کلا هم شرکتا برای اروپا و امریکا سرعت رو کم کردن.من این رو زیاد میبینم این نسل کاز قلابی خیلی این PSN رو ترول میکنه. جریان چیه؟ کلا PSN همیشه اینطوری بوده یا اینطوری شده؟
نه آقامن این رو زیاد میبینم این نسل کاز قلابی خیلی این PSN رو ترول میکنه. جریان چیه؟ کلا PSN همیشه اینطوری بوده یا اینطوری شده؟
سر کرونا اینجوری شده که فشار کمتری به اینترنت جهانی بیاد، سرعت دانلود رو کم کردنمن این رو زیاد میبینم این نسل کاز قلابی خیلی این PSN رو ترول میکنه. جریان چیه؟ کلا PSN همیشه اینطوری بوده یا اینطوری شده؟
به hefty margin توجه کناقا برای کنسول ها میگم وگرنه معلومه پیسی دیجیتالیه
من موندم ۳۰۰ نفر آدم چهار پنج سال تو استودیو دارن چکار میکنن.
من قبول دارم سونی با این کار ها شاهکار میسازه ولی واقعا الان برا بازی نگرانم .
این تاخیر ها فقط یه معنی میده: سازنده ها از بازیشون مطمئن نیستند.
مطمئنم یه بازی با نمره ۹۰+ میشه و عالی اما یه بازی شاهکار... نمیدونم.
شاهکار بازی که اثرش تا مدت ها رو ذهنت بمونه و من الان نگرانم
بازی در شرف گلد بوده سونی بخاطر نسخه فیزیکی و کالکتورش تاخیر زدهمن خیلی درک نمیکنم مثلا این بازی که ۲ ماه دیگست تاخیر خورده ولی FFVIIR که چند روزه دیگه توی این شرایط میاد تاخیر نخورده! یعنی به فروش فاینال فانتزی ضرری نمیرسه ؟
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
متوجه سوالم نشدی منظورم اینه چرا مثلا FF که یکی از مهمترین بازیای امساله تاخیر نخورده ؟! اون به فروش فیزیکیش لطمه نمیخوره ؟بازی در شرف گلد بوده سونی بخاطر نسخه فیزیکی و کالکتورش تاخیر زده
سونی ناشرشون نیست که اسکور هست، بخاطر چهارتا نسخه فیزیکی تاخیر زدن، من میدونم اینا اهل فروش فیزیکی نیستن بازیها و خیلی کم میفروشن وقتی هم نخوای بفروشی چرا باید فیزیکی بخری؟متوجه سوالم نشدی منظورم اینه چرا مثلا FF که یکی از مهمترین بازیای امساله تاخیر نخورده ؟! اون به فروش فیزیکیش لطمه نمیخوره ؟
خب همین دیگه این تصمیم سونی رو درک نمیکنم !سونی ناشرشون نیست که اسکور هست، بخاطر چهارتا نسخه فیزیکی تاخیر زدن، من میدونم اینا اهل فروش فیزیکی نیستن بازیها و خیلی کم میفروشن وقتی هم نخوای بفروشی چرا باید فیزیکی بخری؟
خب همین دیگه این تصمیم سونی رو درک نمیکنم !
فاینال هم فعلا انحصاری PS4ئه فروش اون نشون میده تصمیم سونی درست بوده یا غلط
الان مشکل سونی تولید دیسک فیزیکی بوده یا فروش دیسک فیزیکی ؟ اگه تولید بوده که هیچ مشکلی نداره تکثیر دیسک کار انسانی نیست فقط چند نفر ناظر داره اگه فروش دیسک بوده که باید قبل از اینا فاینال رو تاخیر میزدن ! حالا فروش فاینال هفته بعد نشون میده تصمیمش منطقی بوده یا نهمسئله اینه که کارای کپی و پخش فاینال انجام شده، الان سونی برای دو ماه دیگه مشکل تولید و پخش داره...
بعدشم شرایط الان رو نمیشه با دو ماه دیگه مقایسه کرد... همین الانشم به جز 3 تا ایالت آمریکا، باقیه ایالت ها زیاد رعایت نمیکنن... انگلیس و فرانسه و آلمان و روسیه هم کلا یک هفته است قضیه رو جدی گرفتن...