نظرتون اين باكس ارت بازي خواهد بود ؟ اولش به دلم ننشست ولي بعد به مدت خيلي خوشم اومد ازش. حس تنهايي و خشم و اتمسفر خيلي خاصي داره . كيفيت 4K گذاشتم حال كنيد
از تم داینمایکی هم که ND برای روز OB داد (البته قبلترش برای خرید موجود بود) استقبال شدو همه حال کردن باهاش ، فقط من یه مسئله ای دارم شایدم شخصی نباشه ، باکس شات بازی بدون حضور جوئل برای من اون جذابیتو لذتی که باید داشته باشه رو نخواهد داشت !! ،

آخرین ویرایش:
بحث باکس بازی شد ، جدای از اینکه کدوم کاراکتر تو تصویرش باشه یا نه ، بیشتر دوست دارم سورپرایز بشم یعنی وقتی باکس رو میبینم تصویرش رو کلا نشون نداده باشن و ندیده باشم
برای UC4 دقیقا همین اتفاق رخ داد . کلی حرفو حدیث ولی در نهایت همون انتخاب شد . من امیدی فعلا به باکس شات دیگه ای ندارم ، ولی بازم چون از جوئل نمایش تمام قد از روبرو نداشتیم ، احتمالش هست تغییر کنه و مثل باکس شات نسخه اول یه چیز خفن بدن بیرون .

برای UC4 دقیقا همین اتفاق رخ داد . کلی حرفو حدیث ولی در نهایت همون انتخاب شد . من امیدی فعلا به باکس شات دیگه ای ندارم ، ولی بازم چون از جوئل نمایش تمام قد از روبرو نداشتیم ، احتمالش هست تغییر کنه و مثل باکس شات نسخه اول یه چیز خفن بدن بیرون .
یه فیلمی توی بازی هست اسمش فک کنم Grounded بود. نیل در مورد باکس شات صحبت میکنه و میگه عمدا جفتشونو گذاشتیم توی عکس چون میخواستیم بگیم بازی در مورد رابطه این دو نفره. حالا احتمالا چون میخوان تمرکز کامل بذارن روی الی و زیاد جوئل نیست توی پارت دو، برای همین از باکس شاتی استفاده میکنن که فقط الی باشه توش.
من مثه شما عزیزان اطلاعاتم زیاد نیس در مورد بازی. ولی وقتی دیدم هستن کسایی که اینقد علاقه دارن به بازی و این همه اطلاعات دارن گفتم منم یه نظر کوچیکی بدم این وسط.:grimacing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or