PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
View attachment 98692 یه خبرایی هست
صحت ش رد یا تایید نمیشه
کسی اطلاعی داره تکمیل کنه

اگه صحت داشته باشه که خیلی بعیده ، همین امروز فردا باید با یه تریلر رلیز دیت رو اعلام کنن ، اگه نه که امروز فردا باید واکنش نشون بدن و تکذیب کنن

اگه صحت داشته باشه که خیلی بعیده ، همین امروز فردا باید با یه تریلر رلیز دیت رو اعلام کنن ، اگه نه که امروز فردا باید واکنش نشون بدن و تکذیب کنن
تاریخ انتشارهای امازون اکثریت فیکن سر همین جریان کسی به خودش زحمت نمیده بیاد تکذیبش کنه

گویا قراردادی که قراره با اینا بسته بشه 6 ماهه هست. بنظرم اگه منتظر ریلیز بازی تو نیمه اول 2019 بودید، دیگه نباشید. :D
با این حساب منتظر 2019 هم نباشید چون سونی بازیای بزرگ رو اول سال رلیز میکنه. آخر سال رو میسپره به ترد پارتیا. رفت برا 2020. مثل نسخه اولش احتمالا نزدیک لانچ PS5 رلیز میشه. یجور خداحافظی شکوهمند با نسل 8

• Like
Reactions: Hero Man
گویا قراردادی که قراره با اینا بسته بشه 6 ماهه هست. بنظرم اگه منتظر ریلیز بازی تو نیمه اول 2019 بودید، دیگه نباشید. :D

میشه تابستون دیگه\:D/ !! دلست ۱ هم دقیقا یادم نیست ، ولی تقریبا حوالی تیر ماه (بعد از e3) منتشر شد !! بعد ممکنه برا dlc هم باشه مدت قرار دادشون

• Like
Reactions: Ludens and Hero Man
با این حساب منتظر 2019 هم نباشید چون سونی بازیای بزرگ رو اول سال رلیز میکنه. آخر سال رو میسپره به ترد پارتیا. رفت برا 2020. مثل نسخه اولش احتمالا نزدیک لانچ PS5 رلیز میشه. یجور خداحافظی شکوهمند با نسل 8

12 می دوستان 12 می xD
من ایمان دارم به این تاریخ.
راستی یه تم جدید اومده تو استور (فعلا استور EU) رایگانه برید بگیریدش
The-Last-of-Us-Part-II-PS4-UK-Theme.jpg

12 می دوستان 12 می xD
من ایمان دارم به این تاریخ.
راستی یه تم جدید اومده تو استور (فعلا استور EU) رایگانه برید بگیریدش
The-Last-of-Us-Part-II-PS4-UK-Theme.jpg
برای استور us هم اومده الان نگاه کردم
برای کریسمس به همین تم هم راضییم :D
تم کلا رایگانه و مثل تم قبلی پولی نمیشه :D
===========